ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Tamarra* napisal/-a:hvalabogu, sem že mislila, da je kaj narobe z mano
tut midva si ne poklanjava nic za miklavza
mislim, pomen teh praznikov se bo cist izpridil...(a se napise izpridil? ) bedarija ce mene vprasas. svojmu fantu kaj poklonim na cisto ''navaden dan'' ker ga mam rada, ne pa takrat ko to vsi delajo in naj ''bi blo treba''
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ a pa ni namen tega praznika, da se obdaruje otroke? Ravno zaradi tega jaz mojemu nisem nič kupila, ker se mi ne zdi 'primerno' in potrebno mislim, da ni dovolj, če partnerju kupiš darilo samo med kakšnimi prazniki, med letom pa tega ni. Jaz sem za to, da raje med prazniki nič in med letom kaj, ko je res iz srca
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Meni je bil pa vedno "pomemben" le Miklavž ... s sestro sva dobili darila le ob tem dnevu, nikoli pa za božič ali novo leto ipd...
Zato mi je verjetno še danes najbližji sv. Miklavž in če že podarjam darila, potem je to takrat.
Zato mi je verjetno še danes najbližji sv. Miklavž in če že podarjam darila, potem je to takrat.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mojmu tipu je tud ful pomembn Miklavž, bolj kokr recmo Božiček, ker pr njih doma je bil že od vedno Miklavž ta glavn in jim je ful velik prnesu. Sej je tud men, ampak pol sm nekak bolj na Božička prešaltala.
Uglavnem ful sm dubla lepe stvari od Miklavža pižamo iz H&M-a, ful scenske rokavičke, uno 'rusko' kapo, najlepše šalčke za belo kavo, Kinderjevga čokoladnga božička, pa Mannerjeve medenjake, k so mi ful dobri
Uglavnem ful sm dubla lepe stvari od Miklavža pižamo iz H&M-a, ful scenske rokavičke, uno 'rusko' kapo, najlepše šalčke za belo kavo, Kinderjevga čokoladnga božička, pa Mannerjeve medenjake, k so mi ful dobri
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Jz tud velik več obdarujem za Miklavža, kokr za Božič/Novo leto.
Me je pa moj dragi ful presenetu, sta me pri njemu pričakale kar 2 vrečki. V njegovi sta bili kapa in rokavice v kompletku, sem ga že zadnjič gledala, ko sva bla v šopingu + cela škatla Ferrero Rondnoir, ki jih obožujem. Druga vrečka je bla pa od "tašče" z dvema paroma štumfkov, kompletom kape in šala. Res lepo od nje., sm bla ful šokirana.
Aja doma sem pa (med drugim) dobila Philipsov epilator. Komi čakam, da sprobam.
Me je pa moj dragi ful presenetu, sta me pri njemu pričakale kar 2 vrečki. V njegovi sta bili kapa in rokavice v kompletku, sem ga že zadnjič gledala, ko sva bla v šopingu + cela škatla Ferrero Rondnoir, ki jih obožujem. Druga vrečka je bla pa od "tašče" z dvema paroma štumfkov, kompletom kape in šala. Res lepo od nje., sm bla ful šokirana.
Aja doma sem pa (med drugim) dobila Philipsov epilator. Komi čakam, da sprobam.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Pri nas je pa Miklavž manj pomemben, največ je Božiček. To delava pa zato, ker se rada obdarujeva in smejeva foram.. Čist super filing je. In ja, oba sva otroka po srčku, tko da si vedno podariva, sicer za Miklavža malenkosti, za Božička več
Itak pa med letom se tudi obdarujeva, če pride kej tko, kar nama je všeč, ali pa zato, da se pokaže pozornost...
Za Božička pa sem mu že kupila brivnik pa še kake čokolatine al kej podobnega bom.
Itak pa med letom se tudi obdarujeva, če pride kej tko, kar nama je všeč, ali pa zato, da se pokaže pozornost...
Za Božička pa sem mu že kupila brivnik pa še kake čokolatine al kej podobnega bom.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Tamarra* napisal/-a:^^ a pa ni namen tega praznika, da se obdaruje otroke? Ravno zaradi tega jaz mojemu nisem nič kupila, ker se mi ne zdi 'primerno' in potrebno mislim, da ni dovolj, če partnerju kupiš darilo samo med kakšnimi prazniki, med letom pa tega ni. Jaz sem za to, da raje med prazniki nič in med letom kaj, ko je res iz srca
Potrebno ni ob nobenem prazniku in nobeni priložnosti. Pa usen prneseš, če ne zarad tistga, k ga obdaruješ, pa zarad sebe in svojga veselja ob tem.
In še vedno mi ni jasn, zakaj se eni tok otepajo takih in podobnih praznikou (za valentinovo je tega precej) z "izgovorom", da takrt darilo ni iz srca, da je use skp ena skomercializirana manipulacija, tra, la, la, ... Pa? Jst prnesem, zato kr se men tko zdi in to nardim lih tko ob praznikih, jaunih in osebnih, obletncah, takih in drugačnih, posebnih prložnostih, kt ob čist običajnih dneh, ko me prime, si zaželim in pač "moram".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
sm00tka napisal/-a:o joj zdej ste jo čiz skritizirale... sej je samo en srček... kupla mu je še boksarce pa čokoladke... nvem men je čiz luškano... pa miklavževsko
Hvala če pa ... sm omenla da sma mela še pet mesecev...pač no, sej ni to zaj neka ful pomembna stvar ampak....sma neki na začetku, jaz sem taka oseba da sem pozorna in res nimam prakse z temi darili in kakorkoli. Hotla sm se potrudit in pač narest neko presenečenje, ker sva se spoznala na fitnesu in zaj ga je pač v omarici nekaj čakalo...Je pač srček in tisočkrat napisano ljubim te in mi ni žav in on je biu ful vesel in ne zdi se mi lih osladno. In zakaj srčki in kaj vidimo v njih? Mislim, sej je ena napisala da ji je fant podaril srček. Mislim, kaj pa mu naj izdelam, dildota ? Ko bobva midva skupaj dlje časa, tudi nebo vse skupaj tako pocukrano in nebo tolko daril...bo res mogoče sam kaka čokoladka. Zaj je pa še začetek in dokler traja naj traja pa če mu vsak dan 25 x reče ljubim te.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Meni so vsi prazniki kul. Mi je všeč vsak izgovor, da lahko ljudi, ki jih imam rada, presenetim in obdarujem, pa čeprav z res drobnimi malenkostmi.
Mojega je na Miklavževo jutro ob postelji čakal kupček sladkarij, ki jih sprva ni niti opazil... potem pa bil presenečeno-sladek in pikič zmeden, ker ni računal, da bo kaj dobil. Kot da sva pol leta skupaj.
Mojega je na Miklavževo jutro ob postelji čakal kupček sladkarij, ki jih sprva ni niti opazil... potem pa bil presenečeno-sladek in pikič zmeden, ker ni računal, da bo kaj dobil. Kot da sva pol leta skupaj.
Imaš, da me vikaš!
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
a_pikica_a napisal/-a:Pri nas je pa Miklavž manj pomemben, največ je Božiček. To delava pa zato, ker se rada obdarujeva in smejeva foram.. Čist super filing je. In ja, oba sva otroka po srčku, tko da si vedno podariva, sicer za Miklavža malenkosti, za Božička več
Jes bom tud brivnik !!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Midva si nisva nič podarila za Miklavža. Tudi meni se zdi obdarovanje na ta dan bolj za otroke.
Dobi pa kakšno malenkost za božička (malenkost zato, ker finance ne dopuščajo več), gotovo pa tudi jaz.
Dobi pa kakšno malenkost za božička (malenkost zato, ker finance ne dopuščajo več), gotovo pa tudi jaz.
- kara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2004
Js sm sestri kupila lušne brazilke v satenastem mošnjičku:
http://www.lisca.com/index.php?page=bra ... I&local=si
Mami pa kr darilni bon za perilo:
http://www.lisca.com/index.php?page=dar ... I&local=si
http://www.lisca.com/index.php?page=bra ... I&local=si
Mami pa kr darilni bon za perilo:
http://www.lisca.com/index.php?page=dar ... I&local=si
-
Libido. - Cosmopsiho