ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
piškotek* napisal/-a:Snežna krogla ali kocka z vajinim motivom (8,90 eur), podloga za miško (7,40 eur) ali mapa A4 z vajinim motivom (10,30 eur), darilna vrečka. Naročiti se da pri fotu plus.
ajej. da to meni kdo prinese, jo dobi v glavo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sirova štručka napisal/-a:+ vse ostalo z "najinim motivom"...
O, ja. One big no no. Najbolš, da si dam tipa na akto in ga še na faks zravn nosim, ja, pfff.
Men je tle ful težko svetovat, ker ljudi ne poznam. Če pa vem, s čim se človek ukvarja, kaj mu je dogaja v življenju, a je mahnjen na sweet and cute al bl na kul in uporabne stvari - pol pade pa zihr kaka kul in fajn ideja.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
skoraj vsepovsod:D zara, h&m, intimisimi,...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz mislim, da je za pare ki so že dolgo skupaj najbolje, da se dogovorita da si nič ne kupujeta, ampak gresta za obletnico raje na kak izlet kamor pač želita, ali pa v kakšno fancy restavracijo, na koncert .... Ker po x letih je res, da večkrat ne veš kaj podarit, razen če ma partner/ica izrecno željo po nečem. Drugače pa se tud meni razni "najini" albumi&co. bruh. Tega si res ne bi želela.
Pa še to- tudi raznim homemade darilom nisem preveč naklonjena, ker gre v večini primerov enostavno za šaro. oz za nabiralce prahu. Razen če gre za kake piškote, mogoče ročno spleten šal ali kaj podobnega, ampak danes vsi nekaj "ustvarjajo" in resnici na ljubo je tako, da mamo raznih sveč, okraskov ipd. vsi doma že malo morje. Meni osebno bi blo še najboljše, če bi obdarovanje za praznike kar ukinili, ker itak ne veš več kaj komu kupit, ostali majo pa verjetno iste probleme z mano.
Pa še to- tudi raznim homemade darilom nisem preveč naklonjena, ker gre v večini primerov enostavno za šaro. oz za nabiralce prahu. Razen če gre za kake piškote, mogoče ročno spleten šal ali kaj podobnega, ampak danes vsi nekaj "ustvarjajo" in resnici na ljubo je tako, da mamo raznih sveč, okraskov ipd. vsi doma že malo morje. Meni osebno bi blo še najboljše, če bi obdarovanje za praznike kar ukinili, ker itak ne veš več kaj komu kupit, ostali majo pa verjetno iste probleme z mano.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Jaz svojemu za rojstni dan kupim vedno nekaj kar potrebuje. Eno leto si je zaželev brivnik, potem boksarce, karte za neko igro... Enkrat sem mu kupila šalčko za čaj, ampak je bila res velika, mislim da je za pol litra tekočine, ker je pač vedno jamrav, da rabi eno velko šalco, da mu nau treba skoz hodt v kuhinjo.
Za naslednji rojstni dan mi je pa tudi že namignil kaj bi mu prav prišlo in to bo dobil. Sva oba taka, da ne rabiva neke nabiralce prahu in si podarjava stvari, ki jih rabiva.
Za naslednji rojstni dan mi je pa tudi že namignil kaj bi mu prav prišlo in to bo dobil. Sva oba taka, da ne rabiva neke nabiralce prahu in si podarjava stvari, ki jih rabiva.
-
no.name - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
- Kraj: Gorenjska
isto midva...vedno uporabna darila. če partnerju prisluhneš, točno veš, kaj potrebuje oz. si želi. Iz glave zdej lahko naštejem, da si želi mesojedo rožo , denarnico za bankovce in kartice, USB radio (katerga pač ne morm celega kupt. tu pač pride v poštev bon.)
vedno že veliko prej razmišljam o darilu, ker sovražim živčna zadnje dni hodt po trgovinah in poj kupt nekej, zato ker pač more bit in se spodobi.....
vedno že veliko prej razmišljam o darilu, ker sovražim živčna zadnje dni hodt po trgovinah in poj kupt nekej, zato ker pač more bit in se spodobi.....
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ja sej, jest sm tud bivšemu kupovala tisto, kar si je želel ali rabil. ampak v enem letu je rojstni dan, obletnica, miklavž, božiček pa še kakšno valnetinovo (čeprav tega res nisva praznovala) in je težko vedno uletet z neko dobro idejo.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov