ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mislm, da si do čist primernega darila že sam prišel. (ffs damn hippies
)

It was forever..but it didnt last long..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Mislm, da si do čist primernega darila že sam prišel. (ffs damn hippies)
aja jaz mam pa rad hipi dekleta, taka mal odštekana

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men grejo pa na živce
se kažejo neki mirna, flower power babe, pa so far from it. Tečne, vzvišene, kvazi pametne wannabe hipi babe. 

It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
poznam dve takšni punci in sta čist odštekani in po drugi strani ful mirni pozitivni, vse stvari jemljeta z lahkoto. Tko da ja ful fajn punce
In ja tista ideja, ki si jo dal za darilo, se mi zdi super.

In ja tista ideja, ki si jo dal za darilo, se mi zdi super.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kdaj pa je?
da lahko potem morbit začnem razmišljat o pozornostih, če bom ravno kje v bližini doma.
da lahko potem morbit začnem razmišljat o pozornostih, če bom ravno kje v bližini doma.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Moja mamica dobi pospravljeno stanovanje (se sliši, kot da sicer živimo v svinjaku
), ker "rastlinjak"^^ tudi že ima. 

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moja mami bo dobila puder od Bourjois (ker sem ji privlekla testerje in meni barva ne ustreza, njej je pa super). Babica pa eno čokolado (in mami tud eno seveda) 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Punce, rabim pomoč!
Ful dobra kolegica ima rojstni dan in rabim še eno maleknost za k darilu. Zaenkrat imam zanjo pripravljeno kremo za obraz (naravna kozmetika). Krema je bila nekej 15€, zdaj pa rabim za zraven še kakšno malenkost, neko uporabno stvar... Sama sem brez idej, ker punca si vse kupi sama kar rabi, ali pa ji kupi mami. Šalov ima dost, za športat ima že vse stvari, masažo je že dobila.. jaz sem res brez idej. Ko njo vprašam kaj si želi pa pravi, naj ne kupujem ničesar.. ampak to ji pa tud ne morem, glede na to da sem jaz od nje tud dobila nekaj.
Ima katera kakšno fajn idejo?
Hvala

Ful dobra kolegica ima rojstni dan in rabim še eno maleknost za k darilu. Zaenkrat imam zanjo pripravljeno kremo za obraz (naravna kozmetika). Krema je bila nekej 15€, zdaj pa rabim za zraven še kakšno malenkost, neko uporabno stvar... Sama sem brez idej, ker punca si vse kupi sama kar rabi, ali pa ji kupi mami. Šalov ima dost, za športat ima že vse stvari, masažo je že dobila.. jaz sem res brez idej. Ko njo vprašam kaj si želi pa pravi, naj ne kupujem ničesar.. ampak to ji pa tud ne morem, glede na to da sem jaz od nje tud dobila nekaj.
Ima katera kakšno fajn idejo?
Hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov