ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 22. Nov. 2008 19:42

Uf js mam fuuul idej in jih zdej razporejam med miklavžem in božičkom:
Tamala: parfum, pidžama Miki miška, boksarce, allstar puščica, metoyou medvedki...neki od tega
Fant: gasilski avtoček (jih zbira), brivnik, strižnik las, une cokle plastične-Cros..al neki, pulover s kapuco
Mami in oči pa čist simpl: nogavice, gate, spodnje majce, itd.

Sveda ne vsega..pač trenutni navdih..pa verjetn bom poslikala ročno ogrogle obeske za na smrekco in vsakemu še zraven podarila...pa aja veliiiiik sladkarij :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Nov. 2008 19:53

Lepe ideje. Naš Miklavž bo bolj skromen, sladkarije, ker je na vidiku recesija :D :?
Drugače pa sem fantu že kupila Brivnik, tamali rokavičke in šal, staršem pa vrjetno kak paneton :D v izi :) aja, pa teti šal in nonotom kako čokolado
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Nov. 2008 9:14

Miklavža pri nam sploh menda ne bo, vsaj iz moje strani ne :)

drugače pa, za božička že imam načrtovano, da bom bratu kupila eno fajn knjigo (čeprav sva na bojni nogi in ga skor videt ne morem :evil: ) :P , vsem ostalim pa še pojma nimam kaj naj kupim. Sploh za fanta nimam niti najmanjše ideje :gruebel:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Nov. 2008 10:27

Pr nama bo mal nosu Miklavž, mal pa Božiček, sam ne bomo pretiraval, kupla mu bom pa tist, za kar vem, da res rab, to je (med drugim): en lep moški dežnik, parfum, kšn lep puloverček, nogavice, denarnica...pa zravn še kšne sladkarije.
Pol kupm pa še kšno malenkost za mami in za sestrično in njenga fanta, ker mamo navado, da se obdarujemo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Nov. 2008 11:22

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 25. Nov. 2008 21:43

Js bom letos vsem res sam kakšno malenkost kupla.
Prijatlce dobijo vsaka en paketek tistih luškanih božičnih čajev pa verjetno zraven škatlo z doma spečenimi keksi.
Ati pa mamca dobita kakšne tople štumfe pa še kaj zraven.
Za brata nimam pojma.
Lubiju pa tud še ne vem kaj bom kupla :?
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 25. Nov. 2008 21:47

Punce kaj bi vi kupile za miklavža al pa za božička nekomu k ne hodta ampak neki mutita? Nimam ideje al mu sploh nč ne? :)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 26. Nov. 2008 9:15

^Jaz bi kakšno malenkost npr. kakšne miklavževe oz. božične čokoladice, ali pa kot je že ena omenila domače piškote (če jih boš pekla, seveda) ... Neko malo pozornost, pretiravala pa ne bi.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Nov. 2008 11:51

la :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 26. Nov. 2008 15:00

moj bo za božička dobu božično nogavico napolnjeno z uporabnimi stvarmi in stvarmi, ki me spominjajo na njega
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 27. Nov. 2008 16:49

Kaj pa bi kuple punci od brata, ki nista neki kolegici :) mislim se menima ampak ne uno na ful, pa nimam pojma kaj.....za božička. Nimam pa niti ideje za brata, atija in mami. Govorile ste neki o postelnini, to je dobra ideja, ampak ona dva mata dormeo in postelnine ne uporabljata...nevem če se nesme al je kaka ekstra ? Keksi so tud dobra ideja , če bo katera pekla muffine pa priporočam zraven sladoled - hot muffin's with ice cream !! Nepozabno, sem jedla na irskem ...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Nov. 2008 17:11

Jst sm lan od fantove sestre, k sm jo na dan obiska pr njeni familiji šele spoznala, dubla take ibr debele štrikane štumfke s kravo in bremzami na podplatu. Men je blo kjut :) .

Za kolege in kolegice, s kerimi se največ družm, mam že kšn mesc doma ene lušne drobnarije, k jih bodo dobil na kofetu okol božiča, kaj bo pod smreko prčakal mojedva, zaenkrat še nism razmišlala, moja ljubezen pa lahko od mene dobi karkol in kadarkol si želi, usen pa upam, da mu uspem polepšat prihajajoč božično odišaulen cajt :hearts: ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 27. Nov. 2008 18:08

Jz sm pa mojmumojmu za Miklavža v Benettonu našla tok lep komplet kape+šala. (Kapo je zgubu, pa ma zdej samo eno, šala pa sploh nobenga nima,čeprou mu ful pašejo!)

Drugače pa sestri od mojga bom za Božička najbrž nabavla kak Lushev paketek, ker smo punce tega itak vedno vesele, plus zlo so simpatični.
Bolj me skrbi za njegova starša, to pa res pojma nimam ...

Prjatlcam bom pa podarjala malenkosti - razne dišeče svečke, uhančke, štumfke, gatke, teranov likerček, itd.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 27. Nov. 2008 18:14

LuvDancin napisal/-a:Jz sm pa mojmumojmu za Miklavža v Benettonu našla tok lep komplet kape+šala. (Kapo je zgubu, pa ma zdej samo eno, šala pa sploh nobenga nima,čeprou mu ful pašejo!)

Drugače pa sestri od mojga bom za Božička najbrž nabavla kak Lushev paketek, ker smo punce tega itak vedno vesele, plus zlo so simpatični.

Prjatlcam bom pa podarjala malenkosti - razne dišeče svečke, uhančke, štumfke, gatke, teranov likerček, itd.

Za njegova starša bo to zame letos prvič , ampak od brata punca je vedno prnesla kako potičko pa kak liter fajnega :) Pa sta bla vedno vesela. Js bom verjetno tud dala v eno vrečko kak kofe, liter vina, kake bonbončke pa je to to. Kaj pa šeč druga. :P
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 27. Nov. 2008 18:14

LuvDancin napisal/-a:Jz sm pa mojmumojmu za Miklavža v Benettonu našla tok lep komplet kape+šala. (Kapo je zgubu, pa ma zdej samo eno, šala pa sploh nobenga nima,čeprou mu ful pašejo!)

Za njegova starša bo to zame letos prvič , ampak od brata punca je vedno prnesla kako potičko pa kak liter fajnega :) Pa sta bla vedno vesela. Js bom verjetno tud dala v eno vrečko kak kofe, liter vina, kake bonbončke pa je to to. Kaj pa šeč druga. :P

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov