ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Punce mene pa nekaj zanima.
Kaj ste ve kupile za božička staršem svojega fanta, ko ste v bistvu prvič oz. prvo leto kupovale za njih? Moja 'tast' in 'tašča' ful rada pretiravata z darili. Vem, da bom nekaj dobila od njiju in tudi jaz jima hočem nekaj kupiti, vendar ne za nekaj ful denarja. Za božič sicer ne bom tam pri njih, ampak potem po božiču bi jima rada nekaj malega prinesla. Torej kaj ste ve tak kupovale? Jaz sem razmišljala, da bi tašči kupla kako lepo rožico (božično zvezdo mogoče)+ neko bonbonjero oz.suho sadje prelito s čokolado, tastu pa kakšen šampanjec ali nekaj takega. A je to ql al preveč 'navadno'? Ker res nevem kaj naj...
Kaj ste ve kupile za božička staršem svojega fanta, ko ste v bistvu prvič oz. prvo leto kupovale za njih? Moja 'tast' in 'tašča' ful rada pretiravata z darili. Vem, da bom nekaj dobila od njiju in tudi jaz jima hočem nekaj kupiti, vendar ne za nekaj ful denarja. Za božič sicer ne bom tam pri njih, ampak potem po božiču bi jima rada nekaj malega prinesla. Torej kaj ste ve tak kupovale? Jaz sem razmišljala, da bi tašči kupla kako lepo rožico (božično zvezdo mogoče)+ neko bonbonjero oz.suho sadje prelito s čokolado, tastu pa kakšen šampanjec ali nekaj takega. A je to ql al preveč 'navadno'? Ker res nevem kaj naj...
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
Maya19 napisal/-a:Punce mene pa nekaj zanima.
jst bom isto nrdila wem da ni glih izvirno a ne ampak men je kul k se mi zdi važn da se spomnš itak pa wem da bosta čist happy k sta taka skromna plus ne poznata me še in bom vrečkico dala srčku da jo bo dal mamiki pa očiju
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Mhm sej zato mi je tak čudno ko tako darilo res ni izvirno. Ampak ok za prvič bo vredu tako, do naslednjič pa se bom že kaj bolj izvirnega spomnila . Aja pri meni pa je finta v tem, da sta onadva res ful ful fajn, ampak pač imata očitno preveč denarja in z darili vedno pretiravata. Da nem jaz kje na koncu dobila nevem kaj za nevem koliko denarja, njima pa bom jaz prinesla tako 'skromno' darilo. Pa dobro no sej namen šteje, tako da se bom nehala obremenjevat s tem.
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
Maya19 napisal/-a:^Ej točno. Vidiš pa si mi dala idejo . To pa res mislim da bosta znala cenit. Hvala ti
hehe k jst bom isto nrdila k bomboniere so bl tko a weš pokazatelj tega da nimaš idej pa časa če pa spečš neki se pa vid da si uzamš čs in da se potrudš hehe
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Aloha napisal/-a:Dedek Mraz alias Babi Aloha ma letos na zalogi:
*najlepše gold magic Elanke - za mamico
*neki (se še išče) s predpono golf - za fotkota
*joico komplet na hard zadeuščin za neukrotljive, kuštrave laske, (še u tisku) sleeping majčka s kere se mršči rozna blowfish in okol kere se vije napis (nekaj najinega pač), ena posebna home made stvariteu in tisto neki ... - za mojo lubezn
*pisani mafinčki s srčki + čokoladno sramežljiu rudolf + posvetilo by aloha - za prjatlčke
*ta vikend se bom premierno spraula pečt piškotke, mal po receptu, mal po svoje, kar bo ratal bom u kombinaciji z božično obarvano podlago zapakirala u že kupleno darilno škatlo, na njo zataknla par lesenih okraskou (jelenček, smrekca in snežinka) in dodala doma narjeno voščilnco - za njegova starša in njegovo sestro s familijo
*male bedarije za mačji in pasji deu družine
A ti to res?
Hvalabogu da nismo edini ki to počnemo
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
že mam nekaj malega daril naštudiranih
in sicer: za mojega ena fajn pižamca in boksarce - upam da najdem kaj lepega, drugače pojma nimam, kaj naj v bistvu sploh ne vem kje naj iščem te pižamce..
za mamo eno fajn denarnico in copatke
za brata knjigo
morem samo še nekaj za mojega ateja, pa fantove starše - nimam pa niti I od Ideje
in sicer: za mojega ena fajn pižamca in boksarce - upam da najdem kaj lepega, drugače pojma nimam, kaj naj v bistvu sploh ne vem kje naj iščem te pižamce..
za mamo eno fajn denarnico in copatke
za brata knjigo
morem samo še nekaj za mojega ateja, pa fantove starše - nimam pa niti I od Ideje
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^Jst se mam tud letos namen spravt v peko piškotkov + enih takih pujskov ˝za srečo˝ ki, pa pridejo potem bolj v poštev za novo leto.
Aia pa ena kokoška iz tuki gor mi je dala idejo za teranov liker, tko da bom tud to nardila , sj časovno mi bo 100% znesl ker bom čist frej zdej do nouga leta.
Drgač pa a ma katera kakšn recept za kakšne zanimive pa dobre božične piškotke?
Kaj bom drugače še kupila:
*moj je že dobil en del darila: hrčkota . Ful si ga je želel, in sva ga šla skupi zbrat. Pol pod smrekco mu bom dala pa še kakšno malenkost, ker sem že na tesnem z denarjem. Hrček+oprema me je pa pršlo 52€.
*mami: najverjetneje šal in kapa ki ma ugledane
*oči: še ne vem točno. Mogoče kakšen komplet za tuširanje, al pa uno brezžično miško za lep topka.
*Brat: tud še ne vem točno. Mogoče kakšno hudo kapo pa boksarce.
*za ostale pa res mini malenkosti ker mi bo drugače zmankal euričkov .
*mačkon (ja tud mačkonu): kupla sem mu že miško ki šiba po stanovanju. Dobi pa najbrž še eno plišasto blazini, da bo lahko v dnevni na mehkem spal .
No dons sem neki časa nazaj pisal da nimam pojma kaj bi kupila/nardila, zdej je pa že much better .
Aia pa ena kokoška iz tuki gor mi je dala idejo za teranov liker, tko da bom tud to nardila , sj časovno mi bo 100% znesl ker bom čist frej zdej do nouga leta.
Drgač pa a ma katera kakšn recept za kakšne zanimive pa dobre božične piškotke?
Kaj bom drugače še kupila:
*moj je že dobil en del darila: hrčkota . Ful si ga je želel, in sva ga šla skupi zbrat. Pol pod smrekco mu bom dala pa še kakšno malenkost, ker sem že na tesnem z denarjem. Hrček+oprema me je pa pršlo 52€.
*mami: najverjetneje šal in kapa ki ma ugledane
*oči: še ne vem točno. Mogoče kakšen komplet za tuširanje, al pa uno brezžično miško za lep topka.
*Brat: tud še ne vem točno. Mogoče kakšno hudo kapo pa boksarce.
*za ostale pa res mini malenkosti ker mi bo drugače zmankal euričkov .
*mačkon (ja tud mačkonu): kupla sem mu že miško ki šiba po stanovanju. Dobi pa najbrž še eno plišasto blazini, da bo lahko v dnevni na mehkem spal .
No dons sem neki časa nazaj pisal da nimam pojma kaj bi kupila/nardila, zdej je pa že much better .
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
pika911 napisal/-a:mal poglej na kulinarična slovenija... ful majo dobre recepte!
Ja, jst tud na tej strani vse živo poberem, ful fajn
Jst bom za božič kupla darila sam fantu, sestrični in njenmu fantu (z njima se zmer obdarujemo), mami sm pa že za Miklavža kupla, ona je bolj na Miklavža navajena.
Fantu bom vrjetn kšn lep pulovrček in denarnco, pa kej sladkega, al pa kšn posebn sir, ker je nor na razno razne sire Kaj bom pa sestrični in njenmu, pa še ne vem čist, se še nism poglablala
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
a_pikica_a napisal/-a:Aloha napisal/-a:Dedek Mraz alias Babi Aloha ma letos na zalogi:
*joico komplet na hard zadeuščin za neukrotljive, kuštrave laske, (še u tisku) sleeping majčka s kere se mršči rozna blowfish in okol kere se vije napis (nekaj najinega pač), ena posebna home made stvariteu in tisto neki ... - za mojo lubezn
*pisani mafinčki s srčki + čokoladno sramežljiu rudolf + posvetilo by aloha - za prjatlčke
*ta vikend se bom premierno spraula pečt piškotke, mal po receptu, mal po svoje, kar bo ratal bom u kombinaciji z božično obarvano podlago zapakirala u že kupleno darilno škatlo, na njo zataknla par lesenih okraskou (jelenček, smrekca in snežinka) in dodala doma narjeno voščilnco - za njegova starša in njegovo sestro s familijo
A ti to res?
nas vedno cakajo darila pod smreko, ze od malega, in vedno je blo eno posebej ZAVITO z napisom: Maca - in je blo namenjeno nasi macki tk da ja, se najdemo tut taki....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
red_rose napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Aloha napisal/-a:Dedek Mraz alias Babi Aloha ma letos na zalogi:
A ti to res?
nas vedno cakajo darila pod smreko, ze od malega, in vedno je blo eno posebej ZAVITO z napisom: Maca - in je blo namenjeno nasi macki tk da ja, se najdemo tut taki....
naš muc je tudi vedno dobil darilo zavito pod smrekco
(letos mamo novega muca pa mislim da bo tudi ta kej dobil)
Let's swim to the moon .....
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Ok zdej ena bolj neumestna ampak vseeno paše v tole temo:
Kje prodajajo kakšne take lepe flaške oz. steklenice, po možnosti z božičnimi motivi? Sprašujem zato ker bi notr dala čokoladni al pa teranov liker-nisem še odločena kerga .
Jst sm lani delala teranov liker in sm flaše u Baumaxu nabavla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov