Igre na srečo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2005
- Kraj: nekje daleč, daleč,...
Joj če bi dobila teh 640 milijonov SIT bi sigurno odšla stanovat kar sem......
Kupila bi si polno stvari..... Še posebej bi izstopal tale avtek....
Oblačila bi pa kupovala sigurno pri armaniju...... Za pokušino.....Nekaj takšnega..... .............
No......Kaj še.........Vem, da si z denarjem lahko kupiš vse (materialno), pa si seveda ne moreš kupiti prijateljev (ki te mogoče zaradi denarja zapustijo-ljubosumnost ali postaneš drugačen TI), ne moreš si kupit zdravja in ljubezni......
Ostala bom raje to kar sem, saj mislim, da tisti, ki bo to dobil bo postal čisto drug človek (pa lahk zdaj še 100× reče, da ni res)...........
Sem ponosna nase in tudi revna nisem, denarja imamo tako dovolj, več denarja pa človeka samo pokvari.....Sem kar sem!!!
Kupila bi si polno stvari..... Še posebej bi izstopal tale avtek....
Oblačila bi pa kupovala sigurno pri armaniju...... Za pokušino.....Nekaj takšnega..... .............
No......Kaj še.........Vem, da si z denarjem lahko kupiš vse (materialno), pa si seveda ne moreš kupiti prijateljev (ki te mogoče zaradi denarja zapustijo-ljubosumnost ali postaneš drugačen TI), ne moreš si kupit zdravja in ljubezni......
Ostala bom raje to kar sem, saj mislim, da tisti, ki bo to dobil bo postal čisto drug človek (pa lahk zdaj še 100× reče, da ni res)...........
Sem ponosna nase in tudi revna nisem, denarja imamo tako dovolj, več denarja pa človeka samo pokvari.....Sem kar sem!!!
Če hočeš videti, moraš gledati s srcem...(Antoine De Saint-Exupery)
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Shit, zdaj moram pa še jaz začet loto igrat. Tale sedmica mene čaka, zgleda.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Applebitecc napisal/-a:Shit, zdaj moram pa še jaz začet loto igrat. Tale sedmica mene čaka, zgleda.
jst sm tud na to že pomislna..zdej bo pa res treba
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov