ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 01. Nov. 2009 9:57

^^ o ja vinjete bi bla tut js fuuul vesela :D pa še tu in tam kakšnega polno napolnjenega tanka u avtu :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 01. Nov. 2009 12:32

ŽuŽa napisal/-a:
softTouch napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu :D . Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job :oops: , masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala :P ). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.
Pa itak, da se ne dajo sam taki boni, pač so samo en dodatek zraven darila.

men se tud to zdi otročje, se mi zdi da si to bolj srednješolske fore. sploh pa recimo blow-job, mislim kako to zgleda :?: Kar enkrat pride tip do tebe ti pomoli ta bon pod nos in ti mu ga začneš vlečt (kar bi bil edini smiselni način uporabe bona,ampak totalno neokusen). Ker seksata najbrž tako ali tako in najbrž mu tud blow-job nardiš tako al tko, kje je pol fora tega bona? ena neumestna situacija, ko ti on med seksom da bon?

Ja, čist v polno si zadela. Midva lepo seksava, in kar naenkrat fant privleče denarnico s poličke, vzame ven bon, mi ga da in jst mu ga začnem vlečt :D .

No ja u resnic je mal drgač, recimo sva nekje sredi Ljubljane in mi reče potihem: Jst bi pa dons en bonček unovču zvečer :P ....pač v hecu rečeno...in pol se ta hec nadaljuje :D .

Sicer pa mi je smešno v kakšne stvari se sploh vtikujete, eni tko, drugi drgač, a ne :?:

ja sej lih zato, ker mi ni jasno kako se take stvari vnovčijo. kakor komu paše, meni še vedno ne potegne tole
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 01. Nov. 2009 18:00

softTouch napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:
softTouch napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu :D . Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job :oops: , masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala :P ). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.
Pa itak, da se ne dajo sam taki boni, pač so samo en dodatek zraven darila.

men se tud to zdi otročje, se mi zdi da si to bolj srednješolske fore. sploh pa recimo blow-job, mislim kako to zgleda :?: Kar enkrat pride tip do tebe ti pomoli ta bon pod nos in ti mu ga začneš vlečt (kar bi bil edini smiselni način uporabe bona,ampak totalno neokusen). Ker seksata najbrž tako ali tako in najbrž mu tud blow-job nardiš tako al tko, kje je pol fora tega bona? ena neumestna situacija, ko ti on med seksom da bon?

Ja, čist v polno si zadela. Midva lepo seksava, in kar naenkrat fant privleče denarnico s poličke, vzame ven bon, mi ga da in jst mu ga začnem vlečt :D .

No ja u resnic je mal drgač, recimo sva nekje sredi Ljubljane in mi reče potihem: Jst bi pa dons en bonček unovču zvečer :P ....pač v hecu rečeno...in pol se ta hec nadaljuje :D .

Sicer pa mi je smešno v kakšne stvari se sploh vtikujete, eni tko, drugi drgač, a ne :?:

ja sej lih zato, ker mi ni jasno kako se take stvari vnovčijo. kakor komu paše, meni še vedno ne potegne tole

Men so pa taki boni ful fajn, sj če ne druzga so za hec. Me smo prjatlci nardile cel kupček bonov npr. za kavo, za masažo, za zalivanje rož, za čuvanje mačka... :D Pa je bla ful vesela, ker so bli pač taki osebni pa prirejeni na naše privatne fore in men je tud to bl všeč kt pa neko neosebno darilo.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Nov. 2009 18:18

^^

:top:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Nov. 2009 20:10

tip ti da bon, ti ga pa sosedu pomoliš pod nos... :D
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 11. Dec. 2009 18:19

kaj boste kej letos podarile?

jaz sem se koncno odlocila kaj bo moj dobil. in sicer, jaz od njega dobim novoletne pocitnice, 1 teden, zato sem se odlocila da bo pa moje darilo popestritev teh noci na pocitnicah :P

za vsak dan bom napisala ''program'', za vsak dan bo dobil sladko presenecenje. ala. sol za kopalno kad in vecurno skupno namakanje v kadi, naslednji vecer mu bom zavezala oci - sem dobila prav tako masko - in ...:twisted:...zacela se bo zabava :D, potem kupila sem eroticno namizno igro za najdaljso noc v letu, pa razne masazice, pa se vec teh igric...vsak vecer bom splanirala tako da bo najsrecnejsi moski pod soncem... pa se ostalo nama bo doosti materiala za prezivljanje vecerov... :flamingdev:

ni ravno klasicno bozicno darilo, ha ha :D :P

za ostale pa se ne vem ker sem letos totalno brez €€. razne malenkosti.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Dec. 2009 9:39

Letos podarjam takele (home made) stvaritve :) :

Slika Slika
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Dec. 2009 16:01

^^ful luškano :wink:
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 25. Jan. 2010 15:00

hej

mam eno vprašanje pa bom kr tle vprašala :oops:

doma bomo mel eno fešto-ma ati rojstn dan, zdej smo se pa odločli da bomo povabljenim dal pač tko neki za zahvalo oziroma spominček....verjetn bo to kak kozarec al pa mini steklenica....

kar bi rada od vas je kakšna ideja kaj gor napisat....sam ime slavljenca al kaj?....

......ideje prosm...... :oops:

hvala :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Mar. 2010 17:23

Skupaj ji nekaj podarita, tako se finančno precej razbremeniš, pa še kaj bolj "konkretnega" ji lahko podarita.

Kakšen stil pa ima?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Mar. 2010 18:10

Bon za City Park, če kaj rada nakupuje :D
al pa bon za kakšno masažo, da se končno razbremeni vse te diplome.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Mar. 2010 18:51

buubbika imaš ZS :wink:
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Mustang* » 23. Mar. 2010 13:33

Novo!

Star ata in stara mama imata sredi aprila 80let + 55let poroke...

Sedaj pa premišljujemo kaj za darilo?
Z vojaškim helikopterjem sta že kar nekajkrat letela, v toplice nočta (pravita, da nimata kaj tm počet)...
Vse imata...dnar mata, materialnih stvari tud full velik...slik full...

Zakomplicirano...

Prosim za predloge...
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 23. Mar. 2010 13:39

^^ Če praviš, da imata v materialnem smislu vsega na pretek, boste morali kupiti nekaj z osebno noto, nekaj, kar imata rada že leta - to pa veste samo vi. :wink:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 23. Mar. 2010 13:44

Vnuki zapojte kako pesem.
Če pa si lahko privoščite več, pa povabi kakega pevca ali pevko, da jima kaj zapoje.
(s)mej se

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov