Jaz sem mojemu 1x posnela kaseto tako, da sem se posnela (prej sem se seveda dobro pripravila, da je bil govor tekoč, lahko ga tudi preberš). Gor sem posnela svoje občutke, zakaj mi je všeč, kaj me nasmeji,... Na koncu sem pa še na radio klicala in njegovo najljubšo pesem naročila, pa spet vse posnela.
Drugič sem kupila prazno posteljnino (brez vzorčka) in barve za tkanine, potem sem pa gor napisala stvari, ki ga definirajo, pa razna ljubkovalna imena: salsa, kolerik, cilek (to je "jagoda" v turščini, on pa obožuje jagode), divjak moj (hm, hm,

), konkvistador, ker me vedno znova osvoji,...
Enkrat sem pa kupila tisto posodo za koktajle mešat, potem sem pa na netu poiskala razne recepte koktajlov, spet taka imena, ki ga definirajo: najdla sem npr.: Hot Tiger (on bi bil namreč tiger, če bi bil žival), Strawberry dreams (hja spet te jagode), Mr. Sexi,... No, in potem sem naredila knjižico z recepti, pa narisala sem kaj, pa jasno sestavine in v kakšnih kozarcih se streže. Pa mislim, da sem na začetku napisala še, iz kje pride ime "Koktajl".