Saj če dobro pomislim je polet ok samo v primeru da sta vsaj dva Tako kot zdaj izgleda, bo mami dobila en antistress ritual- kopel, obloga in masaža (Primus).In upam, da ji bo všeč
V petek...
Se mi zdi, da vse mamice dobijo rožice, tako da bo naša letos dobila majico z napisom- One hot mama in pa po sestrinem vztrajanju-orhidejo (kot da jih nima že za cel rastlinjak, pa ok ).
Moja mami bo dobila puder od Bourjois (ker sem ji privlekla testerje in meni barva ne ustreza, njej je pa super). Babica pa eno čokolado (in mami tud eno seveda)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Punce, rabim pomoč! Ful dobra kolegica ima rojstni dan in rabim še eno maleknost za k darilu. Zaenkrat imam zanjo pripravljeno kremo za obraz (naravna kozmetika). Krema je bila nekej 15€, zdaj pa rabim za zraven še kakšno malenkost, neko uporabno stvar... Sama sem brez idej, ker punca si vse kupi sama kar rabi, ali pa ji kupi mami. Šalov ima dost, za športat ima že vse stvari, masažo je že dobila.. jaz sem res brez idej. Ko njo vprašam kaj si želi pa pravi, naj ne kupujem ničesar.. ampak to ji pa tud ne morem, glede na to da sem jaz od nje tud dobila nekaj.