ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Drugač se na dekliščinah za nevesto lahko kupi tudi kakšno spalno srajčko, kao za poročno noč, al pa spodnje perilo (za isti namen). Mi smo se ponavadi skupaj zbrale, vse povabljene babe, pa nekaj skupaj kupile. Drugače pa mora nevesta na dekliščini dobiti tudi podvezico, ki mora imeti vsaj nekaj modrega (za poroko, ko rabiš something old, something new, something borrowed and something blue).
Drugače pa, OT, maximalno uživajte na dekliščini, jaz že komaj čakam naslednjo!
Drugače pa, OT, maximalno uživajte na dekliščini, jaz že komaj čakam naslednjo!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
ŽuŽa napisal/-a:^^to je fantova sestra, poznam jo 3 leta že, ampak ne preveč dobro, tko da kakšnih seks igračk res ne mislm kupovat . Ja tud jst sm razmišljala o darilu samo zanjo, pač neki za razvajanje, mogoče tud kakšen bon za manikuro...
No kupila sem eno tako hudo spodnjo majčko in tangice od Intimissimi pa bolj za hec tisto masko za spat za čez oči .Upam, da ji bo ušeč,men bi blo 100% če bi to dobila. Dala sem pa za use skupi 45€.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Sicer imamo podobno temo že v rubriki o moških, samo tam nisem dobila nobenega odgovora, zato bom še tukaj vprašala...
Ima katera še kakšno dobro idejo kaj kupiti fantu ob diplomi? Diplomiral bo pa iz prava. Ne mi predlagat kakega nakita, ker tega res ne mara
Pa tiste kapice, ki jih imajo v ameriških filmih...a to majo samo ko maturirajo ali tudi ko diplomirajo? Kje se tako kapico kupi sploh pri nas?
Ima katera še kakšno dobro idejo kaj kupiti fantu ob diplomi? Diplomiral bo pa iz prava. Ne mi predlagat kakega nakita, ker tega res ne mara
Pa tiste kapice, ki jih imajo v ameriških filmih...a to majo samo ko maturirajo ali tudi ko diplomirajo? Kje se tako kapico kupi sploh pri nas?
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
haley napisal/-a:Sicer imamo podobno temo že v rubriki o moških, samo tam nisem dobila nobenega odgovora, zato bom še tukaj vprašala...
Jaz svojemu nisem nič kupila. Sva šla na ta račun se kopat enkrat. Meni on tudi nič ni kupil. Sva šla pa na Roglo se sankat poleti in na večerjo. Drugače tole s kapico ni slaba ideja. Če slučajno veš, da jih kje na srednji šoli imajo ob zaključku, mogoče tja vprašaš kje jih dobijo. Iz fore mu lahko kupiš to torbo (odvetniki majo vedno neke kovčke v filmih), notri pa nakupiš pripomčke za delo (notesnik, pisalo, edigs, svinčnik, radirko, podčrtovalnik...).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^O ful ti hvala za idejo! Ja jaz sem mislna kako večerjo, da mu jo js nardim oz. da greva mogoče kam vn jest... Sm pa hotla še nekaj materialnega kar bi mu prav prišlo v bodočem poklicu. Tole glede kovčka in vseh pripomočkov notri se mi zdi res super ideja!
Se bom probala še mal pozanima okoli glede tistih kapic...upam, da bom kaj zvedla.
Se bom probala še mal pozanima okoli glede tistih kapic...upam, da bom kaj zvedla.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
haley napisal/-a:^^O ful ti hvala za idejo! Ja jaz sem mislna kako večerjo, da mu jo js nardim oz. da greva mogoče kam vn jest... Sm pa hotla še nekaj materialnega kar bi mu prav prišlo v bodočem poklicu. Tole glede kovčka in vseh pripomočkov notri se mi zdi res super ideja!
Jaz sem bratu za 19. rojstni dan to uštimala. Ena cimra mi je enkrat dala plastičen kovček. Notri pa sem dala zvezek, kuli s slončkom (ko pritiskaš, se sveti), svinčnik z Racmanom Jako, radirko in ne vem kaj vse še. Poleg sem dodala še študentsko hrano. Ker je to leto zaključeval srednjo šolo in je šel študirat.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Kaj kupit fantovemu očetu za rojstni dan? Pa samo ne mi rečt, da flašo vina/viskija/konjaka,.. ker sem to že lani kupila in čeprav so flaše že neki 'standard', ne bi rada vsako leto isto dala..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
Ukvarja se z nogometom (trener je ).. Filmov ne gleda kaj preveč, pulover bi mu z veseljem kupila, ma nimam najmanjšega pojma, kakšno številko ima, pa še čudno bi mi bilo, ker bi mogoče kaj takega zbrala ko mu ne bi bilo všeč in bi mu pomoje blo nerodno rečt..
-
Tamarra* - Cosmofrik
Žog imata z mojim toliko,, da že v skoraj vsakem kotu ena leži piščalke pa ne rabi menda najbolj
bi z veseljem se z mojim posvetovala, še raje, da bi kaj skupaj kupila, je pa moj en tak 'tajec', da vedno reče, da naj nič ne kupujem in je debate konec
bi z veseljem se z mojim posvetovala, še raje, da bi kaj skupaj kupila, je pa moj en tak 'tajec', da vedno reče, da naj nič ne kupujem in je debate konec
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov