ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 09. Jul. 2008 21:24

tanika* napisal/-a:js bi na tvojem mestu šla v halo a v trgovino z darili ali kje drugje kakšna podobna zadeva..dobiš kr poceni kkšna lepa darila posebi za 80 let..nevem kej lepega narisanega na lesu ali porisana buteljka..nevem a kupuješ sama ali skupaj s fantom? js bi to naredila no

Hvala za nasvet... sam nisem iz Lj in okolice, da bi lahk šla tja v kako trgovino tak da to žal odpade. Že cel dan tuhtam kaj bi lahk kupila pa mal sem na netu pobrskala pa se nič kaj ne najde. Tak da če še ma katera kak predlog, bo dobrodošel :) Lp
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Jul. 2008 19:11

kikyca napisal/-a:Čaw, lepo bi vas prosla za majhno pomoč kaj kupit za 80 rojstni dan. Od mojega fanta dedek namreč praznuje in nimam pojma kaj bi kupla. Fant pa mi tud ne zna pomagat oz. sam nima ideje. Dedeka sem vidla parkrat drugač pa ga bolj slabo poznam. V mislih mam kakšno buteljko pa mogoče kaj zraven. Nevem no kakšne brisače al kaj se podari za 80 let. Zelo bi bla hvaležna za bilokako idejo, ne bi se ravno rada osramotila pred celo družino. Hvala. Lp

Jaz bi vprašala njegovo mami ali atija sedaj odvisno od katerega je oče ta dedek :)
Naprimer kaj ima rad al pa kej...sama bi mu izdelala neko voščilnico in napisala lepo misel za teh 80let ter se lepo oba s fantom podpišita...
Ne brisač kupovat to je bolj za babico. Če ima rad vina se pozanimaj katero vrsto in lepo buteljko kupiš (to vrsto vina). Jaz bi raje tako naredila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 10. Jul. 2008 21:10

Syringa napisal/-a:Mogoče kdo ve kje se da nekje na Štajerskem kupiti diabolo (http://www.jocsdelmon.com/images/Diabolo.jpg)?

Za otroke (ne vem a je kj manjša al ne) jo majo v Baby centru :) Sicer v LJ.. tko da vrjetn tut v MB. :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 17. Jul. 2008 10:13

Koliko si pripravljena dati za darilo?
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 17. Jul. 2008 10:13

^^kakšen bon za masažo? :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 17. Jul. 2008 10:31

hmm .. no, sej maš tudi take masažne aparate, ki jih sicer ne more vedno sama uporabljat (za masašo hrbta recimo), ampak ji more kdo pomagat - recimo ti, al pa oči ... vem da moja dva se skos tko masirata in sta ful zadovoljna :) recimo kej takega - http://www.ceneje.si/beurer-masazni-aparat-mg-20
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 17. Jul. 2008 13:16

Jaz sem v Gracu mela sanso sprobat masazno podlogo, ki se da na stol, bilo kateri in ti masira vretence po vretence. Ful dobro!! Priporocam, da kupis kaj takega, ker ti res fajn zmasira hrbet.

1, 2.

To ti najbolj priporocam. Verjamem, da se boste se stepli za to masazno podlogo. ;)
ssaaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2004
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a ssaaby » 18. Jul. 2008 10:14

vauu...tu pa je full idej, da se zdj pa odločt ne bom mogla. Najbrž bom fantu kar majčko pa gor en motor natisnt dala, k je čist navdušen nanjga.
Mate idejo kje bi to najbolj naredl...kakovostno in poceni. Kakšne izkušnje?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 18. Jul. 2008 11:46

Ena dobra ideja za darilo za sladkosnede!

Vceraj je imel moj brat rojstni dan. On je se en velki otrok in ful ma rad sladkarije. Zatorej sva mu jaz in moj hani kupila tole zadevico. Ful ga je razveselilo in zabavali smo se prav vsi.

Drugace pa je na tej strani dosti idej, zabavnih daril za kupiti.

Zanima pa me tudi, kako se je bubbikka odlocila.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 18. Jul. 2008 11:54

midva s fantom pa imama v kratkem dve leti..in niam blage veze kaj mu podariti....nekih želj sploh nima...je pa težko ker ima potem nasledni mesec roj. dan..rekel je nekaj majnega..vendar res ne vem kaj bi... :?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 18. Jul. 2008 12:35

buubbika napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:
Zanima pa me tudi, kako se je bubbikka odlocila.

Tista masažna podloga je prav fajna, sam me je strah da se bo hitro pokvarilo, al pa da ne bo delovalo kot bi morala :?, bom vprašala brata, če bova skup kupla, sam še ne vem kerga bi, dražjega al unga ta cenejšega? :D

Ja zdaj katerega bos kupila je odvisno od tebe. Tukaj ti ne znam svetovati, ker se ne spoznam na te zadeve. Saj pa ima garancijo, ce se pokvari, tak da brez skrbi. ;) Pa javi mi, za kaj si se odlocila in seveda ko bos sprobala povej kako je, ker bom se mogoce tudi jaz odlocila za nakup te podloge. :)
ssaaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2004
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a ssaaby » 23. Jul. 2008 14:26

Kaj ste ve zadnje čase komu kaj podarile??

Kod bi se dalo dat naredit koledar/puzzle/skodelico z motivom tvoje slike??
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 23. Jul. 2008 14:41

ssaaby napisal/-a:Kaj ste ve zadnje čase komu kaj podarile??

Kod bi se dalo dat naredit koledar/puzzle/skodelico z motivom tvoje slike??

Pojdi v kaksi foto studio in tam lahko izbiras, kaj bi imela. Imajo dobro izbiro - od koledarjev, do skodelic, tudi puzzle, pa oni snow ball ali kaj je ze. To vse je dala moja kolegica naredit njenemu fantu za nevemkateropriloznost, in so lepo naredili. Pojdi tja in vprasaj kaj vse imajo in das to narediti. Mislim tudi, da ne more biti ne vem kak pretirano drago.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Jul. 2008 21:31

^^mah to tiskanje fotografij na puzzle/skodelico/whatever majo tudi že v dosti trgovinah - DM, HarveyNorman itd. ... kolegica je dala v DM-ju natisnit na medvedka (plišast medo, fotka na njegovi majčki) pa na pouštrček in je prišlo fajno ..
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a black » 23. Jul. 2008 21:34

Masažno olje :) Fun za oba.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov