ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 09. Sep. 2009 20:21

tako ali tako je že povsod. če sploh je, ali pa samo napihujejo, da se tamiflu proda :razz:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Sep. 2009 17:19

NOVO:

Kaj kupiti kolegici za 21. rojstni dan? Zadnje čase nimava toliko stikov kot prej, tako da ne vem ravno v katero smer jiti, ker nikol ne veš kak se okus osebe spremeni v 6 mesecih.

Kakšna ideja?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Sep. 2009 18:23

^^Malo neumesna...zakaj pa niste več toliko v stiku kot prej? Živa vsaka na svojem koncu države, vsaka na svojem koncu študira, pač enostavno ste bolj ali manj prekinle stike...?
Moja 'kolegica' bo tudi kmalu praznovala svoj 22. rojstni dan pa razmišljam, da ji sploh ne bi kupila darila, saj v bistvu res ne moram več rečt, da smo neke kolegice, ampak samo neke znanke. Je pa v bistvu vse njena krivda...vidimo se zelo poredko, ker ona skoz visi s svojim tipom in takrat ne obstaja drug svet kot samo on... Če jo kličem na telefon se mi sploh ne javi, pa tud če kličem 10x...pokliče takrat nazaj, ko tipa ni zraven oz. ji je dolgčas, pa še to samo pozvoni, tko da jo moram js na svoje stroške klicat... Če se pa že dobimo kdaj, se pa obnaša tko kot, da smo še skoz ne vem kakšni frendi, pijače mormo pa itak ostali vse plačat, ona nima nikoli denarja, pa še polovico časa ko smo skupaj v družbi svojmu piše sms ali pa se pogovarjata po telefonu o bednih zadevah... V glavnem včasih smo ble skoraj kot rit in srajca, sedaj pa ravno še toliko, da se poznamo... tako, da razmišljam, da ji sploh ne bi kupila nobenega darila, ker v bistvu si ga sploh ne zasluži, pa tudi do vseh svojih 'frendov' je taka kot do mene sedaj.

(ok sej vem, da pomoje tole sploh ni v tole temo spadalo, ampak sm si mogla mal dušo olajšat) :D
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 28. Sep. 2009 18:27

*mala* napisal/-a:NOVO:

Kaj kupiti kolegici za 21. rojstni dan? Zadnje čase nimava toliko stikov kot prej, tako da ne vem ravno v katero smer jiti, ker nikol ne veš kak se okus osebe spremeni v 6 mesecih.

Kakšna ideja?

Kakšne dišeče svečke,s tem ne moreš falit,potem kakšen šparovček,to sm jst eni kupila in je bla full vesela,maš take lepe barvaste slončke u centru(Lj),v Stari Lj.,...pa maš full takih for k so smešne tud v Btcju(dol v hali A v kleti eno trgovinco s tem)...itd.Upam,da je kej pomagal :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Sep. 2009 19:08

Včasih pač s kom zgubiš stike. Meni ni več tako do žurov kot nekoč, na pijačke nikol nisem neki ful hodila, ker mi škoda denarja. Sej se še slišiva in vidva, sam vseeno se ne vidiva nujno vsak teden, da bi vedela kakšno čokolado ima sedaj rada, kakšne štumfe si želi, itd...

O kakšnem šparovčku sem tudi jaz razmišljala, saj špara za motor. Al pa modelček njenega sanjskega motorja, ki ga namerava naslednje leto kupiti (če bi ga najdla v kakšnem Mullerju seveda)- kao dokler nima tapravga, naj ma pa vsaj tega :D

Še kak predlog?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 28. Sep. 2009 19:32

špara za motor... js mam eno idejo... mi smo kolegu, ki si je letos kupo motor v 4 manjše šlatle dali balone in škatle zalepli, gr pa napisali-airbag spredaj levo-desno, zadaj levo-desno. in vse škatle dali v eno veliko... in so bli ornk smehi :D zravn pa kak model mtorja, pa kakšno stvar, ki bi j prišla prav... nevem kaj za fax, kaj od kozmetike-lipglos al pa kaj takega...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Sep. 2009 13:39

*mala* napisal/-a:Včasih pač s kom zgubiš stike. Meni ni več tako do žurov kot nekoč, na pijačke nikol nisem neki ful hodila, ker mi škoda denarja. Sej se še slišiva in vidva, sam vseeno se ne vidiva nujno vsak teden, da bi vedela kakšno čokolado ima sedaj rada, kakšne štumfe si želi, itd...

O kakšnem šparovčku sem tudi jaz razmišljala, saj špara za motor. Al pa modelček njenega sanjskega motorja, ki ga namerava naslednje leto kupiti (če bi ga najdla v kakšnem Mullerju seveda)- kao dokler nima tapravga, naj ma pa vsaj tega :D

Še kak predlog?

No pa da še kaj jaz predlagam, da ne bom samo nasilno razpoložena :D
Ja kaka čokolada je itak klasika...to valda mora bit pri vsakem darilu zraven :wink: Pa dišeče svečke mamo večina vse punce rade... Pol kak gel za tuširanje bi ji pomoje tud prov prišel, ali pa kaka žajfica zanimive oblike, pa jo ima lahko samo za okras... Pri nas se zadnje čase dostkrat brisače daje za darilo-to se itak zmeraj rabi, tle rabiš vedt sm barvo, katera je všeč obdarovancu :)
Pa glede na to, da si rekla da ima rada motorje bi bil tud fajn kakšen tist modelček ali pa mogoče poster...če je dost vztrajna ji lahk tud kake puzzle z motivom motorjev nabaviš :)
Pa kot je že ena rekla kaj za faks...zvezek z motorji :D , pa kaki markerji bodo tud prav prišli...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Okt. 2009 2:19

meni so recimo ful všeč baloni...
"happy birthday" baloni za rd, baloni v obliki srčka za valentinovo npr.
tm v city parku na sredini jih je kolkr češ :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 21. Okt. 2009 8:20

drinking chess :D
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnca » 22. Okt. 2009 10:31

jst mam namen tipu podarit bone, k bi jih sama nardila. npr. masaza, kosilo, kopel, izlet... pa mi mau idej zmankuje. mate ksne ideje??
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 22. Okt. 2009 15:32

^^ Osebno so mi te doma narejeni boni nekako otročji. Zakaj preprosto, če ma recimo rojstni dan, mu čestitaš, ga pelješ na večerjo (brez kakršnih koli bonov), ko prideta domov si naredita fajn penečo kopel z malo romantičnega pridiha, preden greta spat pa ga še sama zmasiraš. Čist en tak primer. Ne vem, meni je logično, da dam bone, ki so recimo od trgovine, ali pa prav recimo za neko kopel v kakšnih termah, ne pa doma narejeno :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a metla111 » 22. Okt. 2009 16:13

Živjo!
js tut rabm pomoč, in sicer:
moja prijateljica ma v soboto roj dan pa sm ji hotla poleg parfumcka zravn dat se okvir in najino sliko not. pa me zanima če katera ve, kje je mozno, da poslm sliko, pa mi jo razvijejo (samo eno sliko)?? mal sem se pozn spomnla k to bi ze ju3 rabla......
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Okt. 2009 16:20

Nesi direkt v eno poslovalnico/ fotografu. Sem 100% da bodo takoj zrihtal.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Okt. 2009 17:47

Tamarra* napisal/-a:^^ Osebno so mi te doma narejeni boni nekako otročji. Zakaj preprosto, če ma recimo rojstni dan, mu čestitaš, ga pelješ na večerjo (brez kakršnih koli bonov), ko prideta domov si naredita fajn penečo kopel z malo romantičnega pridiha, preden greta spat pa ga še sama zmasiraš. Čist en tak primer. Ne vem, meni je logično, da dam bone, ki so recimo od trgovine, ali pa prav recimo za neko kopel v kakšnih termah, ne pa doma narejeno :D

Ni to nič otročje...enkrat sem jaz tipu nekaj takega dala za darilo in je blo edino darilo pri katerem je od sreče jokal :D :lol: :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Okt. 2009 17:54

soncnca napisal/-a:jst mam namen tipu podarit bone, k bi jih sama nardila. npr. masaza, kosilo, kopel, izlet... pa mi mau idej zmankuje. mate ksne ideje??

jaz sem že malo pozabila kakšne stvari sem pisala gor...se bom probala spomnit no :)
Vem, da sem dala posebej masažo, pol samo masaža hrbta, večerja, sladko presenečenje (to je bilo mišljeno da pri seksu uporabiš čokolado, smetano...), striptiz (seveda, da mu ga ti zaplešeš :))...
Joj se več ne spomnim :oops: Če se še kej spomnim kaj sm js napisala na te bone ti javim :)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov