ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Js sm mu enkrat popisala haljo (ker študira kemijo),gor so bla nekakšna sexi sporočilca,neki najinih for pa neki "pocukranih". Men se je zdelo kr uredu darilo,pa tut njemu je blo ušeč.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
se mi ne dopade~NIA~ napisal/-a:
-knjiga kamasutra?
pol ga bom mogla pa masirat~NIA~ napisal/-a: -masažno olje + masaža
že dubu od mene~NIA~ napisal/-a: -prfum
premalo skupnih slikic~NIA~ napisal/-a: -album z vajinimi slikami
že ma..od maturanca~NIA~ napisal/-a: -okvir z vajino sliko
ne nos..spi v boksarcah~NIA~ napisal/-a: -pižamo
šele zdejle vidm, kako preprosto zapletenga fantka mam sploh nevem kaj nej mu kupm
freaky napisal/-a: Js sm mu enkrat popisala haljo (ker študira kemijo),gor so bla nekakšna sexi sporočilca,neki najinih for pa neki "pocukranih". Men se je zdelo kr uredu darilo,pa tut njemu je blo ušeč.
Mava tut midva par najinih cvetk, sm že razmišljla da bi jih nekam zapisala, samo nevem kam pa kako..čist brez vsake ideje sem...šele zdejle vidm, kako preprosto zapletenga fantka mam sploh nevem kaj nej mu kupm
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Pol pa na boksarce napiši ena moja kolegica je svojmu fantu kupila bele boksarce in z nekimi posebnimi barvami gor napisala "njihove datume" ala prvi poljub, prvo srečanje, prvi sex pa to... Men se je kjut zdelo
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- Bikica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
Pri moškem ne moreš nikoli faliti z darilom, če mu kupiš kakšno igračko, pa naj bo to avto na daljinca ali vlak s kompletom zavitih tračnic. Oni so pa res večni otroci kar se tega tiče. Ampak naj nikakor ne zgleda otročje in naj ne bo nežnih modrih ali rožnatih barv.
To je enako kot pri telefonih ali računalnikih, ko s kolegi cele dneve navdušeno razpravljajo o njih. Ženske tega pač ne razumemo. Sem skoraj prepričana, da ne boš falila, če zaviješ v Direndaja ali kaj podobnega in poiščeš nekaj v vojaških barvah
To je enako kot pri telefonih ali računalnikih, ko s kolegi cele dneve navdušeno razpravljajo o njih. Ženske tega pač ne razumemo. Sem skoraj prepričana, da ne boš falila, če zaviješ v Direndaja ali kaj podobnega in poiščeš nekaj v vojaških barvah
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Bikica1 napisal/-a:Pri moškem ne moreš nikoli faliti z darilom, če mu kupiš kakšno igračko, pa naj bo to avto na daljinca ali vlak s kompletom zavitih tračnic. Oni so pa res večni otroci kar se tega tiče. Ampak naj nikakor ne zgleda otročje in naj ne bo nežnih modrih ali rožnatih barv.
hahaaa ma ni šans kej tazga mu pa res ne kupim...ajde že res d so moški večni otroci, ma lih tko hudo pa že ni js bi rada d moj odraste, ne pa da se večno igra z avtiči in pištolami in strelja vojake...in bum-bum-bum...a-a take reči mu je kupavala mama...zdej če jih rabi, nej mu jih še naprej mama kupuje, ma js nism njegova mama in takih reči ne bom kupovala
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
*ange|* napisal/-a:Pol pa na boksarce napiši ena moja kolegica je svojmu fantu kupila bele boksarce in z nekimi posebnimi barvami gor napisala "njihove datume" ala prvi poljub, prvo srečanje, prvi sex pa to... Men se je kjut zdelo
Zdej sem se spomnla spet na to, k je moja sošolka svojmu tipu na boksarce dala natisnt svojo slikco, kar je za moje pojme povsem neokusno, še posebej zato, ker poznam pač situacijo(baba se tipu ponuja,nč mu ne dovol,..)in on je bil čist tistu paf, kaj bo pa mami rekla k bo to prala , kar se pa tiče tole z datumi pa ni tko slaba ideja
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hej hondašica...
Kaj pa ko bi jima, če jima je všeč oz. sta tak tip človeka, da bi ju poslala za čez vikend v kake toplice ali pa da si kaj vmes zasledila kaj si želita kej?
Bom premislila še pa ti pošljem na sms...
Kaj pa ko bi jima, če jima je všeč oz. sta tak tip človeka, da bi ju poslala za čez vikend v kake toplice ali pa da si kaj vmes zasledila kaj si želita kej?
Bom premislila še pa ti pošljem na sms...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
hondasica napisal/-a:kaj naj podarim mami in ocetu za 30 let poroke. res ne vem....
prosim za nasvet....
js bi ima kupla vikend paket za v toplice, kako savno pa jakuzzi (seveda, da sta sama.
Moj ati je mami dal delat točno tak šopek, kot ga je imela na poroki. jaaa... to je men lepo...
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov