ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

šušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a šušši » 24. Avg. 2009 15:20

ali kdo ve naslov kakšne internetne strani kjer bi lahko naročila različne potiskane izdelke, npr. blazine, lončke, brisače...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Avg. 2009 16:00

Tamarra* napisal/-a:Žog imata z mojim toliko,, da že v skoraj vsakem kotu ena leži :? piščalke pa ne rabi menda najbolj :gruebel: :D :D

bi z veseljem se z mojim posvetovala, še raje, da bi kaj skupaj kupila, je pa moj en tak 'tajec', da vedno reče, da naj nič ne kupujem in je debate konec :P

hehe...predvidevam, da mu on tudi namereva nekaj kupit, glede na to da je njegov oče a ne? No tko, da bi lahko komot nekaj skupaj dala. Malo ga prisili v to :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Avg. 2009 16:05

šušši napisal/-a:ali kdo ve naslov kakšne internetne strani kjer bi lahko naročila različne potiskane izdelke, npr. blazine, lončke, brisače...

Meni je tale stran od dm dobra za take izdelke... https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Avg. 2009 17:39

haley napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:Žog imata z mojim toliko,, da že v skoraj vsakem kotu ena leži :? piščalke pa ne rabi menda najbolj :gruebel: :D :D

bi z veseljem se z mojim posvetovala, še raje, da bi kaj skupaj kupila, je pa moj en tak 'tajec', da vedno reče, da naj nič ne kupujem in je debate konec :P

hehe...predvidevam, da mu on tudi namereva nekaj kupit, glede na to da je njegov oče a ne? No tko, da bi lahko komot nekaj skupaj dala. Malo ga prisili v to :D

ja, jaz sem skoraj prepričana, da bo nekaj kupil, ja :D Bom videla, upam, da bo za, ker se potem jaz lepo 'rešim' vsega skupaj in se ne rabim bat, če bo vredu al ne :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 01. Sep. 2009 15:54

kaj pa bi lahko kupila fantu, s katerim sva 2 meseca skupaj? :)
da ne bo preveč in ne pre malo
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Sep. 2009 17:02

Kaj pa ima kaj rad, s čim se ukvarja...?
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 01. Sep. 2009 22:31

šport ima rad.... pa v bistvu vse, tipičen moški....
ful nimam ideje kaj kupiti
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 02. Sep. 2009 9:00

hay hay
no jaz sem nekaj asa zbirala ideje, pa lahko rečem, da jih je kar nekaj, samo zdaj se je težko odločit. moj ma letos 30-ko in je nekaj časa izražal željo po malo boljši in lepši ročni uri. pa sva malo lutala okrog pa gledala zre in sva se na koncu odločila za eno in jo kupilanavsezadje rojstni dan ni boič, ko bi naj skrival darila :P ) ampak ker je moj nestrp, je darilo dobil 2 meseca prej :) rojstni dan pa ima konec septembra.
kar se pa tiče smešnih in izvirnih daril-v MB imamo kar nekaj trgovin "Hiša daril" in imajo fenomenalne zadeve. vse je že aranžirano, skombinirano...samo poznat morš osebo in kupit primerno zadevščino. pol imajo "pohvale" napisane, pa pripišejo samo ime slavljenca... ful je teh zadev. al pa poiščeš kako tiskarno ali pa papirnico, kjer tiskajo na majice, pa sam narišeš, napišeš nekaj, pa ti natisnejo. pa menda delajo to tudi v Foto Tabor pa DM-u. Tak da idej je ogromno...samo pravo je še treba izbrati. Jaz bo najverjetneje na torto nardila znak 30, pa s tamalo bova kupili v tej hiši daril znak 30(sicer ni pravi prometni znak, je menda plastičen, ampak vseeno šteje)...ali pa bova dali delat majico "best dady"...
teiia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008
Kraj: Maribor*

Neprebrana objavaNapisal/-a teiia » 02. Sep. 2009 21:15

Potrebovala bi pomoč in sicer. V soboto ima moja zelo dobra prijateljica 18 let in jaz ki tak nikoli nimam nobene ideje za darilo, sem zdaj še bol v temi kaj naj kupim. Darilo iščem že celi tedn, ampak se mi niti sanja ne kaj naj kupim oz. kje sploh naj iščem. Tako da bi kakšni nasvet prišli prav, za darilo pa bi dala tam nekje do 30€... hvala že vnaprej :)
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 02. Sep. 2009 21:31

hiša daril...polno idej
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 03. Sep. 2009 13:12

meni pa se zdijo te hiše daril brezveze, kar nekaj. so zelo neuporabna darila, niti ne veš kaj komu paše. sploh pa nobeden ne mara "nabiralcev prahu".

mislim ,da je vsak veliko bolj vesel nekega praktičnega darila, ki bo uporabno
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 07. Sep. 2009 23:00

kolegica mi je rekla, da bi blo ful dobro darilo za rd da mu kupim 2 karti za kopanje v enem hotelu, pa savnice.... in da mu dam obe. potem bo že vrjetno mene zraven vzel ane:)

se vam zdi dobra ideja?
za 2 meseca veze
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Sep. 2009 7:51

^^Ja meni se zdi to dobra ideja, ampak ne vem če ima to tvoj fan rad :) Pa tudi ne vem, če ga po 2 mesecih že tako dobro poznaš... Ampak jaz osebno vem, da bi bila vesela takega darila :wink:
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 08. Sep. 2009 15:20

jaz sem kupila, pa bo kar bo. pomojem ima to razvajanje vsak rad. 10 različnih savn in bazen, v hotel Primus. Po mojem bo vesel :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Sep. 2009 22:30

^^ v Primusu je bila pred kratkim "krožila" prašičja gripa. vem da je neumesno, pa vseeno. ..
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov