ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Linna88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
no jaz pa sem mojemu podarila kar bon za delno masažo... zadnje čase jamra da ga boli hrbet - je pa športnik.. pa tudi omenil je da bi šel na kakšno masažo.... sicer se mi je za miklavža to zdelo malo tako.... hmmmm... ampak je na koncu kul izpadlo.. on je pa meni podaril puzzle, ki jih naravno obožujem... me je lepo presenetil
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
heh... enim se ne zdi prav da SE obdarujemo med prazniki? me prav zanima koliko daril ste kupile kar na nek dan in jih podarile staršem, sorodnikom, prijateljem,...?? Če bi men prjatlca dala katerokoli darilo kar en dan mi nebi bilo nič jasno. Midva s fantom se obdarujeva večkrat, ampak glavna darila pa za rojstni dan, obletnico in božič. (bila bi užaljena če mi za rojstni dan nebi nič prinesu!!).
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Nu$k@ napisal/-a:heh... enim se ne zdi prav da SE obdarujemo med prazniki? me prav zanima koliko daril ste kupile kar na nek dan in jih podarile staršem, sorodnikom, prijateljem,...?? Če bi men prjatlca dala katerokoli darilo kar en dan mi nebi bilo nič jasno. Midva s fantom se obdarujeva večkrat, ampak glavna darila pa za rojstni dan, obletnico in božič. (bila bi užaljena če mi za rojstni dan nebi nič prinesu!!).
meni je lepse kar tako, kot pa za bozic in rojstni dan. je pa tu velik vzgoja ane, ker sem iz totalno anti materialisticne druzine in se je atiju od nekdaj 100x lepse zdelo da nam pove kako nas ma rad in nam mogoce kaj lepega izdela, se nam posveti, kot pa to da odpre denarnico in gre nekaj kupit..
potem pa tut razmisljas drugace dobila sem ogromno stvari, vse kar sem rabla, ampak od tega je blo ful mal za praznike in rojstne dneve..razn ce se je slucajno poklapalo da sem tisti cas nekaj rabla...na sploh mam pa odpor delat stvari ki ''se bi naj naredile'' seveda bom neki dala fantu, NORMALNO, ampak cetud ne bi blo te navade za praznike bi od mene dobil isto stvari tak povprecno... =) vsec mi je tista osnovna ideja, da se nekaj poklanja, iz srca, zato ker ti je neka oseba pri srcu, ne maram pa tega v kar je to dandanes prerastlo: vsi sam se tekmujejo kdo bo komu kupu vecje, boljse, in drazje darilo...v soli tri dni po bozicu vsi sam tekmujejo med seboj kdo je kok dobil..
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
help!
z fantom imava čez dobre 3 tedne 4 leta odkar sva skupaj. In že 2 meseca razmišljam kaj mu naj kupim. Imela sem eno idejo-karikaturo ampak je malo predraga, saj je moj bugget malo manjši.
Zato vas prosim za ideje.
Če vam bo pomagalo izredno je navdušen nad avtobusi, vlaki, računalniki, ampak zadnje odpade, ker itak dela v rač. trgovini tako da si tak sam kupuje te stvari raje.
Aja pa zapestnice, boksarce,parfumi,.. to odpade ker to je dobil že prejšna leta in božiči, itd.
z fantom imava čez dobre 3 tedne 4 leta odkar sva skupaj. In že 2 meseca razmišljam kaj mu naj kupim. Imela sem eno idejo-karikaturo ampak je malo predraga, saj je moj bugget malo manjši.
Če vam bo pomagalo izredno je navdušen nad avtobusi, vlaki, računalniki, ampak zadnje odpade, ker itak dela v rač. trgovini tako da si tak sam kupuje te stvari raje.
Aja pa zapestnice, boksarce,parfumi,.. to odpade ker to je dobil že prejšna leta in božiči, itd.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Nu$k@ napisal/-a:me prav zanima koliko daril ste kupile kar na nek dan in jih podarile staršem, sorodnikom, prijateljem,...??
Jst kr naprej neki ustvarjam, tko da meni ljubi osebki so od mene skoz celo leto deležni malih, takih in drugačnih pozornosti. Učasih soupadajo s kšnim posebnim momentom, učasih pridejo kr tko, zato kr jih mam pač rada.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Nu$k@ napisal/-a:heh... enim se ne zdi prav da SE obdarujemo med prazniki? me prav zanima koliko daril ste kupile kar na nek dan in jih podarile staršem, sorodnikom, prijateljem,...?? Če bi men prjatlca dala katerokoli darilo kar en dan mi nebi bilo nič jasno. Midva s fantom se obdarujeva večkrat, ampak glavna darila pa za rojstni dan, obletnico in božič. (bila bi užaljena če mi za rojstni dan nebi nič prinesu!!).
Midva si poleg rojstnega dneva podarjava še za obletnico in Božička in Miklavža in .... stalno
Med letom večinoma kake malenkosti, čokolatine, ker se mava rada.
Drugače pa staršem, sestram, teti tudi med letom kaj kupim, iz golega dejstva da rada pokažem pozornost do ljudi
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
MIS_MAS napisal/-a:help!
Sprehodi se po otroškem oddelku Mullerja, pa tam najdi kak navdih. Mogoče mu lahko celo' kupiš kak modelček (za sestavit) česa kar ima rad.
Imaš, da me vikaš!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
moj dobi za bozicka celoletno narocnino na FHM, ker ga rad bere, in pa rocni elektricni aparat za masazo (upam da v korist obeh )
se ena ideja: med drugim lahko za dobrih 10€ date delat unikaten letni koledar 2009 z vajinimi slikami, velikosti A3 - v dm-u, hoferju, spletnih tiskarnah... mogoce se ni prepozno
se ena ideja: med drugim lahko za dobrih 10€ date delat unikaten letni koledar 2009 z vajinimi slikami, velikosti A3 - v dm-u, hoferju, spletnih tiskarnah... mogoce se ni prepozno
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
moj pa dobi za božička več daril...vse imajo nek določen namen in vse so poleg tega še zelo uporabne...da bo vse skupaj izpadlo izvirno pa bom poskrbela z zavijanjem...vsaka stvar bo namreč zavita v svoji škatli....škatla na škatlo pa do velikosti njegovega telesa in na koncu veeeeliko mašno komej čakam šoping iiiiiiiiii
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov