Igre na srečo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jah, seveda bi šel denar v kakšne naložbe, najbrž bi najela kakšnega finančnega svetovalca al kaj takega.
Zapravla bi pa za hišo, končno. Psa, vikend na morju, potovanje okoli sveta, vsem ki jih imam zelo rada bi podarila tisto kar so si vedno želeli, predvsem bi pa probala malo počakat, da naloženi denar kaj prinese in potem zapravljat tistega. Da se mi ne zgodi tisto z bankrotom.
Pa vedno sem si želela potem pustiti službo in na zaleno vejo spraviti center v katerem delam prostovoljno in potem pri njih prostovoljno delati.
Zapravla bi pa za hišo, končno. Psa, vikend na morju, potovanje okoli sveta, vsem ki jih imam zelo rada bi podarila tisto kar so si vedno želeli, predvsem bi pa probala malo počakat, da naloženi denar kaj prinese in potem zapravljat tistega. Da se mi ne zgodi tisto z bankrotom.
Pa vedno sem si želela potem pustiti službo in na zaleno vejo spraviti center v katerem delam prostovoljno in potem pri njih prostovoljno delati.
pa pa
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
men bise pomoje čist strgal najprej bi se pa preselila u monte carlo-davki pa to,popa vlaganje za podvojitev premoženja
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, kok je pa zdej predvidenga za sedmico?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
ANSAF napisal/-a:mene pa zanima, kako sta lahko 2 lotka???!!!
Mislm, ce ima vsak listek svojo stevilko za lotka, pol ne vem ni lih logicno, ali pac?!
Na listku lahko označiš št. 1 za lotko, to pomeni da imaš lotko številko, ki je na listku. Lahko pa označiš št. 2 in tako imaš lotko št. ki je na listku in še računalnik ti eno lotko št. samodejno izbere, če pa označiš št. 3 pa ti dodatno izbere še dva lotka in tako naprej. Tudi meni to ni bilo jasno potem pa sem to prebrala na zadnji strani listka loto.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
@ napisal/-a:7.780,00 SIT
to je pa ful mal.. lahko bi 7 bila manjsa, pa bi vec dnarja dali za 4,5,6... ne vem no
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
ja to itak
sam pravm, da bi lahko dobitek za 7 malo zmanjsali in ta dnar porazdelili na 6,5,4 ... a ves za 7 dobis 400.000.000 za 6 pa ubogih 300.000
sam pravm, da bi lahko dobitek za 7 malo zmanjsali in ta dnar porazdelili na 6,5,4 ... a ves za 7 dobis 400.000.000 za 6 pa ubogih 300.000
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
@ napisal/-a:7.780,00 SIT
Pa to si vplačala navaden listek, al sistemski? K mi smo dubil na sistemskem pred prib. enim mescem 5ko, pa smo dubil 18 čukov izplačanih...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
-najprej malo za dobrodelne namene
-družini da se poplačajo dolgovi
-hiša
-vikend
-avto
-poroka
-medeni mesec do dva
-stanovanje, ki bi ga dala v najem
-ostalo vložila v vrednostne papirje ali vzajemne sklade
vsak teden vplačava 2-4 listke, do sedaj pa sva prišla do štirice
-družini da se poplačajo dolgovi
-hiša
-vikend
-avto
-poroka
-medeni mesec do dva
-stanovanje, ki bi ga dala v najem
-ostalo vložila v vrednostne papirje ali vzajemne sklade
vsak teden vplačava 2-4 listke, do sedaj pa sva prišla do štirice
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov