ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Okt. 2009 5:36

haley napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:^^ Osebno so mi te doma narejeni boni nekako otročji. Zakaj preprosto, če ma recimo rojstni dan, mu čestitaš, ga pelješ na večerjo (brez kakršnih koli bonov), ko prideta domov si naredita fajn penečo kopel z malo romantičnega pridiha, preden greta spat pa ga še sama zmasiraš. Čist en tak primer. Ne vem, meni je logično, da dam bone, ki so recimo od trgovine, ali pa prav recimo za neko kopel v kakšnih termah, ne pa doma narejeno :D

Ni to nič otročje...enkrat sem jaz tipu nekaj takega dala za darilo in je blo edino darilo pri katerem je od sreče jokal :D :lol: :)

Eden redkih. Je že bila enkrat na forumu debata o tem in se nas je večina strinjala, da je otročje + tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi mu lahko to bilo všeč. Pač, otročje :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
pompomGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pompomGirl » 24. Okt. 2009 9:47

Knjiga PREHRANA PO MONTIGNACU. Bi rabila to kupit za darilo. Če katera mogoče prodaja, naj mi javi. Oziroma..nekje sem zasledila, da se ne prodaja v knjigarni. Ve katera, kje bi lahko kupila to knjigo? Hvala
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Okt. 2009 11:11

^^Se prodaja :D .

klik

Če si pa članica Sveta knjige je pa še 5€ ceneje :) : klik
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Okt. 2009 11:17

Tamarra* napisal/-a:
haley napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:^^ Osebno so mi te doma narejeni boni nekako otročji. Zakaj preprosto, če ma recimo rojstni dan, mu čestitaš, ga pelješ na večerjo (brez kakršnih koli bonov), ko prideta domov si naredita fajn penečo kopel z malo romantičnega pridiha, preden greta spat pa ga še sama zmasiraš. Čist en tak primer. Ne vem, meni je logično, da dam bone, ki so recimo od trgovine, ali pa prav recimo za neko kopel v kakšnih termah, ne pa doma narejeno :D

Ni to nič otročje...enkrat sem jaz tipu nekaj takega dala za darilo in je blo edino darilo pri katerem je od sreče jokal :D :lol: :)

Eden redkih. Je že bila enkrat na forumu debata o tem in se nas je večina strinjala, da je otročje + tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi mu lahko to bilo všeč. Pač, otročje :D

Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu :D . Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job :oops: , masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala :P ). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.
Pa itak, da se ne dajo sam taki boni, pač so samo en dodatek zraven darila.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Okt. 2009 11:22

Tamarra* napisal/-a:Eden redkih. Je že bila enkrat na forumu debata o tem in se nas je večina strinjala, da je otročje + tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi mu lahko to bilo všeč. Pač, otročje :D

mojmu bi blo tut zelo vsec. in vsakemu ki mu je bolj pomemben trud punce in prezivljanje casa z njo kot pa nekaj €€ vredno darilo ;) sem tudi ze od prijateljic slisala da so to podarjale pa jim je blo vecinoma vsec fantom.

pa saj toliko poznamo svoje fante da vemo a bolj ceni da smo se potrudle, si bomo vzele xx urc casa zanj ob vseh tistih masazah in to...al ma raje da preprosto stopis v trgovino in mu nekaj kupis :)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 24. Okt. 2009 15:19

ŽuŽa napisal/-a:Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu :D . Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job :oops: , masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala :P ). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.

men se tud to zdi otročje, se mi zdi da si to bolj srednješolske fore. sploh pa recimo blow-job, mislim kako to zgleda :?: Kar enkrat pride tip do tebe ti pomoli ta bon pod nos in ti mu ga začneš vlečt (kar bi bil edini smiselni način uporabe bona,ampak totalno neokusen). Ker seksata najbrž tako ali tako in najbrž mu tud blow-job nardiš tako al tko, kje je pol fora tega bona? ena neumestna situacija, ko ti on med seksom da bon?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Okt. 2009 10:44

softTouch napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu :D . Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job :oops: , masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala :P ). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.

men se tud to zdi otročje, se mi zdi da si to bolj srednješolske fore. sploh pa recimo blow-job, mislim kako to zgleda :?: Kar enkrat pride tip do tebe ti pomoli ta bon pod nos in ti mu ga začneš vlečt (kar bi bil edini smiselni način uporabe bona,ampak totalno neokusen). Ker seksata najbrž tako ali tako in najbrž mu tud blow-job nardiš tako al tko, kje je pol fora tega bona? ena neumestna situacija, ko ti on med seksom da bon?

Ja, čist v polno si zadela. Midva lepo seksava, in kar naenkrat fant privleče denarnico s poličke, vzame ven bon, mi ga da in jst mu ga začnem vlečt :D .

No ja u resnic je mal drgač, recimo sva nekje sredi Ljubljane in mi reče potihem: Jst bi pa dons en bonček unovču zvečer :P ....pač v hecu rečeno...in pol se ta hec nadaljuje :D .

Sicer pa mi je smešno v kakšne stvari se sploh vtikujete, eni tko, drugi drgač, a ne :?:
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 31. Okt. 2009 12:32

red_rose napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:Eden redkih. Je že bila enkrat na forumu debata o tem in se nas je večina strinjala, da je otročje + tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi mu lahko to bilo všeč. Pač, otročje :D

mojmu bi blo tut zelo vsec. in vsakemu ki mu je bolj pomemben trud punce in prezivljanje casa z njo kot pa nekaj €€ vredno darilo ;) sem tudi ze od prijateljic slisala da so to podarjale pa jim je blo vecinoma vsec fantom.

pa saj toliko poznamo svoje fante da vemo a bolj ceni da smo se potrudle, si bomo vzele xx urc casa zanj ob vseh tistih masazah in to...al ma raje da preprosto stopis v trgovino in mu nekaj kupis :)

tut mojmu je blo to zlo ušeč ko sem mu dala te bone v škatlci :) in se mi tut ne zdi prav nč otročje.. pa oba sva stara že čez 20.. nevem zakaj bi bla to kaka srednješolska fora.. to je vse tako stereotipiziranje..
no je pač eden izmed tistih redkih ki ceni trud ki ga vložiš v nakaj..na pa tistih € ki jih porabiš za darilo... (pa za take stvari da jih daš fantu/punci sploh ni nujno da je kak posebn dan.. midva se presenečava tut čez leto.. ne rabiš met r.dneva al pa obletnice da se presenečaš!)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 31. Okt. 2009 17:33

Ja no, kakor komu, meni pač je otročje. Pa tudi sama nisem najbolj navdušena nad materialnimi stvarmi, ki jih kupiš v 5 minutah. Ampak ne pa doma narjene bone, no :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 31. Okt. 2009 18:58

ja sej.. smo si pač različni :) tnx God :)
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 31. Okt. 2009 19:03

^^migetajoč avatar ni dovoljen... :D
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 31. Okt. 2009 19:07

se opravičujem.. :roll:
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 31. Okt. 2009 19:15

ni panike... nism grdo misla, pač opozorim.. se opravičujem, če si narobe zastopla... :wink:
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 31. Okt. 2009 21:18

kinna napisal/-a:ni panike... nism grdo misla, pač opozorim.. se opravičujem, če si narobe zastopla... :wink:

nep nep :) vem da ni blo grdo mišleno.. oz. napadalno :) sej prav da sm bla obveščena :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Okt. 2009 21:42

--------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 9:55, skupaj popravljeno 2 krat.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov