ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Majcula - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
Lep pozdrav.
Mogoče bi mi lahko katera tukaj pomagala
Prijateljica si nadvse želi odejo flis črno-bele barve..k tista reklama za mleko..hehe.
Skratka, iskala sem povsod, Spar, Mercator, Merkur, Leclerc..hmm..po internetu in nič.
Je katera kdaj kje zasledila tako odejo?? Bi bila zelooooo vesela kakršnekoli pomoči.
Lp in lep sončen dan še naprej.
Mogoče bi mi lahko katera tukaj pomagala
Prijateljica si nadvse želi odejo flis črno-bele barve..k tista reklama za mleko..hehe.
Skratka, iskala sem povsod, Spar, Mercator, Merkur, Leclerc..hmm..po internetu in nič.
Je katera kdaj kje zasledila tako odejo?? Bi bila zelooooo vesela kakršnekoli pomoči.
Lp in lep sončen dan še naprej.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ nujno flis? ne vem kako zgelda tista v reklami...
drugače majo v rutarju črno bele dekce, sam ni flis
drugače majo v rutarju črno bele dekce, sam ni flis
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
Majcula - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
Hm..mislim, da je flis rekla kar tko...k je pač večina odej iz tega .
Drugače pa v Rutarju nisem še pogledala....tko, da zelo zelo hvala za idejo.
Mogoče veš..so kakšni vzorci ali je pač odeja iz teh barv?
Tista reklama za mleko..je pa skor tko k 101 dalmatinec...v tem smislu ...hehe
Drugače pa v Rutarju nisem še pogledala....tko, da zelo zelo hvala za idejo.
Mogoče veš..so kakšni vzorci ali je pač odeja iz teh barv?
Tista reklama za mleko..je pa skor tko k 101 dalmatinec...v tem smislu ...hehe
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ne ne nima takih dalmatinskih pik, nek vzorec je, sam ne vem kakšen točno...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
^^js sem jih tudi zadnjič v Rutarju vidla, ampak v Mariboru. Drugače pa vem da so jih imeli tudi v Veletekstilu.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Bom najprej vprasala, potem bom pa se temo preletela.
Jaz sem trenutno au-pair pri eni familiji v Svici. In cez dva tedna odhajam, pa bi jim neki kupila. Ampak POJMA nimam kaj.
Oni mi drugac skos neki kupujejo, jaz pa skor da nimam dostopa do trgovine in jim pol bolj mal, pa mi je mal smotan.
Drugac so bogata druzina in ne rabijo nicesar posebnega, imajo bolj ali manj vse, se mi zdi.
So pa taka cist normalna familija, edino kar majo res radi je kolesarjenje, ampak kolesa lih ne bi kupila, pa tud ne spoznam se na to. Al pa majo vinsko klet z ene 200 buteljkami vina, ampak spet, oni se ful spoznajo na to, jaz ne. Pa niti cenovno ne vem za koliko. Pa ne vem, a naj njima vsakemu posebi, al nekaj skupnega?
Kakrsnkoli predlog dobordosel.
Jaz sem trenutno au-pair pri eni familiji v Svici. In cez dva tedna odhajam, pa bi jim neki kupila. Ampak POJMA nimam kaj.
Oni mi drugac skos neki kupujejo, jaz pa skor da nimam dostopa do trgovine in jim pol bolj mal, pa mi je mal smotan.
Drugac so bogata druzina in ne rabijo nicesar posebnega, imajo bolj ali manj vse, se mi zdi.
So pa taka cist normalna familija, edino kar majo res radi je kolesarjenje, ampak kolesa lih ne bi kupila, pa tud ne spoznam se na to. Al pa majo vinsko klet z ene 200 buteljkami vina, ampak spet, oni se ful spoznajo na to, jaz ne. Pa niti cenovno ne vem za koliko. Pa ne vem, a naj njima vsakemu posebi, al nekaj skupnega?
Kakrsnkoli predlog dobordosel.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sicer je mal prepozno, ampak za take zadevce, k je bolj kot spomin nate, bi blo drugic fajn da se spomnis ze v sloveniji, in bi jim kaj tipicno slovenskega podarila. to sm js delala k sm sla u anglijo zivet k host familijam...recimo angleska knjiga o sloveniji, taka velika, lepa, z slikami...ful jim je bla vsec. al pa kako tipicno slovensko vino, cipka, spominki pac...
drugace za tam pa res ne bi vedla. men je moja au pair gostiteljca ko sem sla, dala eno zgodovinsko knjigo o starogrski spolnosti, ahahah pa en ful lep koledar z fotografijami krete...pac, spomin na tisto drzavo in bivanje tam...
srecno, upam da najdes kaj pametnega ce ne druga, lahko starsem reces da ti posljejo kaj iz slovenije, pa jim das
drugace za tam pa res ne bi vedla. men je moja au pair gostiteljca ko sem sla, dala eno zgodovinsko knjigo o starogrski spolnosti, ahahah pa en ful lep koledar z fotografijami krete...pac, spomin na tisto drzavo in bivanje tam...
srecno, upam da najdes kaj pametnega ce ne druga, lahko starsem reces da ti posljejo kaj iz slovenije, pa jim das
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
classy napisal/-a:So pa taka cist normalna familija, edino kar majo res radi je kolesarjenje,
http://www.mtbslovenia.net/an/clanki/vodniki/5.htm
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
No zdj bi pa še jest rabla kakšne ideje :
Od fanta sestra se naslednji mesec poroči. In zdej s fantom že aktivno razmišljava kaj bi jima kupila za poroko (sestri in bodočmu možu ).
Nisva neki preveč založena s denarjem, tako da darila v visoki vrednosti ne pridejo v poštev.
Imate kakšne predloge? Midva sva razmišljala o kakšni lepi posteljnini.
Od fanta sestra se naslednji mesec poroči. In zdej s fantom že aktivno razmišljava kaj bi jima kupila za poroko (sestri in bodočmu možu ).
Nisva neki preveč založena s denarjem, tako da darila v visoki vrednosti ne pridejo v poštev.
Imate kakšne predloge? Midva sva razmišljala o kakšni lepi posteljnini.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
PiPPii napisal/-a:Kaj kupit prijatelju za 18. rojstni dan?
Sem pregledala celo temo, pa nisem našla pametne ideje. Razmišljala sem o darilu, pa ima vse kar čš
Ok najbolj neizvirno vendar hkrati dost uporabno je darilni bon za kakšno trgovino, kjer rad kupuje. Pol lahko mu prpravte kakšn ˝hec˝; v zvezi s kakšno stvarjo ki jo ima rad.
Mal upraši njegove kolege, če si kakšno stvar želi al pa da si jo ima namen kupit.
Al pa kakšn bon za bungee jumping, če je bolj adrenalinski tip človeka ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov