ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
metuljčica* napisal/-a:lakeesha napisal/-a:zdj ta tedn grem verjetn na obisk h kolegici, ki je nekaj mesecev nazaj rodila fantka, pa ne vem kaj naj ji prinesem...
oblekic, igrač za tamalga je verjetno dobila že malo morje, tko da tega nebi, rožico ji tud skor vsakič k pridm k njej prinesem, tko da to tud ne pride v poštev.
sem mislla, d bi ji kšno knjigo o malčkih al pa kej podobnga (npr. recepti za malčke...)
ma kera kšno bolš idejo?
aja pa nimam neki full €...
hvala za odg.
Knjigo Dojenček - navodila za uporabo.
http://www.vsi-zdravi.org/index.php?opt ... Itemid=438
Nisem brala, ampak mi izgleda zabavna in uporabna.
tole sm kupla kolegici in je res hudo zabavna knjigica, je bla čist navdušena
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne me linčati nisem naredila muffinov prijateljici. za to se pa imam zahvaliti fotru , ki mi je vzel avto, da nisem mogla nakupiti sestavin in sem ji kupila nekaj drugega uporabnega.
drugače pa hvala punce za pohvalo glede ideje, jo bom pa kdaj za koga drugega zihr uporabila. :bussi:
drugače pa hvala punce za pohvalo glede ideje, jo bom pa kdaj za koga drugega zihr uporabila. :bussi:
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem teti ko je rodila bratranca kupila paketek luštkanih slinčkov, ki so imeli gor napisane dneve v tednu. pomojem je važno samo, da se spomniš!metuljčica* napisal/-a:lakeesha napisal/-a:zdj ta tedn grem verjetn na obisk h kolegici, ki je nekaj mesecev nazaj rodila fantka, pa ne vem kaj naj ji prinesem...
oblekic, igrač za tamalga je verjetno dobila že malo morje, tko da tega nebi, rožico ji tud skor vsakič k pridm k njej prinesem, tko da to tud ne pride v poštev.
sem mislla, d bi ji kšno knjigo o malčkih al pa kej podobnga (npr. recepti za malčke...)
ma kera kšno bolš idejo?
aja pa nimam neki full €...
hvala za odg.
Knjigo Dojenček - navodila za uporabo.
http://www.vsi-zdravi.org/index.php?opt ... Itemid=438
Nisem brala, ampak mi izgleda zabavna in uporabna.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
žiujo
jest imam tut težavo, čez en mesec bo imel dragi 21 rojstni dan in 6 mescou najne zveze...
rada bi mu kej izvernega ...(seveda veste kaj paše zravn) pa še kej tko za zravn...?
mate kkššne ideje..škrpjon je če to kej pove XD
mwa
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
rammsteingirl napisal/-a:jutri ima prijateljica RD in sem ji mislila speči muffine in ji jih podariti v lepi škatli za piškote. potem pa šok od mami, da je to ful grozno darilo, da bi bila ona ful razočarana nad takim darilom. da ne morem prinesti piškotov, da postreže pač slavljenec. sploh pa še, ker bo imela tudi torto.
kaj mislite, je to res napačna ideja? bi bile ve tudi razočarane nad takim darilom?
Sej vem, da je mal pozn, sam men frendica ponavad kej speče in sm tega ful vesela, ker vem da to nardi z veseljem. Lani mi je za rd prnesla cel pleh lazanje in bon za šoping. Itak je do izraza pršu pleh odlične lazanje!
Da boš ziher za naslednje leto..
-
če je oboje v enem, pol mogoče kaki vikendpaket?
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
dobra ideja ja;)
maš kkšne materialne ideje še XD
maš kkšne materialne ideje še XD
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kakšne hude boksarce.
-
no ja, jaz bi poleg vikendpaketa dala še perilo za pojest
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
crapY napisal/-a:Ve kera kaj nej kupm bratu za 18rojstni dan ? : /
Kako moško verižico ali zapestnico fossil?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
princeskaa napisal/-a:imate kakšeen predlog kaj kupit prijatelju za 20 rojstni dan?
js tut tole... rojstn dan pa praznuje v torek... mela bi kako idejo za mejhno pozornost, tok da ne pridem praznih rok v študenta...
še par stvari o njem. drugo leto sma že sošolca na faksu. zaštekala sma se takoj, mal več družit pa sma se začela letos. mejčken je tut kemije med nama, sam nič konkretnega(ma še vedno punco). je dolenc, ki ga ful rad žura (ampak ne bi glih alkohola kupovala, čeprav vem, da falila ne bi). rad pleše (plesni tečaj ne pride v poštev, ko ne vem, kk bi glih njegova punca reagirala, če bi ga js zvlekla na tečaj salse ). Zdej ko hodim na tečaj za masažo,si je že izprosu eno masažo, tk da to tut ne more bit kot darilo...
za kak posebn hobi pa ne vem...
razmišljala sem o kaki žepni knjigi o koktailih pa zravn epruvetke za shot-e (mhja... pač smo famacevti)
to je sam ena od idej, sam ne vem če bom dobla epruvetke... ker mislim, da jih je treba naročit... pa traja vsaj en tedn
bi pekla torto, pa bo tk fuuuuuuuuul ljudi, da po moje tri torte ne bi ble dost...
rokavice, šal ipd. se mi zdijo mejčken preveč intimne... ko nisma zdej ful dobra prjatla al pa par...
parfumi tut ne pridejo v poštev. ker ne vem točno kaj uporablja (lahka grem z nosom na lov, pa poskusim srečo)
če se kupijo boksarce, se pričakuje, da osebo tut vidiš v njih (sej ne, da bi mela js kej proti)
sej nekej idej mam, sam so bolj ali manj neizvedljive...
HELP!!!
LOVE hurts
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov