ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 10. Sep. 2008 10:55

Tigi napisal/-a:Trije fantje so stari 30let....
Kakpno noro darilo bi lahko podarili jim?
Premišjevali smo o skoku s spadalom...

Pa še kak predlog bi bi dobrodošel...

Lahko pa greste na otročje. In tako podarite izlet za Gardaland. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 10. Sep. 2008 13:03

jst bi mojemu nekaj rada kupla.. neki malega, tko kot pozornost.
in nimam nobenih idej ker fant ima vse :roll:
ima kdo tuki kako pametno idejo? prosim, hvala :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 22. Sep. 2008 22:38

jutri ima prijateljica RD in sem ji mislila speči muffine in ji jih podariti v lepi škatli za piškote. potem pa šok od mami, da je to ful grozno darilo, da bi bila ona ful razočarana nad takim darilom. da ne morem prinesti piškotov, da postreže pač slavljenec. sploh pa še, ker bo imela tudi torto.

kaj mislite, je to res napačna ideja? bi bile ve tudi razočarane nad takim darilom?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 22. Sep. 2008 22:43

jst sm enkrat od kolegice dobila škatlo piškotov in mi je blo prau všeč :) pusti, kaj misli tvoja mami ... lepše je dobit škatlo peciva, kot neko ful drago stvar ... pecivo boš vsaj ti nardila in bo iz srca ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 23. Sep. 2008 14:18

Men osebno se zdi to zlo zanimiva ideja, men bi se full lepo zdelo če bi dobla tako darilo... je bolj osebno in iz srca. Pa še muffine obožujem. Tak da, če veš, da jih ima prijateljica tud rada ti kr speči... saj če jo poznaš, verejtno tud približno veš, če bo zadovoljna al ne. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Sep. 2008 15:10

rammsteingirl napisal/-a:jutri ima prijateljica RD in sem ji mislila speči muffine in ji jih podariti v lepi škatli za piškote. potem pa šok od mami, da je to ful grozno darilo, da bi bila ona ful razočarana nad takim darilom. da ne morem prinesti piškotov, da postreže pač slavljenec. sploh pa še, ker bo imela tudi torto.

kaj mislite, je to res napačna ideja? bi bile ve tudi razočarane nad takim darilom?

Meni osebno bi se tole zdelo ful lepo darilo - bila bi ga iskreno vesela. Danes smo itak že prenasičeni z miljon materialnimi stvarmi - danes ima itak vsak že vse. Da se pa nekdo res potrudi, v darilo vloži uro svojega dela... To meni osebno veliko več pomeni, kot pa it v štacuno in kupit emmm... Zlate uhane?

Žal je pa tako - od človeka do človeka je drugače... Eni so glede daril ful zahtevni in pričakujejo ne vem kakšne diamante (še beseda mi ni všeč) - ja in za take tudi vložiš ogromno truda, da sploh ugodiš njihovi želji (razbijanje možganov z iskanjem ideje)... Ampak veš kaj? Na koncu so še s tistim nezadovoljni (primer moje kolegice - na koncu se mi niti trudit ni več dalo).

Ja, mafini bi bili meni zlo všeč :ja: .
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 23. Sep. 2008 17:27

meni se zdi to tud ful lepo darilo. če bi rada, da je malo bolj materialistično, lahko dodaš mogoče knjigo muffini(od založbe učila menda) in ji noter napišeš posvetilo. :) drugače pa sem jaz ful za take stvari in rada kaj spečem za družbo
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 23. Sep. 2008 17:34

rammsteingirl napisal/-a:jutri ima prijateljica RD in sem ji mislila speči muffine in ji jih podariti v lepi škatli za piškote. potem pa šok od mami, da je to ful grozno darilo, da bi bila ona ful razočarana nad takim darilom. da ne morem prinesti piškotov, da postreže pač slavljenec. sploh pa še, ker bo imela tudi torto.

Ej dala si mi super idejo za darila! :) Js osebno bi bila takega darila zelo vesela, ker se res sam neki potrudiš kot da samo neki kupiš.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 23. Sep. 2008 17:38

najboljše darilo ever!!jz sm nora na muffine, moj mi jih je speku za darilo enkrat ker sva mela obletnico pa sm lih h njemu pršla...res najslajše darilo ever...če tega nisi7ne boš realizirala ti zamerim :P pa tista s knjigo o muffinih+posvetilom za zraven je res dobra ideja...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 29. Sep. 2008 10:26

zdj ta tedn grem verjetn na obisk h kolegici, ki je nekaj mesecev nazaj rodila fantka, pa ne vem kaj naj ji prinesem...
oblekic, igrač za tamalga je verjetno dobila že malo morje, tko da tega nebi, rožico ji tud skor vsakič k pridm k njej prinesem, tko da to tud ne pride v poštev.
sem mislla, d bi ji kšno knjigo o malčkih al pa kej podobnga (npr. recepti za malčke...)
ma kera kšno bolš idejo?
aja pa nimam neki full €... :oops:
hvala za odg.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 29. Sep. 2008 14:56

am jaz mam problem , moj bratec ma roj,dan v teh dneh(17 let bo) pa ne vem kaj naj mu kupim :?: bi prosla za kake ideje, ker jaz se nč pametnega ne spovnim :oops:
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 29. Sep. 2008 15:18

ka ma pa rad? kšn hobi? kaj počne cele dneve? :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 29. Sep. 2008 16:17

flašo jegra :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 29. Sep. 2008 17:37

lakeesha napisal/-a:zdj ta tedn grem verjetn na obisk h kolegici, ki je nekaj mesecev nazaj rodila fantka, pa ne vem kaj naj ji prinesem...
oblekic, igrač za tamalga je verjetno dobila že malo morje, tko da tega nebi, rožico ji tud skor vsakič k pridm k njej prinesem, tko da to tud ne pride v poštev.
sem mislla, d bi ji kšno knjigo o malčkih al pa kej podobnga (npr. recepti za malčke...)
ma kera kšno bolš idejo?
aja pa nimam neki full €... :oops:
hvala za odg.

Knjigo Dojenček - navodila za uporabo.

http://www.vsi-zdravi.org/index.php?opt ... Itemid=438

Nisem brala, ampak mi izgleda zabavna in uporabna. :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Sep. 2008 18:54

Heh, js bi se (u primeru, da odapdejo oblačilca) tut odločla za kšno bolj duhovito in navihano verzijo kake take knjigice (kr tiste klasične si je gotou že omisnla).

Drgač sm pa js obema kolegicama zbrala (in to zbirala zlo zauzeto in "z dušo" :D ) po en "ko malo zrastem" outfit in dons vem, da nism kiksnla, sploh kr so usi kupval same dojenčakaste stvarce, k jih beba ni mela cajta oblečt (pr eni je biu moj dariu najbl dodelan in ga zdej obleče za "na lepš", ta druga pa tut veselo nosi đinske za usako prložnost, patike vidm lih tko dostkrat).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov