ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 28. Dec. 2008 15:02

jap, sm razmišljala tut o tem :) ampak sm se odločila za homemade varianto k ga bom še čist po svoje spimpala :D je pa res da bi si prihranila velik časa...ampak me ful veseli tole ustvarjanje...

drgač pa ful huda torbica za mobitel :zustimm: a je slučajno iz štantov?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 28. Dec. 2008 19:38

a_pikica_a napisal/-a:Podarila:

Dobila:
Moj: lučka, ki sem si jo ful časa želela in si jo vedno ogledovala, tista, ki je not tekočina in magma hodi gor pa dol

kje se pa kupi to lučko? jz bi jo tud mela :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Dec. 2008 19:58

hruška :) napisal/-a:drgač pa ful huda torbica za mobitel :zustimm: a je slučajno iz štantov?

je, ja, od ene slovenske oblikovalke so... :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 28. Dec. 2008 20:56

Nadine v merkurju jo majo :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 28. Dec. 2008 21:01

Nadine napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:Podarila:

Dobila:
Moj: lučka, ki sem si jo ful časa želela in si jo vedno ogledovala, tista, ki je not tekočina in magma hodi gor pa dol

kje se pa kupi to lučko? jz bi jo tud mela :D

Zdaj jo že povsod dobiš...različnih barv... :wink:
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 29. Dec. 2008 15:23

Jochie napisal/-a:veš kako je pri ženskah..če kupiš prevelik modrc, bo rekla: saj sem vedela, da imam premale joške za tebe, da imaš rajši večje!
če kupiš prevelike gate, se bo užalila, ker misliš, da ima veliko rit! :D

Ej točno to !! jaz sem dobla kao spodnjice nike in on je biu ful vesel da mi jih bo dal ker je cel navdušen nad to firmo in kupil mi je številko m !!! Fack !! js nosim s ! Za celo številko se je vsekal in na koncu so mi še prau ! Pa neeeee :lol:
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 29. Dec. 2008 15:29

Jaz pa sem bla cele praznike ful obupana ker sem misla da si z mojim lubijem nebova nič podarila. On je dal idejo da bi drugim vseeno nekaj kupla, midva pa si nebi med sabo ker je pač zaj njemu ena ful kriza. Pa sm to razumela in sm misla da bi kupla nekaj v čemer bi oba uživala in mu pol na koncu nisem nič. Ker če bi mu jaz bi si bla misla da bo on užaljen da ne spoštujem njegovih zahtev....newem...in pol je biu božični večer in prišo je k nam na večerjo. In v eni veliiiki vrečki mi je prinesel darilo. In jaz vsa srečna. :
- darilni bon za masažo,
- denarnico & mošnjiček ,
- ful dobre spodnjice nike ,
- moje najljubše bonbone Lind !!

In še vsem ostalim sva nastavla pod smrekco ( pri meni doma in pri njemu ) in upam da so bili veseli daril:)
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 29. Dec. 2008 15:57

men je pa moj dragi,prnesu en prfum,bonbonjero,pa eno ful lusno pizamco :)pa se tole za mobi je sam naredu : http://www.shrani.si/f/3z/FV/4gQEcAdT/slike-0227.jpg :)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 29. Dec. 2008 16:01

Uf, jaz sem tudi dobila pižamco, nogavice, komplet spodnjega perila, ogromno čokolade, pomnilniško kartico za mobitel, torbico za mobitel, pa en bon za oblačila ^^
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 29. Dec. 2008 16:41

uaaa:) A sam je tole zaštrikal ? kak lepo. Moj se že nebi ukvarjal s tem, grem pa še v sredo na masažo :) jupiii:) pred hudim silvestrovanjem se bom mal zrelaksirala:)
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 29. Dec. 2008 17:22

jap čist sam :) k sm mu enkrat pokazala kko to gre, in pol je meu mau problemov pol pa za božička mi pa to prnese :) ful sm bla happy :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 29. Dec. 2008 17:24

Js sm bla letos ocitno fuuuul pridna, ker sm dobila ogromn stvari :)
Od mojih in preostale sirse familije sm dobila supergice, sal, tako take away salcko-termosko :) dve knjigi, spodnje perilo, eno ful lepo majcko pa neki za tuserat. Od lubija Roxy pulovrck, ker ve da sm zalublena u Roxy. Od prjtalc pa za tuserat+kremco, mejkap, stumfke, cokoladke, salcko, pa Roxy sal+rokavice (ja, se ena k ve, da mi ni pomoci :P)

Podarila sm pa... mami pa ociju usakmu salcko+kavo/caj+skatlo za kavo/caj, bratcu kapo pa rokavice za smucat, prjatlcam pa eni bon za masazo+boksrce, eni sal+rokavice, eni copatke pa par drobnarij ... Lubi je dubu pa parfum+boksrce :)

Ocitno smo bli usi pridni :)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 29. Dec. 2008 18:06

pri nas doma pa nimamo te navade da bi se obdarval za božič. Večji pomen ma miklavž :)
sm pa svojemu lubiju podarila copatke k si jih je že dooolg časa želu.. take posebne, reees lepe, pa par njegovih najljubših čokoladic in naredila sem mu koledar. Mu je fuull všeč :) pa še vsi ga hvaljo kok je lep :)

Men je pa podaru eno čokolado milko- une srčke, eno darilo pa še pride..sm se spomnla d bi mela uhančka u nosu in je reku da bo toj njegovo božično darilo meni :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Dec. 2008 22:15

Kaj bom podarila (moj Božiček se je zataknu nek u enmu dimniku, tko da ga letos nadomešča Dedek Mraz :D ), sm že pisala, kaj sm pa dobila:

*moja lubezn mi je (po predhodni probi) dostaula Roxy bootse
*mami mi je prnesla rozne kosmate copatke pa raffaelo cukr (da bodo zaloge sladkarij ja trajale še tja do spomlad ...)
*fotko (zaenkrat) nč
*frend pa knjigo o politiki zda (vem, da se podarjeni knjigi ne bul med platnice :) , ampak po useh teh letih prijateljevanja bi lahko vedu, da takih stvari na lastno željo ne berem ... ga mam na sumu, da je podariu naprej)

Tkole sm pa njegovi familiji (manjše paketke pa prjatlom) podarila home made pišotke, moje prve ever :) :

Slika
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 29. Dec. 2008 23:17

^^ zgledajo ful dobro tile piškoti :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov