ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 28. Mar. 2009 19:30

Hmm no evo pa sva z sestro v dilemi.
Kaj kupiti njenemu fantu ki praznuje 18. roj. dan.
Da bi mu kupila kaksno zapestnico, verizico - ne bo nosil. Ni taksen tip..
Je bolj sporten tip cloveka, fuzbaler ..

Full bi mu rada podarila nekaj malega, ker sta skupaj vsega 2 tedna in se ji zdi brezveze nucati prevec denarja ze zdaj za to.. Ne da ga ne bi imela rada, ampak pac.. Ni to se tisto, upam da razumete. ;)

Jaz imam nek darilni paket, ampak je njej malo vecji problem - kaj kupiti.. Full si pa zeli dati nekaj majhnega, ne kaksen velik paket,
npr. kot zenski kupis prstan, pac das nekaj malega a lepega.. Za njega pa nobene ideje nimava.

Any help?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Mar. 2009 21:36

Hm, ne glede na to, a je tip za nakit al ne, se men po dveh tednih zveze nikakor ne zdi primerno kupovanje verižic, zapestnic, prstanou in podobnega (prevečkrat) kiča.

Že če bi mu prnesla nek cukr, eno home made čestitko al pa neko malo (praktično) bedarijo, je za moje pojme čist dovolj. Noben ne prčakuje, da bo po pou mesca od partnerja dubu neki, kar si želi "zadnjih pet let" ... Za bolj "poglobljena" darilca bo še čas.

Ne razumem pa, zakaj bi mu mogla ti karkol prnest (sploh kr gre že za tolkrat omenjena uboga dva tedna) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 28. Mar. 2009 21:44

Jaz tudi ne vem zakaj bi mu morala kaj kupit? Razen, če te je povabil na RD. Drugače pa mu kupiš eno bonboniero in to je to.

Jaz pa sem zdaj kolegici za RD kupila kar bon za masažo.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 28. Mar. 2009 22:20

nej mu kupi nekaj, kar bi kupila frendu - bohnedej res srat s kakim nakitom, srčki, plišom in podobno kič navlako. Bo pobegnu :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 28. Mar. 2009 22:40

Sej.. v bistvu sem to mislila, da niti ne bi verizic in podobnih stvari, saj - 1) niti ne nosi tega, 2) se je cas, sej sta sele 2 tedna skupi.

Ja.. sem povabljena na roj. dan ker se v bistvu mi2 poznava ze kar dolgo, ona2 pa sta skupaj le 2 tedna. Ker pa ne grem z sestrico istocasno na "party" bo malo glupo da ona pride prej z darilom, jaz pa poznej brez darila, navsezadnje sva prijatelja in ena malenkost lahko pomeni veliko. Sej je samo taksen adidasov komplet sampona pa to.

Za njo edino ne veva, ker bi rada nekaj dala (seveda ne more takoj vedet kaj si on zeli ze stalno) ampak pac, nekaj malega a lepega. Pa sva na koncu z idejami..
Da nese le bomboniero, se mi zdi malo premalo, glede na to da sta vseeno fant in punca, pa tudi 18letniku nesti bomboniero pred vsemi prijatelji.. nevem.. :)
Kaj menite na bon za masazo ? Glede na to da je sportnik, bi mu pasalo pomoje.

Hvala vam, res! :)
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 28. Mar. 2009 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 28. Mar. 2009 22:40

No moje prvo darilo za mojega, je bilo po dveh mescih zveze, ko tudi še nisem vedela točno kako pa kaj in sem mu kupila denarnico, eno tako bolj športno in eno polo majčko (ker jih je rad nosil)...je bil ful navdušen...tako, da poskusi s nekimi preprostimi stvarmi...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 28. Mar. 2009 22:45

Ne vem no meni se zdi nekomu s katerim si 14 dni skupaj brez veze nekaj kupovat. Jaz vem, da bi mu nesla neko malenkost, kot sem že omenila bonboniero. Če pa je on povabil na kakšno večerjo ali kaj, potem mu mora pa nekaj več, ker večerja pa stane. Ampak nekomu, ki ga nič ne poznaš ne moreš vedeti kaj sploh ima rad.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 28. Mar. 2009 22:48

pomoje pa ne moreš svojemu fantu za rojstni dan prinest bonboniere :cry: čeprov sta šele dva tedna skupej.

Jez sm svojemu po enem mesecu kupila eno bolj fensi skicirko. Malenkost, za katero sm vedla da mu bo kul. Ni splošnega recepta kaj kupit fantu, sej tud po dveh tednih veš za vsaj kakšno stvar ki mu je kul...
Drugače pa vsaj eno flašo konkretnega alkohola, če ni boljših idej. Ne vem kater novopečeni 18letnik nebi bil tega vesel na svoji žurki :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 28. Mar. 2009 23:00

:D
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 29. Jun. 2011 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 28. Mar. 2009 23:18

keepsake napisal/-a:pomoje pa ne moreš svojemu fantu za rojstni dan prinest bonboniere :cry: čeprov sta šele dva tedna skupej.

Jez sm svojemu po enem mesecu kupila eno bolj fensi skicirko. Malenkost, za katero sm vedla da mu bo kul. Ni splošnega recepta kaj kupit fantu, sej tud po dveh tednih veš za vsaj kakšno stvar ki mu je kul...
Drugače pa vsaj eno flašo konkretnega alkohola, če ni boljših idej. Ne vem kater novopečeni 18letnik nebi bil tega vesel na svoji žurki :)

No men je še vsak fant za prvi rojstni dan prinesel bonboniero ali pa vrtnico. Tko da ne vem zakaj ne. No sam vrtnica je za punco. Alkohola pa tudi še nobenemu nisem kupila, ker ga prav nobeden ni pil. Ja sem imela srečo s fanti.
Sva pa midva zmenjena, da si kupujeva majhna darila, oz. darila majhne vrednosti.
Jaz sem tudi za bonboniero pa mogoče še kakšen parfumček zraven, če se ti zdi premalo. Odvisno pač kam vas bo povail.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 02. Apr. 2009 16:33

Kaj kupit osebi moškega spola z 30. roj dan, če je ne poznaš dobro.. Razmišljala sem o bonih za terme... še kakšna ideja ?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2009 16:37

qq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Apr. 2009 20:30

bina_ napisal/-a:Kaj kupit osebi moškega spola z 30. roj dan, če je ne poznaš dobro.. Razmišljala sem o bonih za terme... še kakšna ideja ?

In zakaj bi ne vem kaj moral kupovati osebi, ki je ne poznaš dobro? :roll: A je to kak tvoj fant, ki sta komaj začela zvezo?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Apr. 2009 20:33

Pred kratkim je od prijateljice fant praznoval rojstni dan. Njega tako dobro ne poznam, vidimo se kdaj pa kdaj tko na pijači ali pa na kaki fešti, več kot površinsko ga ne poznam. Pa sem mu kupila za rojstni dan eno veliko bonboniero in brisačo. Po besedah kolegice je bil zelo zadovoljen z darilom-ker je bilo nekaj za posladkat in nekaj praktičnega :)
maite94!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2009
Kraj: javna hisa - ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a maite94! » 02. Apr. 2009 20:45

haley napisal/-a:
bina_ napisal/-a:Kaj kupit osebi moškega spola z 30. roj dan, če je ne poznaš dobro.. Razmišljala sem o bonih za terme... še kakšna ideja ?

In zakaj bi ne vem kaj moral kupovati osebi, ki je ne poznaš dobro? :roll: A je to kak tvoj fant, ki sta komaj začela zvezo?

kupi mu kavo
če je pa ne zna skuhati pa še priročnik :)
FSM!!!!

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov