ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyBug11777 » 30. Mar. 2010 8:29

haley napisal/-a:
LadyBug11777 napisal/-a:S fantom imava 2 obletnico čez dobra dva tedna in bi rabila kakšen renično dober nasvet, on ima vedno kakšna taka presenečenja, da bi se najraj zjokala in bi mu rada tud jst neki tazga podarila, da bi mu neki pomenil, please, kakšno tako idejo, da mu nekak povem ... ne vem ... kolk ga imam rada :oops:

Ti bi rada kaj materialnega? Bi kam šla? Koliko denarja si prepravljena odštet?

Recimo kako razvajanje v toplicah, jacuzzi... Če si pa lahko privoščita pa vzemita kar kak vikend paket v toplicah recimo.

haley tnx za nasvet ... vendar na žalost odpade ... ponavadi ima on takšne ideje in meni ne ostane nič s čemer bi lohk res presenetila :(
LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyBug11777 » 30. Mar. 2010 8:31

Maruša Habot napisal/-a:Js sem svojemu bivšemu kupila bon za Bungee jumping ter zraven dodala še komplet pleničk, da mu vmes kaj ne bi všlo :)
:rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Mar. 2010 11:35

LadyBug11777 napisal/-a:
haley napisal/-a:
LadyBug11777 napisal/-a:S fantom imava 2 obletnico čez dobra dva tedna in bi rabila kakšen renično dober nasvet, on ima vedno kakšna taka presenečenja, da bi se najraj zjokala in bi mu rada tud jst neki tazga podarila, da bi mu neki pomenil, please, kakšno tako idejo, da mu nekak povem ... ne vem ... kolk ga imam rada :oops:

Ti bi rada kaj materialnega? Bi kam šla? Koliko denarja si prepravljena odštet?

Recimo kako razvajanje v toplicah, jacuzzi... Če si pa lahko privoščita pa vzemita kar kak vikend paket v toplicah recimo.

haley tnx za nasvet ... vendar na žalost odpade ... ponavadi ima on takšne ideje in meni ne ostane nič s čemer bi lohk res presenetila :(

Izlet v naravi pa pol piknik?

Al pa gresta recimo v kako trgovino s spodnjim perilom pa vsak zbere drug za drugega kaj bi rad da obleče, pa recimo pol še zavijeta v kako erotično trgovino pa tam kej kupita in morta pol še isti dan preiskusit :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Mar. 2010 19:47

^^buubbika maš spet probleme z darilom? :P :D

Te čist razumem kak se počutiš... Midva sva z mojim tudi že toliko let v zvezi, da je vmes šlo že ogromno praznovanj skozi (obletnice, rojstni dnevi...) in enostavno človeku zmanjka idej.

No sej kak bon mu lahko vseeno daš...sej ni mus, da darilo izkoristi prav tisti dan na katerega imata obletnico. Tole s slikcami je v redu ideja...se mi ne zdi preveč pocukrano. Ali pa pač nardiš nek tak album teh slikc od začetka vajine zveze, pa zraven dodaš kake stvari, ki vaju spominjajo na tist dogodek (recimo mata sliko s kakega koncerta pa daš potem kak cd s to glasbo zraven...).

Ali pa kot sm že zgoraj eni napisali...pejta v trgovino s spodnjim perilom al pa recimo v kako erotično trgovino...in pol zvečer akcija :wink: :P
LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyBug11777 » 31. Mar. 2010 9:59

Hvala!!!

Bom še razmislna, mam še dva tedna časa, pa bom še mal posrflala po netu ... uhhhh kaj ko so vse dobre ideje tako drage :(
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 31. Mar. 2010 11:42

(s)mej se
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rogoza

Neprebrana objavaNapisal/-a Nastja Krivec » 02. Apr. 2010 19:59

Najlepše je darilo, ki ga narediš sam. :) tudi največ pomeni, sploh staršem. Najlažje je kaj oblikovati iz gline, ali kupiti kak fancy kozarec in ga poslikati z barvami za steklo =)
LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyBug11777 » 09. Apr. 2010 9:16

No ... vam moram povedat, da sem končno najdla eno darilo, no naročila sem ga prek neta, nisem ga pa še dobila .... je pa blazinca z napisom k sem ga sama napisala , zgleda ful dobra ideja, sam ne vem kako bo pa v resnic izpadlo...tako, da vam sporočim če bo ql

Še 1x tnx za vso pomoč!!!!
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 12. Apr. 2010 20:56

Novo:

Najboljša priajteljica ima 20. rojstni dan. Ker se poznama že od OŠ ji bom dala nekaj kar hranim še iz tistih časov ... malo za obujanje spominov, vendar kako naj to vse lepo zavijem - tako domiselno in s pozornostjo?
In zraven teh ,,spominov'' bi ji rada dala še nekaj za 20. roj. dan. Kakšen zanimiv predlog?[/b]
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyBug11777 » 21. Apr. 2010 9:57

No, kot sem obljubila javljam kako je uspelo. Moj dragi me je čez vikend peljal v Šmarješke ... na Venerino kopel, on se vedno kaj takega spomne, tako da sem kar vedela da ne smem priti s kakšno takšno idejo, se mi itak zdi da je to bolj darilo za nas punce. Jaz sem pa poklonila tisti povšteršek o katerem sem pisala ... samozate.si ... sem izbrala tisto taprvo ( btw fuuuul dobro je izpadla, ker me je mal skrbel kakšna bo v resnici) in mu v soboto zvečer naredila prav filmsko večerjo :) ... zelo zelo happy, ker je vse skupi super uspelo !!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 21. Apr. 2010 10:56

^^ :gut:
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Mustang* » 22. Jun. 2010 6:02

Joj dekleta jaz pa nevem kaj bi mu kot skupina kupl za rojstni dan...
Vse skup nas bo 12 jaz sem mu že naročila ene copatke iz japonske ampak jih še čakam...

Ampak kot skupina nevem kaj bi mu kupl...
Vse ma...kar si želi je pa 370€...
Vsak bi dal 15€ tako kot vedno pobiramo jaz bi dala več...

Vse ima...
Čeprav sem njegova bejba pojma nimam kaj bi...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Jun. 2010 11:39

^^In zakaj si ravno točno 370 € želi? :wink:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 27. Jul. 2010 16:31

Tudi jaz bi vas prosila za pomoč. Zadeva je taka. Prijateljica in njen fant praznujeta rojstni dan, obenem pa grem k njima na praznovanje prvič pogledat 4 mesečno punčko. Kaj bi ve kupile, verjetno kakšno "družinsko" darilo? Ponavadi imam ideje, sedaj pa sem ostala brez...vsaj brez pametnih.

Hvala lepa za morebitno pomoč, bi mi zelo prav prišla.
maxie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maxie » 28. Jul. 2010 15:41

...
Zadnjič spremenil maxie, dne 09. Feb. 2015 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov