ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Tamarra* napisal/-a:Žog imata z mojim toliko,, da že v skoraj vsakem kotu ena leži piščalke pa ne rabi menda najbolj
bi z veseljem se z mojim posvetovala, še raje, da bi kaj skupaj kupila, je pa moj en tak 'tajec', da vedno reče, da naj nič ne kupujem in je debate konec
hehe...predvidevam, da mu on tudi namereva nekaj kupit, glede na to da je njegov oče a ne? No tko, da bi lahko komot nekaj skupaj dala. Malo ga prisili v to
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
šušši napisal/-a:ali kdo ve naslov kakšne internetne strani kjer bi lahko naročila različne potiskane izdelke, npr. blazine, lončke, brisače...
Meni je tale stran od dm dobra za take izdelke... https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
haley napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Žog imata z mojim toliko,, da že v skoraj vsakem kotu ena leži piščalke pa ne rabi menda najbolj
bi z veseljem se z mojim posvetovala, še raje, da bi kaj skupaj kupila, je pa moj en tak 'tajec', da vedno reče, da naj nič ne kupujem in je debate konec
hehe...predvidevam, da mu on tudi namereva nekaj kupit, glede na to da je njegov oče a ne? No tko, da bi lahko komot nekaj skupaj dala. Malo ga prisili v to
ja, jaz sem skoraj prepričana, da bo nekaj kupil, ja Bom videla, upam, da bo za, ker se potem jaz lepo 'rešim' vsega skupaj in se ne rabim bat, če bo vredu al ne
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
hay hay
no jaz sem nekaj asa zbirala ideje, pa lahko rečem, da jih je kar nekaj, samo zdaj se je težko odločit. moj ma letos 30-ko in je nekaj časa izražal željo po malo boljši in lepši ročni uri. pa sva malo lutala okrog pa gledala zre in sva se na koncu odločila za eno in jo kupilanavsezadje rojstni dan ni boič, ko bi naj skrival darila ) ampak ker je moj nestrp, je darilo dobil 2 meseca prej rojstni dan pa ima konec septembra.
kar se pa tiče smešnih in izvirnih daril-v MB imamo kar nekaj trgovin "Hiša daril" in imajo fenomenalne zadeve. vse je že aranžirano, skombinirano...samo poznat morš osebo in kupit primerno zadevščino. pol imajo "pohvale" napisane, pa pripišejo samo ime slavljenca... ful je teh zadev. al pa poiščeš kako tiskarno ali pa papirnico, kjer tiskajo na majice, pa sam narišeš, napišeš nekaj, pa ti natisnejo. pa menda delajo to tudi v Foto Tabor pa DM-u. Tak da idej je ogromno...samo pravo je še treba izbrati. Jaz bo najverjetneje na torto nardila znak 30, pa s tamalo bova kupili v tej hiši daril znak 30(sicer ni pravi prometni znak, je menda plastičen, ampak vseeno šteje)...ali pa bova dali delat majico "best dady"...
no jaz sem nekaj asa zbirala ideje, pa lahko rečem, da jih je kar nekaj, samo zdaj se je težko odločit. moj ma letos 30-ko in je nekaj časa izražal željo po malo boljši in lepši ročni uri. pa sva malo lutala okrog pa gledala zre in sva se na koncu odločila za eno in jo kupilanavsezadje rojstni dan ni boič, ko bi naj skrival darila ) ampak ker je moj nestrp, je darilo dobil 2 meseca prej rojstni dan pa ima konec septembra.
kar se pa tiče smešnih in izvirnih daril-v MB imamo kar nekaj trgovin "Hiša daril" in imajo fenomenalne zadeve. vse je že aranžirano, skombinirano...samo poznat morš osebo in kupit primerno zadevščino. pol imajo "pohvale" napisane, pa pripišejo samo ime slavljenca... ful je teh zadev. al pa poiščeš kako tiskarno ali pa papirnico, kjer tiskajo na majice, pa sam narišeš, napišeš nekaj, pa ti natisnejo. pa menda delajo to tudi v Foto Tabor pa DM-u. Tak da idej je ogromno...samo pravo je še treba izbrati. Jaz bo najverjetneje na torto nardila znak 30, pa s tamalo bova kupili v tej hiši daril znak 30(sicer ni pravi prometni znak, je menda plastičen, ampak vseeno šteje)...ali pa bova dali delat majico "best dady"...
- teiia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
- Kraj: Maribor*
Potrebovala bi pomoč in sicer. V soboto ima moja zelo dobra prijateljica 18 let in jaz ki tak nikoli nimam nobene ideje za darilo, sem zdaj še bol v temi kaj naj kupim. Darilo iščem že celi tedn, ampak se mi niti sanja ne kaj naj kupim oz. kje sploh naj iščem. Tako da bi kakšni nasvet prišli prav, za darilo pa bi dala tam nekje do 30€... hvala že vnaprej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov