Igre na srečo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
opium napisal/-a:dokaj redno igram loto... jutr bova s kolegico vplacala en izi sistem za 6k.
em..a dans se pol se da wplacat'...d best..sam misnla d sm ze zamudla...da se da sam do sobote..... ;)..sam ce se mi bo ratal dost zgodi zbudit..hehe...
drgac pa ja..jz tut loto spilam na wsake tok cajta..ostalo pa bolj kot ne..ne igram nc..;)...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Tud js sm vplacala loto. Prvic v zivljenju!
Nekej mi pravi da bo danes moj srecen dan
Nekej mi pravi da bo danes moj srecen dan
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Igre na srečo igram zelo redko, no, danes je izjema, ker je velik dobitek na Lotu in me to pač bolj "potegne", čeprav je verjetnost dobitka še manjša... Drugih iger na srečo ne igram, včasih le izpolnim kuponček za kakšno nagradno igro v revijah...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
FairyAngel napisal/-a:Igre na srečo igram zelo redko, no, danes je izjema, ker je velik dobitek na Lotu in me to pač bolj "potegne", čeprav je verjetnost dobitka še manjša...
in zakaj nej bi bla verjetnost dobitka se manjsa?
-
FairyAngel - Kofetarica
opium napisal/-a:FairyAngel napisal/-a:Igre na srečo igram zelo redko, no, danes je izjema, ker je velik dobitek na Lotu in me to pač bolj "potegne", čeprav je verjetnost dobitka še manjša...
in zakaj nej bi bla verjetnost dobitka se manjsa?
Ker veliko več ljudi vplača listke, če je večji dobitek. Torej je tudi verjetnost dobitka manjša... Če pa vplačaš listek, ko je manjši dobitek, je verjetnost večja, čeprav je tudi tu komaj neznatna...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
ej werjetnost da zadanes je ista... ker ce izzrebajo teh 7 stewilk, ki jih mas na listku..pac zadanes ane..;)....hehe
edin ce jih wec zadane..pol mozno da manj dnarja dobis...sam ce das napol je se wedno dost dnarja;D...hehe
wec k 2 pa pumojm zlo tezko da bi zadela...hehe
edin ce jih wec zadane..pol mozno da manj dnarja dobis...sam ce das napol je se wedno dost dnarja;D...hehe
wec k 2 pa pumojm zlo tezko da bi zadela...hehe
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hja, če zadaneš moreš met res ful zegn....Tak, da se mi ne splača programa pisat za to....Najbolje tak, tak čisto na pamet si nekaj zmisliš pa je...Ne pa neka vedeževanja
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
FairyAngel napisal/-a:Ker veliko več ljudi vplača listke, če je večji dobitek. Torej je tudi verjetnost dobitka manjša... Če pa vplačaš listek, ko je manjši dobitek, je verjetnost večja, čeprav je tudi tu komaj neznatna...
možnost zadetka sedmice je 1:15.380.937 pa ni vazno kolk ljudi igra
-
FairyAngel - Kofetarica
opium napisal/-a:FairyAngel napisal/-a:Ker veliko več ljudi vplača listke, če je večji dobitek. Torej je tudi verjetnost dobitka manjša... Če pa vplačaš listek, ko je manjši dobitek, je verjetnost večja, čeprav je tudi tu komaj neznatna...
možnost zadetka sedmice je 1:15.380.937 pa ni vazno kolk ljudi igra
Hja, saj imaš prav. Se prav vidi, da ne igram dosti, ne?
-
Naughty grl - Kofetarica
Mi smo pr matematki zracunal da je 5,2 * 10(-7; deset na minus sedmo) moznosti da zadenemo ... kako smo to zracunal pa ne sprasujte, ker mi ni blo nc jasn mozno da smo se kej zmotil
Sicr pa folk, ne upajte prevec, sedmica bo moja
Sicr pa folk, ne upajte prevec, sedmica bo moja
-
Naughty grl - Kofetarica
Se bove ze zmenile miiikena ja
Mimgrede, js mam pa ful tak filing da ta teden ne bo sedmice!
Mimgrede, js mam pa ful tak filing da ta teden ne bo sedmice!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov