ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
^^ pol pa kič res odpade. drgač pa kot je jochie reku, s kakih ferrerotom in vinom ne morš zgrešit (pa tut to ni tk pocen). al pa mogoče kaka podloga za miško (k so ene res lepe), če je nima oz. ma zdrmano al pa kak šalčka za dat not svinčnike na mizi oz. za pit čaj/mleko/kavo (to zmer prou pride).
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
no, sj perfekcionizem zna bit kr dobra lastnost v nekterih primerih. upam, d boš navdušla cimro s čimerkol pač že. js sm sicer že od nekdaj mnenja, da tut če osebe ne poznaš tolk dobr, probaš kj taga kupt kar bi osebi dejansko blo všeč in ne kar nekaj (da se pač vsaj nrdiš d jo mal poznaš, tut če je ne tolk). poročaj kej
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ kup ji full testenin če to rada je.. falit ne morš, pa še pocen je
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
haley napisal/-a:Pred kratkim je od prijateljice fant praznoval rojstni dan. Njega tako dobro ne poznam, vidimo se kdaj pa kdaj tko na pijači ali pa na kaki fešti, več kot površinsko ga ne poznam. Pa sem mu kupila za rojstni dan eno veliko bonboniero in brisačo. Po besedah kolegice je bil zelo zadovoljen z darilom-ker je bilo nekaj za posladkat in nekaj praktičnega
Tudi meni je to lepo in uporabno darilo za nekoga, ki ga ne poznaš. Skoraj ne moreš zgrešit.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Hm...sem res v dilemi.
Moja najboljša kolegica v petek praznuje rd in bi ji rada podarila nekaj osebnega, saj sva najboljši prijateljici že od 6ga leta. Sem najprej mislila foto knjigo najinih skupnih doživetij vendar bi to trajalo +10 dni, jaz pa imam časa samo do petka. Sicer ji bom spekla njeno najljubšo sladico in jo lično zapakirala v okrašeno škatlo (mimogrede a kdo ve, kje bi dobila kakšne takšne škatle za pecivo?), vendar imam še definitivno namen nekaj kupiti npr. do 25 eurov. Mora pa biti darilo res nekako osebno pa ne mislim zdaj npr. kaj v zvezi z njenimi hobiji, vendar takšno nostalgično darilo, ki jo bo spominjalo na najino prijateljstvo. Lahko je tudi home made darilo.
Torej kaj podariti osebi, ki vam pomeni ogromno?
Hvala za ideje
Moja najboljša kolegica v petek praznuje rd in bi ji rada podarila nekaj osebnega, saj sva najboljši prijateljici že od 6ga leta. Sem najprej mislila foto knjigo najinih skupnih doživetij vendar bi to trajalo +10 dni, jaz pa imam časa samo do petka. Sicer ji bom spekla njeno najljubšo sladico in jo lično zapakirala v okrašeno škatlo (mimogrede a kdo ve, kje bi dobila kakšne takšne škatle za pecivo?), vendar imam še definitivno namen nekaj kupiti npr. do 25 eurov. Mora pa biti darilo res nekako osebno pa ne mislim zdaj npr. kaj v zvezi z njenimi hobiji, vendar takšno nostalgično darilo, ki jo bo spominjalo na najino prijateljstvo. Lahko je tudi home made darilo.
Torej kaj podariti osebi, ki vam pomeni ogromno?
Hvala za ideje
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
to bi mogla pa ti vedet hehe...lani je imela moja najboljša prijateljica 18 let. res sem ji hotla podarit nekej posebnega. pa sm ji kupila puščico + kulje, ker jo je ravno takrat zgubila, me to you medvedka, ker je nora nanje, najino slikco v okvirju, verižico s kitajskim znakom... dala sem ji pa tudi bon, da greva ko bo hotela na bled z motorjem(ker ga pač imam ) . jo peljem, častim itd...vsako darrilce sem tudi pesebej oštevilčila in napisala zakaj ga bo potrebovala. ko sem ji ga peljala na njen rojstni da, nisem dovolila, da ga odpre pred mano. ko sem prišla domov, me je že vsa navdušena klicala, da ji je darilo zelo všeč.
malo pomisli kaj ima rada, kaj sta skupaj doživeli, kaj vama veliko pomeni. sploh ni težko, ko začneš razmišljati, dobiš še preveč idej
vem,da ti nisem kaj preveč pomagala, pa vseeno
malo pomisli kaj ima rada, kaj sta skupaj doživeli, kaj vama veliko pomeni. sploh ni težko, ko začneš razmišljati, dobiš še preveč idej
vem,da ti nisem kaj preveč pomagala, pa vseeno
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
*amber*, škatle majo sigurno v Mladinski knjigi
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Amber, brez zamere, ampak poudarjaš, da si želiš podarit osebno darilo, pol pa za ideje sprašuješ mimoidoče , k ne poznajo ne tebe, še mnj pa tvoje prjatlce ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
sm00tka ej med branjem tvojega posta sem dobila super idejo glede bona. Hvala
lakeesha in kalanhoja hvala za info glede škatel
Aloha: ja sej poanta ni bila, da mi uporabnica napiše npr. kupi ji parfum Christine Aguilere, poanta je bila, da bi ob branju postov uporabnic, ki opisujejo kaj so kupile, dobila kakšno idejo, ki bi jo povezala z najinim doživetjem. In tale ideja, ki sem jo dobila ob branju sm00tkinega posta je super, saj se bo bon navezoval na najino lanskoletno potovanje v Francijo, kjer sva se imeli super in verjamem, da bo to darilo lep spomin.
Lp
lakeesha in kalanhoja hvala za info glede škatel
Aloha: ja sej poanta ni bila, da mi uporabnica napiše npr. kupi ji parfum Christine Aguilere, poanta je bila, da bi ob branju postov uporabnic, ki opisujejo kaj so kupile, dobila kakšno idejo, ki bi jo povezala z najinim doživetjem. In tale ideja, ki sem jo dobila ob branju sm00tkinega posta je super, saj se bo bon navezoval na najino lanskoletno potovanje v Francijo, kjer sva se imeli super in verjamem, da bo to darilo lep spomin.
Lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov