ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Kupla sm take "šablone" v prometeju, pa eno stvar kteri ne vem kak se reče , s tem pa nardiš robe po kterih potem prepogneš, na določenih mestih pa še zalepiš pol. Ni težko, pa res lepo izpade, sploh s kakimi trakci (takimi recimo ki sm jih tud js dala gor - sm tud v prometeju kupla). Aja pa še take posebne liste sm kupla, prav za to.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hehe sej če se boš odločla da bi kupla, mal razloži kakšni prodajalki, pa bojo pomoje vedle za kaj se gre ker js pa res ne vem kak se reče tistmu, zgleda kot neka pilca
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Dobila sem od ..
mame: jaknico, ki jo že gledam nekaj mescov, pa mi je vedno bla predraga, zdaj pa jo imam :jej: , 3x tangice, 1x boksarce, 5x nogavice, barva za lase
ateja: poloverček
brata: nekaj evrotov
pri njegovih : baje da me čaka fen pri njih (darilo vidim in odprem jutri, ko pridem k njim)
Sem ful, ful zadovoljna ..
mame: jaknico, ki jo že gledam nekaj mescov, pa mi je vedno bla predraga, zdaj pa jo imam :jej: , 3x tangice, 1x boksarce, 5x nogavice, barva za lase
ateja: poloverček
brata: nekaj evrotov
pri njegovih : baje da me čaka fen pri njih (darilo vidim in odprem jutri, ko pridem k njim)
Sem ful, ful zadovoljna ..
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Dobila sem za rojstni dan in božička skupaj:
mami: 100 €, spodnjo majčko, bonbone
oči: nove gume+zamenjava gum, vinjeto in tanku mi je za 20 €
tamala: knjigo, parfum
Fant: potovanje v pariz in šopek za r.d. in avtoradio za božička
Njegovi: rožica in še neki kar nism še dobila.
mami: 100 €, spodnjo majčko, bonbone
oči: nove gume+zamenjava gum, vinjeto in tanku mi je za 20 €
tamala: knjigo, parfum
Fant: potovanje v pariz in šopek za r.d. in avtoradio za božička
Njegovi: rožica in še neki kar nism še dobila.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz sem pa dobila eno pižamco + spodnje perilo v kompletu, pa 60eur - od mame in ateja.. brat mi kot ponavadi ni nič kupil letos sta tudi obe babici pozabili name..
Mojega pa vidim komaj jutri, tak da še ne vem, kaj bo od tam božiček prinesel (če bo sploh kaj)
Mojega pa vidim komaj jutri, tak da še ne vem, kaj bo od tam božiček prinesel (če bo sploh kaj)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Za božička in Bday skupi:
od mami - Remingtonov fen
od očija - škorenčki iz Zare, F. Roche + 50€
od fanta - iPod nano 4th generation
od fantove sestre+njenga fanta - ledene kocke + knjigo Tek za zmajem
od fantovih staršev - ogromno Gorenjkino bonboniero, darilni bon za Intimissimi
od prjatlce - Kylie M. parfumček + shower gel, okrasek na fedrčku (bo super za na armaturo v avtu), Milkinis srčke
Čakam še od sodelavk, šefice in brata.
od mami - Remingtonov fen
od očija - škorenčki iz Zare, F. Roche + 50€
od fanta - iPod nano 4th generation
od fantove sestre+njenga fanta - ledene kocke + knjigo Tek za zmajem
od fantovih staršev - ogromno Gorenjkino bonboniero, darilni bon za Intimissimi
od prjatlce - Kylie M. parfumček + shower gel, okrasek na fedrčku (bo super za na armaturo v avtu), Milkinis srčke
Čakam še od sodelavk, šefice in brata.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm pa od mojih doma dobila:
- posteljnino (tako s srčki, pa i love you piše gor)
- puloverček (bež barve s črnimi in svetlo modrimi vzorci)
- srebrno verižico
- tanov singl od siddharte
- taveliko gorenjko z lešniki (mmmm )
- posteljnino (tako s srčki, pa i love you piše gor)
- puloverček (bež barve s črnimi in svetlo modrimi vzorci)
- srebrno verižico
- tanov singl od siddharte
- taveliko gorenjko z lešniki (mmmm )
Let's swim to the moon .....
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Doma sem dobila parfum od Naomi- cat deluxe, un ta rozni. Ker mi ga je zmankal in mi res ful dobr diši . Pa spodnjo majčko+ hotke z motivom jelenčka in božička. Sem bla ful vesela darilčka .
Pr mojmu doma sem dobila ene mehke copatke, ampak jih še nisem videla. Sam moj mi je reku, ker je pisalo na darilu Marko in Anja in je mogu odpret da je vidu svoje darilo .
Od Mojga darilo pa predvidevam da bom dubla z zamudo, predvidevam glede na to da me še vedno sprašuje kaj bi mela haha. To se zdj tok obremenjuje ker je moje že dobil .
Pri tetah in stricih pa božiček več ne nosi, smo se tko domenili, ker nas je res preveč.
Aia pa upam da mi je pri stari mami božiček pustu par € hehe .
Drugače sem pa dons ponoč pod smrekco nesla moja darila; in so bli usi ful presenečeni in veseli. Prej jim nikol nisem za božič kupovala darilc, letos ko pa delam pa itak da sem. In mislm da sem zadela z darili. Še tamal je pohvalu kapo in reku da je lepa.
Pr mojmu doma sem dobila ene mehke copatke, ampak jih še nisem videla. Sam moj mi je reku, ker je pisalo na darilu Marko in Anja in je mogu odpret da je vidu svoje darilo .
Od Mojga darilo pa predvidevam da bom dubla z zamudo, predvidevam glede na to da me še vedno sprašuje kaj bi mela haha. To se zdj tok obremenjuje ker je moje že dobil .
Pri tetah in stricih pa božiček več ne nosi, smo se tko domenili, ker nas je res preveč.
Aia pa upam da mi je pri stari mami božiček pustu par € hehe .
Drugače sem pa dons ponoč pod smrekco nesla moja darila; in so bli usi ful presenečeni in veseli. Prej jim nikol nisem za božič kupovala darilc, letos ko pa delam pa itak da sem. In mislm da sem zadela z darili. Še tamal je pohvalu kapo in reku da je lepa.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Jaz sem pa dobila od tete obesek z mačko na slikci+čistilec ekrana, od staršev ene specialne napolitanke in bio bombončke-medvedke, knjigico "Ustvarjamo z naravnimi materiali" , taglavno darilo (5 knjig ) pa še prihaja, ker je Amazon pač počasen
S fantom se še nisva videla, tako da se še nisva obdarovala, ga pa pri meni čaka D&G Light Blue pour homme in Joker kartica za Kolosej
Od strica sem dobila denar, prav tako od ene none in nonota, druga nona in nono sta nam pa podarila ogromno košaro z mandarinami, pomarančami, kiviji, oreški, suhim sadjem, sladkarijami,...
Ful lepa darilca, pa še lep večer smo preživeli vsi skupaj.
S fantom se še nisva videla, tako da se še nisva obdarovala, ga pa pri meni čaka D&G Light Blue pour homme in Joker kartica za Kolosej
Od strica sem dobila denar, prav tako od ene none in nonota, druga nona in nono sta nam pa podarila ogromno košaro z mandarinami, pomarančami, kiviji, oreški, suhim sadjem, sladkarijami,...
Ful lepa darilca, pa še lep večer smo preživeli vsi skupaj.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Aja, kaj sem jaz podarila
Mama: knjigica "Mačji recepti z mišjo prilogo" (sva namreč obe nori na mačke moja mama pa še zbira slikanice z mačkami) in en hecen magnetek
Tata:temna čokolada z aloe vero in bio eko bazilika v olivnem olju
Bratca: spongebob pribor
Fant: D&G Light blue parfum in Joker kartica
Starši od fanta: božična krpa in rokavica za pečenje (komplet z jelenčkom) in eno mal bolj posebno pecivo
Najboljša prijateljica: En fuuuul lušen hecen šparovec, knjigica "Najlepše darilo" in Nicijev termofor (to je božiček+rojstni dan)
Ostale prijateljice: obesek za ključe, sladkarije, home made magnetki
Mojim 4 macam: 4 velike, kosmate, piskajoče miši
Mama: knjigica "Mačji recepti z mišjo prilogo" (sva namreč obe nori na mačke moja mama pa še zbira slikanice z mačkami) in en hecen magnetek
Tata:temna čokolada z aloe vero in bio eko bazilika v olivnem olju
Bratca: spongebob pribor
Fant: D&G Light blue parfum in Joker kartica
Starši od fanta: božična krpa in rokavica za pečenje (komplet z jelenčkom) in eno mal bolj posebno pecivo
Najboljša prijateljica: En fuuuul lušen hecen šparovec, knjigica "Najlepše darilo" in Nicijev termofor (to je božiček+rojstni dan)
Ostale prijateljice: obesek za ključe, sladkarije, home made magnetki
Mojim 4 macam: 4 velike, kosmate, piskajoče miši
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Podarila
mama: kozmetiko Matis Paris
ata: flaša Martinija
Tadej: šalčka z njegovim imenom, ponev za palačinke, 3 keramične šalčke, da si bo lahko shranjevau čaj
Matej: šalčka z njegovim imenom, paket Raziskovalec-človeško telo
Moj: brisača, 2x masažne krtače za pod tuš, komplet za brit, piling in gel za tuširat
Dobila:
mama: obisk pr kozmetičarki, vago
ata: Milka srčki
Tadej: miška za laptop
Matej: keramična šalčka z očmi
Moj: ne vem (še)
mama: kozmetiko Matis Paris
ata: flaša Martinija
Tadej: šalčka z njegovim imenom, ponev za palačinke, 3 keramične šalčke, da si bo lahko shranjevau čaj
Matej: šalčka z njegovim imenom, paket Raziskovalec-človeško telo
Moj: brisača, 2x masažne krtače za pod tuš, komplet za brit, piling in gel za tuširat
Dobila:
mama: obisk pr kozmetičarki, vago
ata: Milka srčki
Tadej: miška za laptop
Matej: keramična šalčka z očmi
Moj: ne vem (še)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
juhuu, božičk je tut pr ns nosu
*od staršev sm dobila: oblekco (ful luštno), koledar (z roza pujski hehe...), copatke (tople tople...), kodralnik (skupi s sestro) , verižico in depilator (skupi s sestro).
*od babice sm dobila biserno ogrlico daleč najlepše darilo...to je pa res za skos
*od tete&strica: namizno mini lučko+vstopnico za ogled razstave slovenskih impresionistov
*od fantovih staršev sm dobila pa čaj iz čajnice (božični) in posodico za shranjevanje čaja (tut zelo zelo lepa), moji so pa njemu podaril kapo k si jo je res žele, neko kocko za sestavljanje, čokoladke pa štumpfe (ne me sezuvat hehe)
skratka, res najlepša darila...s fantom se bova pa obdarovala za novo leto in mu nameravam podarit home made koledar, pivo (več vrst-->idejo sm dobila v tej temi), eno smešno knjigo pa rokavice
*od staršev sm dobila: oblekco (ful luštno), koledar (z roza pujski hehe...), copatke (tople tople...), kodralnik (skupi s sestro) , verižico in depilator (skupi s sestro).
*od babice sm dobila biserno ogrlico daleč najlepše darilo...to je pa res za skos
*od tete&strica: namizno mini lučko+vstopnico za ogled razstave slovenskih impresionistov
*od fantovih staršev sm dobila pa čaj iz čajnice (božični) in posodico za shranjevanje čaja (tut zelo zelo lepa), moji so pa njemu podaril kapo k si jo je res žele, neko kocko za sestavljanje, čokoladke pa štumpfe (ne me sezuvat hehe)
skratka, res najlepša darila...s fantom se bova pa obdarovala za novo leto in mu nameravam podarit home made koledar, pivo (več vrst-->idejo sm dobila v tej temi), eno smešno knjigo pa rokavice
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov