ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Tamarra* napisal/-a: za 'taščo' pa ena bomboniera pa ful lep svečnik
meni svečnik ravno ne potegne
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Viskija ne pije.. Vino sem mu nesla že za rojstni dan pred kratkim, druga pa ne vem kaj mi še preostane dosti, razen viljamovke in podobnega, to mi pa tudi ni najbolj Svečnik pa sem mislila, da bi njej kupila, ker ima zelo rada svečke, in ima vedno kakšno prižgano v hiši..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Tamarra* napisal/-a:Viskija ne pije.. Vino sem mu nesla že za rojstni dan pred kratkim, druga pa ne vem kaj mi še preostane dosti, razen viljamovke in podobnega, to mi pa tudi ni najbolj Svečnik pa sem mislila, da bi njej kupila, ker ima zelo rada svečke, in ima vedno kakšno prižgano v hiši..
Ja sej to je to, kak jih kaj ti poznaš in veš kaj imajo radi. Jaz jih zaj malo spoznavam in sem ugotovila , da če bi kupla kako žganje pa svečnike pa to sploh nebi blo vredu in bi si misli da se nevem...neki ven mečem s takimi darili al kaj , kr pač oni se sploh ne obdarujejo med sabo. Čisto nič. tako da bom verjetno kako pecivo sama spekla, pa kak liter vina kupla in je to to. Zaj sm se malo menla z njimi in je mama rekla da ji je to obdarovanje ful bv in da se oni ne obdarujejo in če bi kupla pecivo bi že mnda mimo vsekala. Zato sm malo brskala po njenih receptih, enega ko je bol na izi sm si sposodla in to bom spekla. Al pa sam muffine pa sladoled in bojo ful veseli... Tako da moraš res sama ugotovit kaki so ljudje in potem preceniš kaj kupit
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Tamarra* napisal/-a:Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička?
za tasta bi lahko kakšne smučarske nogavice če smuča,za taščo pa kakšno knjigo,pižamo,... ali pa jima s fantom skupaj kaj kupita-recimo vstopnice za gledališko predstavo (komedijo),ali pa enodnevno karto za kopanje in savno nekje v vaši bližini
-
Yesa - Sramežljivka
softTouch napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička?
za tasta bi lahko kakšne smučarske nogavice če smuča,za taščo pa kakšno knjigo,pižamo,... ali pa jima s fantom skupaj kaj kupita-recimo vstopnice za gledališko predstavo (komedijo),ali pa enodnevno karto za kopanje in savno nekje v vaši bližini
Super ideje, sem bla sama tud v dilemi. Zaj mam idejo za moja dva, kr vse kaj si napisala Hodita v kino, tako da kaka karta bo super, foter itak smuča kr je vaditelj, sam za mamo mi je še mal na bed, ampak bom se znajdla. To boma za fantom skupaj kupovala, tako da zaj si morem še nekaj zmislit za njih. Newem kaj naj, kr so ful preprosti in se ne obdarujejo. Mam že naštudorano da bom sama spekla neko pecivo, pa bom mnda ful vredu zadela s tem, pa še kako vino zraven al pa nekaj.
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
estrella' napisal/-a:Ima kdo kakšno idejo kaj kupiti nekomu, ki je nor na letenje in letala?
...pokukaj v Mullerju - tam imajo lepe modelčke letal. cene znajo bit sicer krepko zasoljene, ampak vsi vemo, da za veselje ljubljenega, znamo krepko odpreti denarnico
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Evo, dons nakupila miklauževe malenkosti za mojo lubezn.
Dubu bo letnemu času primerno potiskano in toplo dekco, na vrh bo spet praznikom primerno porisana šalčka (una ta široka za piškote), nafilana s cimetovimi zvezdicami, okrašena s cimet palčkami, med dekco bodo zažokane dišeče svečke, use skp pa bo povezano z matching pentljo, s kere bo bingljau en zeleno rdeč lesen možic.
Men je kjut .
Dubu bo letnemu času primerno potiskano in toplo dekco, na vrh bo spet praznikom primerno porisana šalčka (una ta široka za piškote), nafilana s cimetovimi zvezdicami, okrašena s cimet palčkami, med dekco bodo zažokane dišeče svečke, use skp pa bo povezano z matching pentljo, s kere bo bingljau en zeleno rdeč lesen možic.
Men je kjut .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Moj ma tud že vse zapakiran in nafilan v eni kjuti vrečki z Miklavževim frisom. Ma notr Espritovo kapo (lepooo, pa še pasala bo k novi jaknci), tople Ne me sezuvat štumfke, labello (ker sm mu njegovo nazadnje izgubila kdo ve kam ), mandelne in rozine oblite s čokolado, čokaladni parkelčki, Mullerjevi božanski medenjaki in božičn pravi čajčk. Čist na izi, pa men je lepo. Pozornost, pač.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No midva z mojmu, sva bila pa zmenjena da si en drugemu podarima une fake crocse..sam nažalost jih nisva dobila..tko da si je on zbral eno igro (neki k monopoli), pa še kapo sm mu kupla (ker mu je prejšno mami oprala in se je skrčila)..pa polhn sladkarij...
Tamali sem pa kupila en pas, pa torbico za kozmetiko in sladkarije.
Miklavž torej mejhne malenkosti.
Zdej za božička sem pa kupila tamali: pidžamo miki miška in komplet spodnja majčka in boksarce miki miška..pa verjetno še eno maskaro zravn.
Mojmu bom pa brivnik kupila in en avtoček.
Tamali sem pa kupila en pas, pa torbico za kozmetiko in sladkarije.
Miklavž torej mejhne malenkosti.
Zdej za božička sem pa kupila tamali: pidžamo miki miška in komplet spodnja majčka in boksarce miki miška..pa verjetno še eno maskaro zravn.
Mojmu bom pa brivnik kupila in en avtoček.
-
Yesa - Sramežljivka
Js pa sm lih danes neki naredla za miklavža...No midva sma se spoznala na fitnesu, kr js tukaj delam. In danes mama lih 5 mesecev in še miklavž je. No in sm v darilno vrečkico nastavla ful ful njegovih najljubših čokoladic, boksarce in naredla sm en srček, pa ga celega popisala z ''ljubim te'' In vse skupaj mu bom nastavlo v omarico, tak da ko pride na fitnes danes ga tole čaka. Js že cela živčna tukaj sedim, sam še morem pazit da ne zajebem pa kermu drugemu dam tisti ključek od omarice
Kak se vam zdi ???
Kak se vam zdi ???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov