ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 28. Jul. 2010 17:46

njima bi lahko bon za masažo, za malo pa ponudiš varstvo za tisti čas :)
ali pa komplet kopalnih plaščov (zanj, zanjo, za punčko pa tak pajacek za pokopanju)
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 03. Avg. 2010 7:02

Snežna krogla ali kocka z vajinim motivom (8,90 eur), podloga za miško (7,40 eur) ali mapa A4 z vajinim motivom (10,30 eur), darilna vrečka. Naročiti se da pri fotu plus.
(s)mej se
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 03. Avg. 2010 10:04

piškotek* napisal/-a:Snežna krogla ali kocka z vajinim motivom (8,90 eur), podloga za miško (7,40 eur) ali mapa A4 z vajinim motivom (10,30 eur), darilna vrečka. Naročiti se da pri fotu plus.

ajej. da to meni kdo prinese, jo dobi v glavo. :irre:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Avg. 2010 10:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 03. Avg. 2010 10:16

Saj tdui meni to ni všeč, vendar je tu veliko takih, ki pa prav to podarjajo za darilo. :D
(s)mej se
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 03. Avg. 2010 11:20

meni se scrapbook zdi zelo lep. Ampak ga moraš podariti nekomu bližnjemu s katerim imata veliko skupnih (zanimivih) dogodkov.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 03. Avg. 2010 14:29

sirova štručka napisal/-a:+ vse ostalo z "najinim motivom"... :tot:

O, ja. One big no no. Najbolš, da si dam tipa na akto in ga še na faks zravn nosim, ja, pfff. :?

Men je tle ful težko svetovat, ker ljudi ne poznam. Če pa vem, s čim se človek ukvarja, kaj mu je dogaja v življenju, a je mahnjen na sweet and cute al bl na kul in uporabne stvari - pol pade pa zihr kaka kul in fajn ideja.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 15. Nov. 2010 16:39

Tast si želi za rojstni dan boxarce za rojstni dan.Imam ga čez slab mesec.Mogoče ve katera kje jih prodajajo?
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 15. Nov. 2010 17:22

skoraj vsepovsod:D zara, h&m, intimisimi,... :)
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 25. Nov. 2010 15:32

peppermint napisal/-a:skoraj vsepovsod:D zara, h&m, intimisimi,... :)

Mogoče veš,če se da naročit prek spleta?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Nov. 2010 17:58

^^Boksarice imajo dejansko v vsaki trgovini s spodnjim perilom. Vzem si enkrat malo časa pa pejt malo naokoli pogledat in boš zagotovo kaj lepega našla.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 29. Nov. 2010 14:43

jaz mislim, da je za pare ki so že dolgo skupaj najbolje, da se dogovorita da si nič ne kupujeta, ampak gresta za obletnico raje na kak izlet kamor pač želita, ali pa v kakšno fancy restavracijo, na koncert .... Ker po x letih je res, da večkrat ne veš kaj podarit, razen če ma partner/ica izrecno željo po nečem. Drugače pa se tud meni razni "najini" albumi&co. bruh. Tega si res ne bi želela.
Pa še to- tudi raznim homemade darilom nisem preveč naklonjena, ker gre v večini primerov enostavno za šaro. oz za nabiralce prahu. Razen če gre za kake piškote, mogoče ročno spleten šal ali kaj podobnega, ampak danes vsi nekaj "ustvarjajo" in resnici na ljubo je tako, da mamo raznih sveč, okraskov ipd. vsi doma že malo morje. Meni osebno bi blo še najboljše, če bi obdarovanje za praznike kar ukinili, ker itak ne veš več kaj komu kupit, ostali majo pa verjetno iste probleme z mano.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 29. Nov. 2010 22:42

Jaz svojemu za rojstni dan kupim vedno nekaj kar potrebuje. Eno leto si je zaželev brivnik, potem boksarce, karte za neko igro... Enkrat sem mu kupila šalčko za čaj, ampak je bila res velika, mislim da je za pol litra tekočine, ker je pač vedno jamrav, da rabi eno velko šalco, da mu nau treba skoz hodt v kuhinjo.
Za naslednji rojstni dan mi je pa tudi že namignil kaj bi mu prav prišlo in to bo dobil. Sva oba taka, da ne rabiva neke nabiralce prahu in si podarjava stvari, ki jih rabiva.
Uporabniški avatar
no.name
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a no.name » 29. Nov. 2010 23:38

isto midva...vedno uporabna darila. če partnerju prisluhneš, točno veš, kaj potrebuje oz. si želi. Iz glave zdej lahko naštejem, da si želi mesojedo rožo :D , denarnico za bankovce in kartice, USB radio (katerga pač ne morm celega kupt. tu pač pride v poštev bon.)
vedno že veliko prej razmišljam o darilu, ker sovražim živčna zadnje dni hodt po trgovinah in poj kupt nekej, zato ker pač more bit in se spodobi.....
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Nov. 2010 7:57

ja sej, jest sm tud bivšemu kupovala tisto, kar si je želel ali rabil. ampak v enem letu je rojstni dan, obletnica, miklavž, božiček pa še kakšno valnetinovo (čeprav tega res nisva praznovala) in je težko vedno uletet z neko dobro idejo.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov