ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Nov. 2007 20:23

Mah ne...mu bom kar sama plačala ta skok :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 10. Feb. 2008 18:42

Moj ma čez dober teden tud rojstni dan in sm dobila par idej.. Glede na to, da ma rad uporabne stvari in ne kiča sm dotuhtala naslednje.. Podarila mu bom dve vstopnici za špas teater (ker mi že skoz govori, da bi šla kkšno komedijo gledat), troje boksarce (ene smešne, ene sexy, pa mogoče ene na katere bom sama kej načičkala :D ), pa ABC tablico... Razmišljala sm tud o darilnem bonu za wellness.. sam je kr drago, pa ne bo mel kej dost od tega.. tistih 5 ur sproščanja... to bom itak že jst poskrbela, da bo cel dan užival :D

Za valentinovo sm tud dobila idejo, ki sm jo imenovala 365 dni ljubezni... sam to naj še ostane skrivnost :P :D

Drugač pa tipi nikol nimajo nč proti 'sexy stvarem'... npr. kondomi, lubrikant, kkšni pripomočki al pa spodnje perilo za njega al pa zate :D sam to mora dobit od lastne punce, da ne bo pomote :D

U glavnem, men se zdi, da je tipom všeč al uporabno al pa sexy... pa ne tisti večni pliš pa smominčki pa parfumčki... tega ma že iz bivše zveze preveč :P (joke) :D
aaliyah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a aaliyah » 10. Feb. 2008 21:42

No moj bo meu sicer šele konc maja rojstn dan, ampak že mjhn zbiram kaj bi mu kupla. Skupi sva 2,5 leta, str bo pa 18... Pametn, obožuje šport, se bo z njemu tud profesionalno ukvarjov vrjetn... Tko da kšno zanimivo idejo. Idej ni nkol dost. =) Hvalaa.
Razmišlala sm o kšni uri mogoče, ampak zdej jo nikol ni nosu. Tko da ne vem če bi mu blo to ušeč... Mogoče kšna verižca. Sicer ne nos lih nakita... Hmm.. :?
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 10. Feb. 2008 21:53

Moj je nazadnje (za rd) dobil šalco (ker jih imava premalo :D ) in plišasto žabo in čokolatinčke. Sej tisti žabi itak ne nameni dosti pozornosti in sem vedela, da je ne bo, ampak neki sem mogla dat zraven :razz: Za božič pa je dobil Risk (igro) in je bil FULL vesel. Jaz ga malo poslušam, ko mi kdaj reče, kaj bi on imel, tako dobim kako idejo. Enkrat je reku, da bi imel unga robotka, sej ne znam točno povedat kakšnega, tak mali je, ene 30cm velik pa pojma nimam kako se mu reče :?
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 10. Feb. 2008 21:59

Tinchka napisal/-a:Enkrat je reku, da bi imel unga robotka, sej ne znam točno povedat kakšnega, tak mali je, ene 30cm velik pa pojma nimam kako se mu reče :?

Misliš tegale - Robosapien?
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 10. Feb. 2008 22:12

Hmm.. ne vem, mogoče :D Morem še malo poštudirat.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Feb. 2008 17:36

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 11. Feb. 2008 20:41

Mam eno vprašanje..mojmu bi kupla eno flis odejco,pa bi sama kej gor narisala,napisala.Pa me zanima kako bi lahko to izvedla,barve za tekstil ja ali ne?Pa kje bi lahko dobila kakšne enobarvne odejce,al pa da je sam na eni strani kej narisano?Hvala*
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Feb. 2008 21:01

Enobarvnih, pocen, za kvaliteto ne garantiram :D, flis dekc je ponavad dost videt v Šparu.

Kako se pa barve za tekstil obnesejo na bl kosmatih :P materialih, pa ne vem, za to je najbol stopt do kšnga Levčka, Promoteja (če si žabarka) in tm poiskat pa pouprašat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 11. Feb. 2008 21:15

bom kr tuki vprašala: kva kupt frendu za valentinovo (k ga mam pač rada :oops: )? poznava se like 7 let, mal več k pol leta sva pa vsak dan skupi... :D mogoče kej smešnga...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Apr. 2008 1:14

Kaj kupiti 8 letnemu fantu?
:?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 19. Apr. 2008 10:02

Tigi napisal/-a:Kaj kupiti 8 letnemu fantu?
Lah mu kšne obleke iz npr. H&Ma za 10 let- bo njegova mami ful vesela :D

drgač pa kšne igrce (bo najbrž on bl vesel, ne mami :D), kšno rolko (uno ta pocen :) ) al pa naročnino na National Geographic Junior. mam brata 11 let starga pa je par let že čist navdušen nad to revijo...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Apr. 2008 12:46

Nam je bratranec enkrat čisto direktno povedal, da obleke in hrana niso darilo, ker to itak starši kupijo :) Tako da, če ga hočeš razveselit, mora biti kakšna igrača verjetno. Ampak se mi pa niti sanja ne, s čim se 8letniki danes igrajo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Apr. 2008 13:51

Jp, cote otroka ne razveselijo, sm bla ista ...

S kšnimi hudimi Legicami sigurn ne bi zgrešila, res pa je, da že mal večja škatla ful stane, tko da, če ne gre za tebi bližnjo osebo, najbrš ne boš dala tok dnarja.

Kšn ekšn men varjanta oz njemu sorodni "osebki"? Al je to že pase?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Apr. 2008 13:55

Kika napisal/-a:
Lah mu kšne obleke iz npr. H&Ma za 10 let- bo njegova mami ful vesela :D

To je potem darilo za njegovo mamo (ker pač ni treba kupiti njej).

Jaz tudi nikoli nisem bila vesela majice/pižame/nogavic in kaj je še takega.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov