ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Evo končno kupla :
*za mami: uhančke, zapestnico, rdeče tangice , Ferrero rocher-ta črne
*za očita: štumfke&boksarce; bonboniero od Milke
*za brata: kapo; paket sladkarij od Kinder.
Drgač sem dala na osebo okol 10€; pač pozornost ane.Če bom vidla kje še kakšne luštne malenkosti bom še kej zraven dodala.
Za kolegice pa še nimam nč.
Dons sm za mami kupla še šal pa kapo, za očita neki za tuširat, za tamauga pa tud za tušat pa deodorant . Tko da me je zdj končno pršlo na enga nekje 15€, no za mami pa 20€.
Jutr grem pa po še eno malenkost za mojga lubčka, ker sem mu za božično darilo že kupla hrčkota&opremo...zdej ga more pa še en presenečenje pod smrekco čakat .
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaz sem včeraj "našla" na ljubljanskih stojnicah ful luštne torbice oz. oblekce za mobitel, tko da sm pol vzela zase eno in eno še za sestro, za darilo (stanejo 10 € ), so pa res ful lepe, take unikatne, v lepih brvnih kombinacijah.
Prejšnji tedn sem pa še prijatlci pa njenemu možu kupila nekaj v L'Occitanu - njej sivkino kremo za masažo utrujenih stopal, njemu pa trdo milo in mini embalažo kreme za po britju
Prejšnji tedn sem pa še prijatlci pa njenemu možu kupila nekaj v L'Occitanu - njej sivkino kremo za masažo utrujenih stopal, njemu pa trdo milo in mini embalažo kreme za po britju
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm pa ze skor konc z darili...za mamo in atija: masazno kad za noge (Tist k so sam stopala notr, in si jih masiras )
- za sestro en tak elektronski koledar, ful kjut, k ti vsak dan pise katerega datuma smo, pa eno brisaco v obliki turbana za na glavo po umivanju las pa verjetno se en ful mehek sal
- za tamala brata pa pac neke igracke
- za sestro en tak elektronski koledar, ful kjut, k ti vsak dan pise katerega datuma smo, pa eno brisaco v obliki turbana za na glavo po umivanju las pa verjetno se en ful mehek sal
- za tamala brata pa pac neke igracke
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jaz sem prijateljici v Berlin poslala L'Occitane Rose&Reine meglico za obraz in telo, knjigo Breakfast at Tiffany's (je nora na Audrey Hepburn) in čaj Božično jabolko v ful luškani škatlici. Pa ful sem lepo zavila.
Prijateljici bom pa spekla mafine in jih dala v eno lepo kovinsko škatlo, zraven pa še kej iz Lusha in štunf za iPod Classic (če ga bom dobila ).
Prijateljici bom pa spekla mafine in jih dala v eno lepo kovinsko škatlo, zraven pa še kej iz Lusha in štunf za iPod Classic (če ga bom dobila ).
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm pa za najboljšega kolega kupla škatlo zmiskih čajev (not so paketki po par vrečk 5 al 6 različnih čajev), pa en čisto navaden okvir za sliko, ki ga bom sama predelala, not bom dala pa najino fotko ...
podobno sem mislila tudi za najboljšo kolegico, pa je potem izšel ta siddhartin singl, tako da sm se odločla ji to podarit, ko vem da si ga ful želi
(komaj čakam da ji ga jutri dam ... ful je bla razočarana, ker ji v petek ni uspelo slišat premiere singla ... sm rekla da si bom cd naroča in da bo lahko pri meni poslušala ... pol sm ga pa naročla še za njo ... in zdej jo že cel vikend napeljujem kako komaj čakam da bom cd dobila in sm obljubla da jutri ko se dobiva ga bom prinesla s sabo da ga bova poslušale ... pomojem jo bo kap ko bo odprla darilce in zagledala cd )
podobno sem mislila tudi za najboljšo kolegico, pa je potem izšel ta siddhartin singl, tako da sm se odločla ji to podarit, ko vem da si ga ful želi
(komaj čakam da ji ga jutri dam ... ful je bla razočarana, ker ji v petek ni uspelo slišat premiere singla ... sm rekla da si bom cd naroča in da bo lahko pri meni poslušala ... pol sm ga pa naročla še za njo ... in zdej jo že cel vikend napeljujem kako komaj čakam da bom cd dobila in sm obljubla da jutri ko se dobiva ga bom prinesla s sabo da ga bova poslušale ... pomojem jo bo kap ko bo odprla darilce in zagledala cd )
Let's swim to the moon .....
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Libido. napisal/-a:jst sm pa za najboljšega kolega kupla škatlo zmiskih čajev (not so paketki po par vrečk 5 al 6 različnih čajev), pa en čisto navaden okvir za sliko, ki ga bom sama predelala, not bom dala pa najino fotko ...
Kje si kupila tele čajčke, da je več različnih v škatli?
Jaz sem fantu letos za rojstni dan (ima tudi decembra) podarila bom za tajsko masažo, ker stalno jamra da ga boli hrbet...sem mislila kako bo vesel, pa ni bil ravno zadovoljen. Rekel je da mu ni, da bi šel sam, poleg tega pa bi ga motilo da se ga kar nekdo tam dotika in ga masira.
V šoping za novoletna darila grem pa jutri
- Murphy the housedog
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
Bejbe kako se vam zdi to darilo:sexy perilo 2 pirsinga za popek pa un big srček od milke.
A bo vredo al bi mogu še kej dodat?
A bo vredo al bi mogu še kej dodat?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov