ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Ja no, za vse praznike, ki so je res težko. Zato se midva obdarujeva za rojstni dan. Ko imava obletnico ne kupujeva daril ampak greva raje na večerjo in cev dan počneva stvari, ki so nama res ljube. Za valentinovo se sploh ne obdarujeva, ker nama je to kr nek beden praznik (+ naslednji dan imava obletnico). Kar se pa tiče decembrskih obdarovanj je pa ponavadi tako, da si kupiva res malenkosti - rokavice, topli štumfi, copate, kakšne karte za vaške novoletne predstave Letos mu bom naredila koledar za leto 2011, ker si ga pač želi- enkrat sem mu ga že naredila, pa naj napisala vse pomembne rojstne dneve, obletnice... Tak simpatično je blo in uporabno. Pa še njegove najljubše poškote bom naredila in je to to.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nič..
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok, če bi mu kupila biii.. to bile : rokavice, kapa, šal, nogavice, majčka, boksarce ali deo komplet. Nič večjega ampak nekaj, kar je vseen..oprijemljivo. Nebi pa mu nobenih mandarin pa jabolk vsiljevala. Razen! Lahko bi kupila kakšno darilno vrečko in jo celo napolnila z njegovimi najlubšimi prigrizki(pri mojmu bi bil to snickers ) ali pa najlubšo pijačo!
It was forever..but it didnt last long..
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
mogoce najdes kaj tukaj www.podari.me
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jz bi šla kar vprašat mamo (saj bi napisala "starša", ampak verjamem, da bo mama več vedla kot oče ) otroka kaj se še kej rabi.
Ali pa bi dala kakšen bon za zapravljanje v kateri od otroških trgovin.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:^^jz bi šla kar vprašat mamo (saj bi napisala "starša", ampak verjamem, da bo mama več vedla kot oče ) otroka kaj se še kej rabi.
Bi vprašala sam vedno kadar sem vprašala je bil odgovor nič ne rabi,nej sama zase raj kej kupim.Ker sem najmlajša v družini.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:^^jz bi šla kar vprašat mamo (saj bi napisala "starša", ampak verjamem, da bo mama več vedla kot oče ) otroka kaj se še kej rabi.
Bi vprašala sam vedno kadar sem vprašala je bil odgovor nič ne rabi,nej sama zase raj kej kupim.Ker sem najmlajša v družini.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js bi kar kakšen "onesie" (trenutno se ne spomnim slovenske besede) iz H&M ali kakšne trgovine za otroke (se mi zdi, da vedno pridejo prav pri dojenčkih), kake nogavičke, mogoče kakšno igračko, ki pride prav (da so kakšne kocke, da potem pozneje sestavlja kaj, itd...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov