ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 27. Okt. 2008 9:18

evo jst mam tut problem za darilo samo sem se kr odločila da mu kupim v venera shopu enga masažnega hroščka (tko ma 4 tačke ven in tist res toooooook sede za masirat, enkrat sm bla tm pa mi je gospa pokazala.. noro res.) pa k vem da sovraži nakupovanja mu bom še kako majčko zraven kupila...

Je pa res da s tistim hroščkom nism čist zihr k ne vem kdo ga bo masiral glede na to da sva midva nehala...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 27. Okt. 2008 11:08

spelaspela napisal/-a::D
žiujo
jest imam tut težavo, čez en mesec bo imel dragi 21 rojstni dan in 6 mescou najne zveze...
rada bi mu kej izvernega ...(seveda veste kaj paše zravn) pa še kej tko za zravn...?
mate kkššne ideje..škrpjon je če to kej pove XD

mwa

moj bo tud zdej hmalu imel rojstni dan, pa mi je reku, da bi rajš kej praktičnega, al pa kej kar bi lahk oba uporabljala ;)..hehe...zato sem mu kupla en kompletek stvari iz venera shopa+ nardila sem mu še en cd z komadi, ki me spominjajo na njega.... :D ...upam, da mu bo všeč :D
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 05. Nov. 2008 13:04

:!: NOVO :!:

Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 05. Nov. 2008 13:35

Parfum Rebelde :lol:
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 05. Nov. 2008 13:44

Ja sm že razmišljala na te Rebelde, sm je čist možno da to že ima. Ne vem no, še kaj drugega??
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Nov. 2008 15:59

Karte za Rebelde? :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 05. Nov. 2008 16:13

A bodo spet v SLO al kaj? Mislm da to ne bo dobro, ker je starši najbrž ne bojo pustili. :roll:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Nov. 2008 16:17

Pa greš ti z njo :P ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 05. Nov. 2008 16:17

anjica napisal/-a::!: NOVO :!:

Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...

Jaz ti lahko pred njihovim hotelom( skupine rebelde) rezerviram VIP plac zanjo, da bo lahko v miru na pločniku sedela (ji posodim stol za ta dva dni) ali stala pred hotelom in panično kričala, ko se bo v njihovem apartmaju zamajala zavesa(Uboga čistilka še sobe ne more v miru posesati :D ) Lahko bo celi dana čakala na pločniku kdaj se bodo pojavili in ji morda podarili kakšen avtogram. Lahko pa gre na teraso in jih bo zgoraj slikala in jim mahala ter prodala slike medijskim hišam. (malo heca)

Mislim, da glede na to, da šteje 14let ji lahko res kupiš karto za rebelde, če jih slučajno spremlja...ali pa ji morda zgolj podariš malo denarja in se bo že sama znašla in ga zapravila na način, ki bo njej najbolj ljubi.
Meni osebno je najbolj grozno, ko mi folk kupi stvari, ki mi res ni do njih, pa celo vrže kar nekaj denarja za te zadeve...in moram potem se umetno veseliti darila.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 05. Nov. 2008 16:42

Aloha napisal/-a:Pa greš ti z njo :P ...

hmmm... ne hvala :wink:

Drgač pa hvala za nasvete, bom se že nečesa domislila.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Nov. 2008 17:18

Anjica, js sm se mal hecala (kr je lih ena prej začela z Rebelde) :) .

Kaj podarit 14-letnici?

Če bi govorila na pamet, bi lahko falila na celi črti, kr (predvidevam) se današnje punce te starosti (saj mal) razlikujejo od mene in mojih vrstnic 12 let nazaj.
Zato tisto, kar sm si js takrat želela, ni nujno niti prbližn podobn temu, kar si želi današnja frkljca teh let.

Najbrž jo saj tok poznaš, da se ti mal sanja, u kero smer jo nese ... Kšna kjut cunjica, luštn nakit, parfumček, bon, če (še) ni mahnena na te girly zadevce, mogoče kej u zvezi s hobijem, športom, k ga ma rada, če ji tut to ne diši, ahmm, boš mogla pa "tvegat" in zbrat neki po feelingu :D . Mogoče clo trofš, hihi.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 05. Nov. 2008 17:34

No sicer je moja tamala 15 in taotalni roker ampak ok :D
Svetujem kkšno lušno pidžamo, v H&M majo od Mini miške prov poceni..pol v La Senza majo fuuul lušne sam so okol 30 €. Pol kkšn parfum, nakit, mogoče kkšn luštn koledar ali kej od MeToYOu..to je vse na kar je moja nora.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 05. Nov. 2008 17:39

Pelji jo zvečer na kakšen kao žur-pica, kino itd.,..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 05. Nov. 2008 21:10

uuu ful dobre ideje

hvala vsem :razz:
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Nov. 2008 19:20

No, začenjajo se novoletni prazniki, kaj boste ve vašim najbljižnim podarili?

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov