ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Mustang*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2010
Ja vem, da bi mi mogl najbolje vedeti ampak nevemo...
Ker vse mata že...
To zaradi pesmi pa nebi prišlo v poštev...
Sliko kje sta njuna sinova pa mi vnuki gor je ata že dobil za rojstni dan januarja...
Stara mama ima julija rojstni dan...
Tako da bi mogl nekaj kar se tiče obeh nekaj klupiti ali narediti...
Zelo težko je...
Ker vse mata že...
To zaradi pesmi pa nebi prišlo v poštev...
Sliko kje sta njuna sinova pa mi vnuki gor je ata že dobil za rojstni dan januarja...
Stara mama ima julija rojstni dan...
Tako da bi mogl nekaj kar se tiče obeh nekaj klupiti ali narediti...
Zelo težko je...
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Kaj pa bon za kakšno potovanje? To se mi zdi, da več ali manj vsakemu pride prav. (razen če tudi potujeta ne najbolj rada)
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
Kaj pa, če poiščete kakšno osebo s katero sta se v mladosti družila in sta kasneje izgubila stike in pač to prijateljico/prijatelja pripeljete na praznovanje kot presenečenje. Lahko naredite tudi kolaž/album s slikami o njunem življenju (od otroštva, poroke, otrok, vnukov pa vse do danes). Lahko bi dali narisat družinsko sliko (pač da ste vse gor - otroci, vnuki, bratje, sestre...).
Se mi zdi, da bi bilo darilo za spomin še najboljše, sploh če imata drugih materialnih stvari čez glavo...
Se mi zdi, da bi bilo darilo za spomin še najboljše, sploh če imata drugih materialnih stvari čez glavo...
- *Mustang*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2010
Bučk@ => zelo sem ti hvaležna za tvoj trud in razmišljanje...
To se bom pozanimala, če koga nista videla zelo zelo dolgo...
Slika cele familije + vnuki pa tko naprej ne pride v poštev ker sem to že starmu atu dala meseca januarja...
Bo treba še še
Zbiram ideje...
Bučk@ ti si pa super
To se bom pozanimala, če koga nista videla zelo zelo dolgo...
Slika cele familije + vnuki pa tko naprej ne pride v poštev ker sem to že starmu atu dala meseca januarja...
Bo treba še še
Zbiram ideje...
Bučk@ ti si pa super
-
Phalaenopsis - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Zelo zanimive ideje imate
Kot eno zanimivost pa sem še odkrila modelčke za led, ki se dobijo pri nas tule in so v obliki draguljev, ladjic in kitare. Kupila sem jih za svojo zabavo. Dala sem jih v koktejle in sokove n so bili super popestritev
Kot eno zanimivost pa sem še odkrila modelčke za led, ki se dobijo pri nas tule in so v obliki draguljev, ladjic in kitare. Kupila sem jih za svojo zabavo. Dala sem jih v koktejle in sokove n so bili super popestritev
- LadyBug11777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
sorry, sam to je pa kr neki in kaj bom z modelčki za led
- LadyBug11777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
S fantom imava 2 obletnico čez dobra dva tedna in bi rabila kakšen renično dober nasvet, on ima vedno kakšna taka presenečenja, da bi se najraj zjokala in bi mu rada tud jst neki tazga podarila, da bi mu neki pomenil, please, kakšno tako idejo, da mu nekak povem ... ne vem ... kolk ga imam rada
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men je pa simpatično. OK, ne za darilo, ampak kot manjši detajl na zabavi.LadyBug11777 napisal/-a:sorry, sam to je pa kr neki in kaj bom z modelčki za led
Npr, morski psi, , ...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
LadyBug11777 napisal/-a:S fantom imava 2 obletnico čez dobra dva tedna in bi rabila kakšen renično dober nasvet, on ima vedno kakšna taka presenečenja, da bi se najraj zjokala in bi mu rada tud jst neki tazga podarila, da bi mu neki pomenil, please, kakšno tako idejo, da mu nekak povem ... ne vem ... kolk ga imam rada
Ti bi rada kaj materialnega? Bi kam šla? Koliko denarja si prepravljena odštet?
Recimo kako razvajanje v toplicah, jacuzzi... Če si pa lahko privoščita pa vzemita kar kak vikend paket v toplicah recimo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Men je pa simpatično. OK, ne za darilo, ampak kot manjši detajl na zabavi.LadyBug11777 napisal/-a:sorry, sam to je pa kr neki in kaj bom z modelčki za led
Npr, morski psi, , ...
Tile morski psi se mi ful dopadejo...pijača ful zanimiva zgleda
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Zadnjič spremenil Maruša Habot, dne 03. Okt. 2018 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov