ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Uf js mam fuuul idej in jih zdej razporejam med miklavžem in božičkom:
Tamala: parfum, pidžama Miki miška, boksarce, allstar puščica, metoyou medvedki...neki od tega
Fant: gasilski avtoček (jih zbira), brivnik, strižnik las, une cokle plastične-Cros..al neki, pulover s kapuco
Mami in oči pa čist simpl: nogavice, gate, spodnje majce, itd.
Sveda ne vsega..pač trenutni navdih..pa verjetn bom poslikala ročno ogrogle obeske za na smrekco in vsakemu še zraven podarila...pa aja veliiiiik sladkarij
Tamala: parfum, pidžama Miki miška, boksarce, allstar puščica, metoyou medvedki...neki od tega
Fant: gasilski avtoček (jih zbira), brivnik, strižnik las, une cokle plastične-Cros..al neki, pulover s kapuco
Mami in oči pa čist simpl: nogavice, gate, spodnje majce, itd.
Sveda ne vsega..pač trenutni navdih..pa verjetn bom poslikala ročno ogrogle obeske za na smrekco in vsakemu še zraven podarila...pa aja veliiiiik sladkarij
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Lepe ideje. Naš Miklavž bo bolj skromen, sladkarije, ker je na vidiku recesija
Drugače pa sem fantu že kupila Brivnik, tamali rokavičke in šal, staršem pa vrjetno kak paneton v izi aja, pa teti šal in nonotom kako čokolado
Drugače pa sem fantu že kupila Brivnik, tamali rokavičke in šal, staršem pa vrjetno kak paneton v izi aja, pa teti šal in nonotom kako čokolado
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Miklavža pri nam sploh menda ne bo, vsaj iz moje strani ne
drugače pa, za božička že imam načrtovano, da bom bratu kupila eno fajn knjigo (čeprav sva na bojni nogi in ga skor videt ne morem ) , vsem ostalim pa še pojma nimam kaj naj kupim. Sploh za fanta nimam niti najmanjše ideje
drugače pa, za božička že imam načrtovano, da bom bratu kupila eno fajn knjigo (čeprav sva na bojni nogi in ga skor videt ne morem ) , vsem ostalim pa še pojma nimam kaj naj kupim. Sploh za fanta nimam niti najmanjše ideje
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Pr nama bo mal nosu Miklavž, mal pa Božiček, sam ne bomo pretiraval, kupla mu bom pa tist, za kar vem, da res rab, to je (med drugim): en lep moški dežnik, parfum, kšn lep puloverček, nogavice, denarnica...pa zravn še kšne sladkarije.
Pol kupm pa še kšno malenkost za mami in za sestrično in njenga fanta, ker mamo navado, da se obdarujemo.
Pol kupm pa še kšno malenkost za mami in za sestrično in njenga fanta, ker mamo navado, da se obdarujemo.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Js bom letos vsem res sam kakšno malenkost kupla.
Prijatlce dobijo vsaka en paketek tistih luškanih božičnih čajev pa verjetno zraven škatlo z doma spečenimi keksi.
Ati pa mamca dobita kakšne tople štumfe pa še kaj zraven.
Za brata nimam pojma.
Lubiju pa tud še ne vem kaj bom kupla
Prijatlce dobijo vsaka en paketek tistih luškanih božičnih čajev pa verjetno zraven škatlo z doma spečenimi keksi.
Ati pa mamca dobita kakšne tople štumfe pa še kaj zraven.
Za brata nimam pojma.
Lubiju pa tud še ne vem kaj bom kupla
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Kaj pa bi kuple punci od brata, ki nista neki kolegici mislim se menima ampak ne uno na ful, pa nimam pojma kaj.....za božička. Nimam pa niti ideje za brata, atija in mami. Govorile ste neki o postelnini, to je dobra ideja, ampak ona dva mata dormeo in postelnine ne uporabljata...nevem če se nesme al je kaka ekstra ? Keksi so tud dobra ideja , če bo katera pekla muffine pa priporočam zraven sladoled - hot muffin's with ice cream !! Nepozabno, sem jedla na irskem ...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm lan od fantove sestre, k sm jo na dan obiska pr njeni familiji šele spoznala, dubla take ibr debele štrikane štumfke s kravo in bremzami na podplatu. Men je blo kjut .
Za kolege in kolegice, s kerimi se največ družm, mam že kšn mesc doma ene lušne drobnarije, k jih bodo dobil na kofetu okol božiča, kaj bo pod smreko prčakal mojedva, zaenkrat še nism razmišlala, moja ljubezen pa lahko od mene dobi karkol in kadarkol si želi, usen pa upam, da mu uspem polepšat prihajajoč božično odišaulen cajt ...
Za kolege in kolegice, s kerimi se največ družm, mam že kšn mesc doma ene lušne drobnarije, k jih bodo dobil na kofetu okol božiča, kaj bo pod smreko prčakal mojedva, zaenkrat še nism razmišlala, moja ljubezen pa lahko od mene dobi karkol in kadarkol si želi, usen pa upam, da mu uspem polepšat prihajajoč božično odišaulen cajt ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Jz sm pa mojmumojmu za Miklavža v Benettonu našla tok lep komplet kape+šala. (Kapo je zgubu, pa ma zdej samo eno, šala pa sploh nobenga nima,čeprou mu ful pašejo!)
Drugače pa sestri od mojga bom za Božička najbrž nabavla kak Lushev paketek, ker smo punce tega itak vedno vesele, plus zlo so simpatični.
Bolj me skrbi za njegova starša, to pa res pojma nimam ...
Prjatlcam bom pa podarjala malenkosti - razne dišeče svečke, uhančke, štumfke, gatke, teranov likerček, itd.
Drugače pa sestri od mojga bom za Božička najbrž nabavla kak Lushev paketek, ker smo punce tega itak vedno vesele, plus zlo so simpatični.
Prjatlcam bom pa podarjala malenkosti - razne dišeče svečke, uhančke, štumfke, gatke, teranov likerček, itd.
-
Yesa - Sramežljivka
LuvDancin napisal/-a:Jz sm pa mojmumojmu za Miklavža v Benettonu našla tok lep komplet kape+šala. (Kapo je zgubu, pa ma zdej samo eno, šala pa sploh nobenga nima,čeprou mu ful pašejo!)
Za njegova starša bo to zame letos prvič , ampak od brata punca je vedno prnesla kako potičko pa kak liter fajnega Pa sta bla vedno vesela. Js bom verjetno tud dala v eno vrečko kak kofe, liter vina, kake bonbončke pa je to to. Kaj pa šeč druga.
-
Yesa - Sramežljivka
LuvDancin napisal/-a:Jz sm pa mojmumojmu za Miklavža v Benettonu našla tok lep komplet kape+šala. (Kapo je zgubu, pa ma zdej samo eno, šala pa sploh nobenga nima,čeprou mu ful pašejo!)
Za njegova starša bo to zame letos prvič , ampak od brata punca je vedno prnesla kako potičko pa kak liter fajnega Pa sta bla vedno vesela. Js bom verjetno tud dala v eno vrečko kak kofe, liter vina, kake bonbončke pa je to to. Kaj pa šeč druga.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov