ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 08. Jun. 2009 7:22

Uf tole me je spomnmil na dogodek v našem kraju, kjer je nevesta povabila bogatega strica iz Amerike za botra, seveda pričakovala nevem kakšno darilo, in po koncu cerkvenega dela, ji boter da v roke šopek, ona je sveda mislila, da ji je samo to prinesel, je celo sceno naredila, da kaj se gre in vrgla šopek na tla, ga je boter pobral, vzel iz njega ključe od novega avta in odšel :roll:

Sej ne rečem, js če grem na poroko dobr vem, da se spodobi prinest darilo vsaj v vrednosti 50 €, prej v tolarjih je blo tud okol 10.000 najmanj, nevem no vsaj pri nas je takšen običaj + večina parov al odpre poročno knjigo če rabi za v stanovanje drugače pa denar. js res nebi kupovala kr neki paru, če nebi prej vedela, da to rabita...konc koncev, tud za rojstni dan najraje dobimo vsi denar, pa si kupiš kaj hočeš...Meni, ko se bom poročila mi bo ful narobe hodil miljon aparatov za v stanovanje pa nevem kaj še, ker sem si ravnokar opremila stanovanje v nulo in ne rabim nič, še posebi pa ne 5 likalnikov, pa 3 multipraktike. Raj denar, pa grem pol na dober poročn potovanje....
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 08. Jun. 2009 8:24

tanika* napisal/-a:Uf tole me je spomnmil na dogodek v našem kraju, kjer je nevesta povabila bogatega strica iz Amerike za botra, seveda pričakovala nevem kakšno darilo, in po koncu cerkvenega dela, ji boter da v roke šopek, ona je sveda mislila, da ji je samo to prinesel, je celo sceno naredila, da kaj se gre in vrgla šopek na tla, ga je boter pobral, vzel iz njega ključe od novega avta in odšel :roll:

a v vašem kraju se je zgodil ta vic, ki že več let kroži po mejlih? zakon :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 08. Jun. 2009 8:38

Jah js nevem kaj kroži po mailu, samo meni je to pravila babica od mojega, da se je to pri njih v mekinski cervi zgodil, ona pa res ne vem če dobiva maile :roll:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 08. Jun. 2009 11:35

^^to je napisala zato,ker je taisto bajko v rahlo drugačni različici ena druga uporabnica opisala na prejšnji strani
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 08. Jun. 2009 12:23

Jah sej čist možn, da je mama slišala od kkšne sosede, ta spet od druge...sam men je še neka imena govorila, da je bla to hčerka od unga pa unga, men itak možgani pri takih informacijah naredijo samo TILT, tko da trdila ne bom nič :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 16. Jun. 2009 20:39

moja best frendica bo imela naslednji mesec 20 let .. in ker je pač to neka okrogla številka sm začela že malo prej razmišljat kaj bi ji lahko pripravle .. sm mislila kakšno foro ji pripravit da se bomo malo nasmejale, za darilo pa nekaj pač uporabnega .. recimo kakšno zapestnico in kot hec zraven kašljajoči pepelnik, ker je pač strastna kadilka :D pa nevem še kej ... in sm kontaktirala še ostalih 5 kolegic iz njene ožje družbe, da bi ji skupaj kuple to malo večje darilo .. sm predlagala da bi dale vsaka 10€, ker se mi zdi neka normalna cifra .. in pol začnejo ene od teh punc da to je preveč, da kaj če bi ji kuple samo pepelnik .. :gruebl: nevem no .. one ne bi dale niti 5€ za darilo, ker raje porabijo denar za cigarete in travo (pa js tudi cigarete kadim, ampak mi ne bo težko prišparat denar za darilo) .. pa dobro sej za eno znanko bi tudi jst dala malo denarja za darilo .. ampak če ti je za zelo dobro kolegico s katero se družiš več let težko dat tudi 5€ pa nevem .. očitno ji bom sama kupla darilo, ker meni bi blo glupo pridet tam in ji dat samo peplnik (ki stane btw 13€) - "na, to je pa od nas šestih" :gruebel: kaj js vem no ... kolko bi ble ve pripravljene dat za darilo za 20 let zelo dobri kolegici?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 17. Jun. 2009 0:03

Ojej, kakšne butare. Libido, ti kar sama kupi, bo ta prijateljica vsaj vedela koga cenit..kupi nekaj kar veš, da ji bo nekaj pomenilo. Postavi si najvišjo mejo, ki si jo lahko privoščiš in potem pomisli malo na to s čim vse se ukvarja ona itd in se ti bo posvetila ideja za darilo. 20 pa res ni neka številka, da bi bilo potrebno komplicirat. Svetujem ti, da ne poslušaš ostalih, še manj, da vas 6 prinese kašljajoči pepelnik OMG :D Če ti občutek govori, da to ni to, potem res kupi sama. In bolj kot vrednost darila, je pomembna pozornost.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 17. Jun. 2009 6:30

Če prav vidim, piše NI NA ZALOGI, tako da boš morala pogruntati kaj drugega.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 17. Jun. 2009 6:31

metuljčica* napisal/-a:Če prav vidim, piše NI NA ZALOGI, tako da boš morala pogruntati kaj drugega.

ja vem, ampak sem ga našla še na eni drugi spletni strani tako da glede tega ni panike ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 19. Jun. 2009 14:32

Kaj pa ponavadi dobijo gostje kot darilce na poroki? Vem, da je v navadi nekaj majhnega pripravit za njih. Ima kdo kako dobro idejo?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Jun. 2009 14:41

js grem jutr na eno poroko in bomo dobli vsaka druzina cel album slik iz poroke :P ce bo pa se kaj za vsakega posebej ti pa jutr povem :D

na eni k sm bla pred leti smo tut dobili slike zenina in neveste...al se to itak povsod dobi in se ne steje kot darilce?! :D bom mogla mal vec na poroke hodit :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jun. 2009 15:26

Mi smo enkrat dobili tak majhen zavojček, v katerem je bila keramična mačka in mentol bonboni. Nisem čisto dojela te scene in po pravici povedano, se mi zdi to čisto brezvezno zapravljanje denarja.
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 24. Jun. 2009 17:30

Se mi zdi, da gre z to, da dobiš spominek. Je pa fajn če je izviren, da ga človek še z veseljem pogleda.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 25. Jun. 2009 13:37

Na tistih porokah, kjer sem bila udeležena, smo dobili sliko mladoporočencev iz poroke (tisti dan narejeno), lepo aranžirana v nekakšni vizitki s primernim verzom.

To mi je kar všeč, da bi pa kar ene okraske al karkol člouk dobu po koncu poroke, ker je biu gost mi je pa mimo, sploh če nima nekega pomena.
Uporabniški avatar
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a liziika » 25. Jun. 2009 14:18

*.na eni iz med porok so gostje dobil domov tko mal sladkarije tistih piškotov..pakiranih skupi pa slike od poroke...
drugac pa vem da nekateri tut dajejo Video od poroke ce jo posnamejo, razne manse okraske....sm pa tut zasledila da so eni dal na poroki gostom kot pozornost 4 peresno deteljico vsakemu...

sam to se men zdi tko dost drago ce neki pretiravas, za darilo za goste...
Clovek NE umre, gre le na dalse potovanje...Enkrat bomo spet vsi skupaj..**

أنا أحبك

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov