ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 20. Dec. 2008 8:11

za mami pa fotra sem večraj kupila posteljnino, za fotra še kapo, k jo rab, za mami kremo, kavo...
tamali, sem kupila maskaro, labello, še kej morm najdt.
za mojo inko pa eno velko kost, d jo bo loh glodala do druzga novga leta, pa igračko, k piska :runningdog:
piki, si more tud še kapo izbrat (sama ne upam kupt, k mu nč ni všeč in more sam neki najdt), mam še 2x gela za tuširanje, pa deo, še eno milko al pa piškote kupm pa je...
mam pa že načrt, kako bom family (vključno z inko) gor k seb povabila, pod najlepšo smrekco :tannenbaum: bodo darila, nardila jim bom še čajčka, pa piškotke, bom se potrudla d bo fajn in mal drugač kot vsako leto. :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Dec. 2008 14:37

Evo danes se bom končno odpravila kupvat darila :D . Zdj pa držte pesti, da najdem kakšne fajn stvarce.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 20. Dec. 2008 15:08

Jst grem tut dons :) Sploh nimam pojma, kva nej komurkol kupm. Neke malenkosti bom, k nism glih polna keša. Je pa dobra ideja lakeeshe - posteljnina. Sicer pa tut jst nism glih božično razpoložena letos. Sm opazla, da nism edina.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 20. Dec. 2008 15:35

Mi2 sva včeraj kupila še zadnja darila..
Staršem (vsem) sva kupila šalčke in to tiste z imeni, tako!
Njegovi sestri pa okvir za sliko.
Sam še zavit treba.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 20. Dec. 2008 15:43

Jst sicer sploh nimam filinga, da bo kmal božič, ampak darila pa vedno rada kupujem :)

S fantom sva za starše kupla en paketek sadja in lešnikov oblitih s čokolado in ročno izdelane okraske za jelko iz slame al neki tazga. Fuuul lepo, pa sploh ne drago...
Za sestrco en paket boksarc, sladkarije pa uhančke.
Za prjatlce sm kupla vsaki en paketek dišav in svečk, res že ful lepo zapakirano, pa diši ko strela :)
Za mojo bodočo snaho pa štumfke, neko dišavo in eye linerje...
Fantu pa sm v bistvu že podarila.. črno-bele boksarce, ful sladkarij in mini biljard...

Komi čakam da odprejo :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Dec. 2008 21:14

Evo končno kupla :freude: :

*za mami: uhančke, zapestnico, rdeče tangice :D , Ferrero rocher-ta črne
*za očita: štumfke&boksarce; bonboniero od Milke
*za brata: kapo; paket sladkarij od Kinder.

Drgač sem dala na osebo okol 10€; pač pozornost ane.Če bom vidla kje še kakšne luštne malenkosti bom še kej zraven dodala. :)

Za kolegice pa še nimam nč.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Dec. 2008 21:46

Kaj ste pa ve dobile od tašč in tastov recimo lansko leto, ali pa kaj so vaši starši kupili vašemu fantu? Moji starši in fant se med sabo namreč obdarujejo in zdaj je mojima dvema totalno zmanjkalo idej kaj kupit.. :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 22. Dec. 2008 9:34

red_rose napisal/-a:a je res treba celi druzini od fanta al kaj? :( joj mi si nikol nismo med sabo nic kupovali, tut s prijateljicami ne! sploh nisem navajena tega...sploh ne vem ce bom kaj pri njih (takoj po bozicu greva sama za en tedn na pocitnice)

a bote use kuple tut fantovim starsem in bratom in sestram? :?:

ampak ve ste verjetno vec pri njih doma ane? midva skup ziviva in sem tam res ful redko...a bo zlo nevljudno da jim pac nic ne dam? =)

Ja če oni tebi dajo pol daš tud ti njim. Al pa narediš izjemo in se za vsakega potrudiš za kakšnih 5 evrov. Mogoče sam kak šal al pa nogavičke...po mojem bi bili lepo presenečeni.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Dec. 2008 9:48

ja sej mi niso nic dali, pa mi verjetno tut ne bojo (oni mislim da se tut ne obdarujejo tako)

no ampak itak sva se zmenle z mami: kuple jim bova en lep pladenj in gor nalozile eno doma speceno pecivo, pa bom to nesla ko bom sla k njim na obisk :P ni prevec ampak pozornost pa je =)
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 22. Dec. 2008 9:53

red_rose napisal/-a:ja sej mi niso nic dali, pa mi verjetno tut ne bojo (oni mislim da se tut ne obdarujejo tako)

no ampak itak sva se zmenle z mami: kuple jim bova en lep pladenj in gor nalozile eno doma speceno pecivo, pa bom to nesla ko bom sla k njim na obisk :P ni prevec ampak pozornost pa je =)
Zadnjič spremenil Yesa, dne 05. Jan. 2009 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Dec. 2008 9:58

zakaj pa ne bi ti kupla nekaj ob cemer se lahko zabavata oba? kakrsnokoli dozivetje v dvoje, al pa kake igracke za popestritev igric, ipd. :D pa bota mela oba korist od darila...
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 22. Dec. 2008 11:02

Sej tuhtam kaj bi...morem najdit nekaj. Bi kupla kaj v smislu za popestritev, sam če to se dobi sam v mb-ju. Jaz pa nimam cajta it tja te dni... Kakšna ideja?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 22. Dec. 2008 11:13

v mladinski knjigi, majo neko igrco, sex popsestritev, taka kocka... lušna zadevca :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 22. Dec. 2008 12:26

mami sem kupla 2 kremi.. tmali kompletk spodnjega perila in pa vijolične gamaške (točno take kot je hotla).. tipu sem kupla ful fensi slušalke za mp3, ki jih je rabil pa nek piling za obraz. kolegicam pa povečini vsem čokoladke pa kakšne dišeče svečke itd.

mam pa hudo dilemo kaj naj kupim fotru kr se nisva vidla že od poletja in po pravici povedano nisem upala pomislit, da me bo za božič k sebi povabil, ampak me je. in zdaj sploh nevem kaj mu naj prinesem kr po eni strani mu nočem nič velikega.. bi pa mu rada poklonila kakšno nevsiljivo pozornost no. kakšne ideje? pliis?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 22. Dec. 2008 12:31

kapa, buteljka?
speci kej, pa se lahko posladkata...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov