ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 897 prispevkov
• Stran 59 od 60
•
Prejšnja
1 ... 56, 57, 58, 59, 60
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- mojzaklad
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2012
- Kraj: Dobrova
Dobre ideje za darila tukajle: http://www.darila-vike.si/
- Tejka81
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2013
Sama ročno delam dišeče svečke, ki so tudi lahko zelo lepo darilo. Do zdaj še ni bilo pripomb. Bom zelo vesela, če jih boste tudi same preizkusile! Pozdravček, Tea
One with Nature Candles - Slovenske, ročno delane dišeče sveče
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Muller?
Js bi že kej za učenje številk, branja, da se ga uvaja. Abakus mogoče? Je res tolk tega, da ni težko kaj najdt.
Js bi že kej za učenje številk, branja, da se ga uvaja. Abakus mogoče? Je res tolk tega, da ni težko kaj najdt.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Naslednji teden se selim v novo stanovanje, sem pa za jutri povabljen na rojstni dan dveh sostanovalcev, ki bo hkrati tudi nek "welcome party" zame!
Se mi zdi, da se spodobi kupit vsaj nekaj za rojstni dan, čeprav res nimam pojma kaj. Imam pa namen prinesti enega Chivasa, bo pomojem še najbolj dobrodošlo za vse ... Kaka ideja?
Se mi zdi, da se spodobi kupit vsaj nekaj za rojstni dan, čeprav res nimam pojma kaj. Imam pa namen prinesti enega Chivasa, bo pomojem še najbolj dobrodošlo za vse ... Kaka ideja?
- BojanaD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2013
Jaz sem iskala kakšne prikupne lesene igračke za mojega nečaka, na koncu sem kupila eno policijsko postajo - ker vem kako mu zažarijo oči, ko zagleda modre lučka na cesti
Na tejle strani sem našla, zelo poceni http://www.ducat.si/za-otroke.html?limit=all
Sicer imajo še kakšno drug zadevo, ampak meni je bila tale najbolj prikupna.
Na tejle strani sem našla, zelo poceni http://www.ducat.si/za-otroke.html?limit=all
Sicer imajo še kakšno drug zadevo, ampak meni je bila tale najbolj prikupna.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
ok rabim ideje za darilca za moje prijateljice. fora je da sem totalno broke, tako da neki ful razkešavala se res nebi. pač par evrov bi že namenila za to. najraje bi spekla kakšne piškote ali kaj takega, vendar na žalost do našega srečanja ne bom imela časa tako da letos resno ne vem kaj naj:/
You make me smile, please stay for a while
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Če lahko dam nasvet za darila, to sem se naučil v prejšnji zvezi.
Kamorkoli greš, z komerkoli...naj bo to punca, član familije...opazuj dobro, kaj ta človek gleda...sploh punce, pogosto kažejo kose oblačil ali drugih stvari, ki so jim všeč..seveda ne posredno, ampak pač kažejo ti kaj jim je všeč. In seveda ko se pogovarjaš z njim ali njo, izveš na tisoče idej.
In si to zapišeš v telefon, in ko pride rojstni dan imaš miljon idej.
Zato jaz kupujem osom darila, ker sem pozoren in metodičen
Kamorkoli greš, z komerkoli...naj bo to punca, član familije...opazuj dobro, kaj ta človek gleda...sploh punce, pogosto kažejo kose oblačil ali drugih stvari, ki so jim všeč..seveda ne posredno, ampak pač kažejo ti kaj jim je všeč. In seveda ko se pogovarjaš z njim ali njo, izveš na tisoče idej.
In si to zapišeš v telefon, in ko pride rojstni dan imaš miljon idej.
Zato jaz kupujem osom darila, ker sem pozoren in metodičen
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 897 prispevkov
• Stran 59 od 60
•
Prejšnja
1 ... 56, 57, 58, 59, 60
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov