Igre na srečo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
ne ker nimam te srece da bi kdaj kej zadela. edino lani sem bla zrebana za izlet v Pariz sam vseeno ne verjamem da mi je sreca naklonjena.
ceprou moj fant pa kr naprej zapravla denar za ta loto trapast men pa gre to full na zivce ker dnar mece stran..no upam da dans kaj zadane
ceprou moj fant pa kr naprej zapravla denar za ta loto trapast men pa gre to full na zivce ker dnar mece stran..no upam da dans kaj zadane
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Kako mi gre na živce,ko me mama ali babica okupira z listki za loto.Kar se nagradnih iger(v revijah)tiče imam kar srečo in sem že kar nekaj zadela zato mi mama ali babica včasih pomoli loto listek,da izpolnem stolpec.
Sama v zadetek pri lotu ne verjamem(in sem jima to tudi povedala)oz.sem mišljenja da so zelo majhne možnosti da bomo ravno mi zadeli dobitek.Mogoče zato redkokdaj zadanem sploh kakšno številko(največ 3)ker izpolnem listek kar tako brezbrižno.
Zato pa navdušeno izpolnjujem nagradne igre iz revij!
Sama v zadetek pri lotu ne verjamem(in sem jima to tudi povedala)oz.sem mišljenja da so zelo majhne možnosti da bomo ravno mi zadeli dobitek.Mogoče zato redkokdaj zadanem sploh kakšno številko(največ 3)ker izpolnem listek kar tako brezbrižno.
Zato pa navdušeno izpolnjujem nagradne igre iz revij!
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
miiikena: ne ne sm rekla da te počakam do naslednega tedna, da še ti vplačaš pa kej zadeneš
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
ne, miiikena to pa ne ...js svoje sedmice ne delim z nobenmu k zadanem kupm ceu forum!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Kaj pa zdej, ko je 510 milijonov v igri ... a še vseeno ne bost tvegale tistga jurja?
Jst si sploh ne predstavjlam, kako bi blo met tok dnarja!
In kaj bi bla 1. stvar ki bi si jo privoščile??
Jst bi si vrjetn en avtomobilček, da mi ne bi blo treba več na bus hodt!!
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Loto, ampak ne sam zdj k je velik dnarja, tut drgač kdaj (nenazadnje je tut 20 miljonov velik dnarja, ne?). Pa kakšne športne stave kdaj. Aja, pa včasih vzamem na loteriji Express ... sm enkrat jurja zadela.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
ursyxy napisal/-a:Kaj pa zdej, ko je 510 milijonov v igri ... a še vseeno ne bost tvegale tistga jurja?
Hmm...sm spilala zdej, sam nazalost ni blo nic iz tega! :) Pa drgac spilam loto veckrat, najvec sm ene 5 jujrev zadela -petko...
Prva stvar...poslala bi mail - gospa mene en tedn ne bo v solo, no mogoe 2! ;) ... Nekam bi sla 100% - kaka Kitajska, Egipt, bali, Avstralija, Havaji, Jamajka ,.... neki tazga :)) hehe...
Pol bi si pa kupla pac neki stvari za oblect, katerih si drgac ne morm privoscit - al mi je pa mal tezje dat tolk dnarja zanje. Vecino dnarja bi pa shranla! ;) ... Za pol k ga bom rabla - da bi se lah odselila, ... ;D JA no..dream on uglaunm;))) hehe
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
dans mam dolgi nos kr nisem nic trofla...od 60 kombinacij 0 prejsnic sem pa 5ko trofla pa sem 11k pokasirala...wui wui
drugace pa za tiste male dobitke ne igram lota...jaz grem sam na tiste ta vlke..so bol mikavni pa privlacni
drugace pa za tiste male dobitke ne igram lota...jaz grem sam na tiste ta vlke..so bol mikavni pa privlacni
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov