ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 27. Nov. 2008 20:10

punce kolk keša pa ve zagonte za ta darila??? nekatere kupujete televizije za očete, ena je napisala da bo fantu kupla: parfum,dežnik,pulovar,nogavice,denarnico???
no ja... če bi mela kaj več denarja bi tud js kaj več kupla... namen imam fantu boxarce+spodnjo majčko, obesek za ključe sem mu že naredila. mamici in babici delam škatlo za piškote. atiju rafaelote, dediju sem naredila eno svečo. bratcu sem kupla kapo. prijatelcam pa bom spet nardila kakšno zapestnico. in sebi rokovičke in šal :)
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 27. Nov. 2008 20:10

punce kolk keša pa ve zagonte za ta darila??? nekatere kupujete televizije za očete, ena je napisala da bo fantu kupla: parfum,dežnik,pulovar,nogavice,denarnico???
no ja... če bi mela kaj več denarja bi tud js kaj več kupla... namen imam fantu boxarce+spodnjo majčko, obesek za ključe sem mu že naredila. mamici in babici delam škatlo za piškote. atiju rafaelote, dediju sem naredila eno svečo. bratcu sem kupla kapo. prijatelcam pa bom spet nardila kakšno zapestnico. in sebi rokovičke in šal :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 27. Nov. 2008 20:45

Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička? :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 27. Nov. 2008 20:49

Nu$k@ napisal/-a:punce kolk keša pa ve zagonte za ta darila??? nekatere kupujete televizije za očete, ena je napisala da bo fantu kupla: parfum,dežnik,pulovar,nogavice,denarnico???no ja... če bi mela kaj več denarja bi tud js kaj več kupla... namen imam fantu boxarce+spodnjo majčko, obesek za ključe sem mu že naredila. mamici in babici delam škatlo za piškote. atiju rafaelote, dediju sem naredila eno svečo. bratcu sem kupla kapo. prijatelcam pa bom spet nardila kakšno zapestnico. in sebi rokovičke in šal :)

To si pr men prebrala in če bi dobr prebrala, sm napisala kej od tega, kar rab...to so pač stvari, ki jih rab :wink: Drgač pa že delam, tko da...ampak glede na tole krizo na pohodu bo treba začet šparat :D

Drugač pa, tud tvoja darila so lepa, še več so vredna, ker si vzameš cajt in jih sama nardiš :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Nov. 2008 20:51

Tamarra* napisal/-a:Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička? :?

Js jim ponavadi kupim kakšne čokolatine...Še najbolj uporabno :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Nov. 2008 23:46

Tamarra* napisal/-a:Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička? :?

če se slabo razumeš z njima...parcelo na britofu! :D :D :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 28. Nov. 2008 0:41

MilkyWay napisal/-a:

Js jim ponavadi kupim kakšne čokolatine...Še najbolj uporabno :D

jest sm (sicer za rojstn dan) fajn zadela z domačim pecivom in litrom domačega šnopca :P
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 28. Nov. 2008 8:25

Jah za tasta bo pršu liter cvička k vem da ma to najrajš od vina,mogoče bom najdla še kakšno spšl steklenico.Za taščo pa pojma nimam,se morm nujno pozanimat kaj bi kej rabla,al pa kakšne želje ma.Za mojga dragega bom šla u zaro pa kupla pa mu kupla hlače pa kakšen lep puloverček,ker ga nikakor ne spravm u štacuno da si kej kup za oblečt,pa nč nima.Za njegovga brata pa neko čist mejhno malenkost.
Mtki bom najbrž en parfum kupla k si ga že ful doug želi,bratu pa pojma nimam,kakšno bedarijo najbrž sej je komi 8 let str.Fotru pa pojma nimam kaj nej kupm.
Babi sm rekla da nama ne rab nč kupvt,ampak nej nama nardi pouštre k nama jih itak ful manka.Mtki morm rečt da nej za miklavža mi kup štumfe,ker mam zadne cajte res pomankanje.Drgač pa vem da bom dobila še tone čokolade pa bonbonov in to je to,druzga pa ne rabm.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 28. Nov. 2008 8:43

Kak liter dobrega refoška in domače olivno olje.
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Nov. 2008 9:32

^^ pu!!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a misswho » 28. Nov. 2008 15:21

trapa napisal/-a:

Kak liter dobrega refoška in domače olivno olje.

Jz tud dam ponavadi takšne uporabne stvari... Vino obvezno pa kšno bomboniero, čaj, kavo....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Nov. 2008 23:50

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 30. Nov. 2008 10:01

Včeraj sem šla malo po trgovinah in sem si nagledala darilo - za 'tasta' 4x0,05l (čisto male) flaške nekega likerja Mozart v takem paketku.. za 'taščo' pa ena bomboniera pa ful lep svečnik :) a je to primerno sploh? :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Nov. 2008 10:10

ni mozart bolj ženska pijača??? :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 30. Nov. 2008 12:05

sej to se je meni tudi zdelo, pa so mi rekli, da lahko podarim moškemu ali ženski, tak da ne vem najbolj :D

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov