ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
ok, če bi dejansko bil tip človeka, ki bi to gledal/bral - z veseljem
glavno darilo je bolj ali manj že načrtovano - verižica (ampak vseeno pišite predloge, mogoče dobim še kakšno boljšo idejo ), rada pa bi mu poleg kupila še par malenkosti
glavno darilo je bolj ali manj že načrtovano - verižica (ampak vseeno pišite predloge, mogoče dobim še kakšno boljšo idejo ), rada pa bi mu poleg kupila še par malenkosti
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
se samo meni zdi verižica laim darilo?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
floribunda napisal/-a:se samo meni zdi verižica laim darilo?
ne, ne zdi se samo tebi no sicer, kakor za koga, ampak (meni se zdi) redki so fantje ki bi bli ful veseli verizice. moj vem, da bi se delal da je, nebi pa res bil ampak itak ga ona najbolj pozna ane?
jst sm mu nazadnje pac podarila narocnino na FHM ker si ga vedno kupuje, in je biu res vesel nasploh sem bolj za taka ''moska'' darila - se mi zdi da bi mojmu prej podarila gajbo pira kot pa nevem kak nakit
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Speč mu torto to js nameravam za naslednji rojstni dan če bo ratala seveda. Pa v namenu imam še denarnico (verjetno Esprit- če bo kaka lepa, navadna moška), ker ima eno čist razkopano.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm mu za vse te božičke, miklavže, roj.dneve, valentinove, obletnice...v vseh teh letih, kupla že vse kar obstaja Espritovo denarnco je dubu lih zdej za božička Mogoče nama bom rezervirala kšno razvajanje v kšnam spa-ju al pa kej tazga, al pa vikend paket v kšnih toplicah...kej tazga mogoče.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
OT: kje kupila Espritovo denarnico? Je sploh kakšna izbira? Js zmeri ko iščem, ni nobene izbire. Pa najraje bi usnjeno (je motorist- ne mara umetnega usnja- kr neki sicer, ampak ok).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Men so ful lusni ksni copatki za novorojeno dete al pa ksna kapca al pa dekca al pa ... Js bi sla kr u Mothercare in tm kej kupla, k majo use tok lepo
OT: Kje pa je ta Mothercare?
Mislm, da u Emporiumu ... biu je zihr, ne vem pa ce je se
-
Tamarra* - Cosmofrik
red_rose napisal/-a:floribunda napisal/-a:se samo meni zdi verižica laim darilo?
ne, ne zdi se samo tebi no sicer, kakor za koga, ampak (meni se zdi) redki so fantje ki bi bli ful veseli verizice. moj vem, da bi se delal da je, nebi pa res bil ampak itak ga ona najbolj pozna ane?
jst sm mu nazadnje pac podarila narocnino na FHM ker si ga vedno kupuje, in je biu res vesel nasploh sem bolj za taka ''moska'' darila - se mi zdi da bi mojmu prej podarila gajbo pira kot pa nevem kak nakit
Glede na to, da sem vse, ampak res vse mogoče mu že kupila, nimam več idej in sem prišla pač na verižico. Vem, da je moj brat verižice bil ful vesel, tako da še kr obstajajo taki, ki jim je to všeč in so veseli Meni se zdi ful lepo darilo, ker ga lahko imam res vedno, ni pa spet nič takega, da bi fanta po tem, ko (če) greta narazen z biločem spominjalo nate. V mislih sem najprej imela kak boljši iPod, pa sta mi idejo speljala moja2, tako da to odpade
-
red_rose - Cosmofrik
ja ne, sej normalno da ga pac ti najbolj poznas ane js govorim iz mojih izkusenj kolkr fantov sem mela in mam kolegov
aja ce mate dnar - Wii se mi zdi ful dobro darilo moj vem da bi bil fuuul vesel...ampak js nimam tok dnarja sploh si ga bo pa sam kupu
aja ce mate dnar - Wii se mi zdi ful dobro darilo moj vem da bi bil fuuul vesel...ampak js nimam tok dnarja sploh si ga bo pa sam kupu
-
red_rose - Cosmofrik
http://wii.com/
precej znana in popularna stvar, me cudi da se nisi slisala. no, skrajni cas da se pozanimas hehe! am to je ena taka igrica pac, igra se na racunalniku, televiziji, vecji kot je zaslon boljse je. potem mas pa taka ''orodja'' na primer neki takega kot tenis lopar. in tako kot ga premikas, to zazna racunalnik, in lahko dejansko stojis pred ekranom in igras tenis proti racunalniku - v resnici se gibas in mahas z loparjem, ne pritiskas po gumbih na tipkovnici...
da se pa tut dobit eno tako plosco, in potem lahko bordas, pleses,...lahko tut delas vaje za aerobiko al pa se fajtas.. mas kar hoces res. in tako zdruzis prijetno (igranje igric) s koristnim (rekreacija)
ne znam dobro razlozit, pa nevem tocno kk deluje, mogoce kera druga...?
precej znana in popularna stvar, me cudi da se nisi slisala. no, skrajni cas da se pozanimas hehe! am to je ena taka igrica pac, igra se na racunalniku, televiziji, vecji kot je zaslon boljse je. potem mas pa taka ''orodja'' na primer neki takega kot tenis lopar. in tako kot ga premikas, to zazna racunalnik, in lahko dejansko stojis pred ekranom in igras tenis proti racunalniku - v resnici se gibas in mahas z loparjem, ne pritiskas po gumbih na tipkovnici...
da se pa tut dobit eno tako plosco, in potem lahko bordas, pleses,...lahko tut delas vaje za aerobiko al pa se fajtas.. mas kar hoces res. in tako zdruzis prijetno (igranje igric) s koristnim (rekreacija)
ne znam dobro razlozit, pa nevem tocno kk deluje, mogoce kera druga...?
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ aha, hvala. razumem point, si vredu razložila sicer pa, pomoje sploh nikoli ne bi slišala, če ne bi ti zdaj tega omenla - za mojega pa ne bi prišlo v poštev, da bi mu kupila, ni za take stvari najbolj koliko ta reč sploh stane?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
U ja, Wii je zakon sam mal draga stvar, mislm da je okol 270€, pa se igrce so pol posebi ...
Sicer pa men nikol ni problem kaj dt za darilo, ne za fanta ne za prjatlce ne za familijo. Sej smo usi taki, da skor nezavedno skos govorimo kaj nm je usec - k kej vids in pol nauduseno razlagas Ni lih tezko poslusat in pol k pride prloznost, to dt Js mam ponavad cist prevec idej in mam bl problem s tem, kero izmed njih nej zberem
Sicer pa men nikol ni problem kaj dt za darilo, ne za fanta ne za prjatlce ne za familijo. Sej smo usi taki, da skor nezavedno skos govorimo kaj nm je usec - k kej vids in pol nauduseno razlagas Ni lih tezko poslusat in pol k pride prloznost, to dt Js mam ponavad cist prevec idej in mam bl problem s tem, kero izmed njih nej zberem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov