Ja sej o bonu sem tud razmišljala, ker punca ma itak vse možno, pa naj si pač zbere neki, kar ji je všeč.
Šalčke ji pa ne morem kupit, ker jih ma tud že ogromno Kaj pa kak peluš al pliško al kako rečete temu? Kje bi se jih dobilo po ugodnih cenah? Ker ponavadi so te zadeve precej drage, sploh če je tak od znamke.
To ni slaba ideja, sam ženska je samska pa nima s kom tega prakticirat Mogoče jo bo pa vzpodbudilo, da si ga dobi
kva ma veze.. js sm tud samska pa sm jo dobila zdej en dan moram priznat da se dolgo nism tko razveselila knjige (beri: nikoli se nisem tko razveselila)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
Tinchka pač rečeš ji da zdaj ko je samska ima čas da si vse lepo prebere in preštudira.. ko pa najde tipa stopi v igro praktični del.. torej prvo teorija pol praksa
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
Hmmm.. ja sej. Sam sm se spomnla zdej, da je lani al predlani, ko je tudi bla samska, dobila kondome in smo ji rekle, da jih more čimprej porabit Ma bo že, neki bom že najdla. Mogoče bo to tudi kamasutra.
O hudo Za rojstni dan dobi skok v tandemu z višine 4000m
Jaz bi šla tudi... Sam tok dnarja pa nebo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uau, sm pregledala to stran, ful faaajn! Sam kaj ko mi je vse predaleč. A se ta dobit kej takega kot je Zeusova kopel al pa kej tazga za 2 v Ljubljani ali okolici?