ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Tigi, saj imaš odgovor na dlani. Hop v najbližje toplice, ali pa ga pripelji "k nam" v Prekmurje; v hotel Vivat (Moravske Toplice) imajo super lep ambient & cene so čisto . Res ti priporočam!
Jaz pa imam za mojega tako noro idejo, da se že meni kar svetijo oči ob misli na to ... hehe. Vendar bo malo težje vse skupaj izvesti ... Ampak vseeno upam, da mi uspe ... in če mi vam povem za kaj se gre.
Jaz pa imam za mojega tako noro idejo, da se že meni kar svetijo oči ob misli na to ... hehe. Vendar bo malo težje vse skupaj izvesti ... Ampak vseeno upam, da mi uspe ... in če mi vam povem za kaj se gre.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
laram zdej si pa iz mene firbec nardila...kaj boš izpeljala svojemu lubiju?
Ja sej to sem premišljevala...sam nevem al sam kopel al je boljše ane cel dan v toplicah...
Ja sej to sem premišljevala...sam nevem al sam kopel al je boljše ane cel dan v toplicah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Kar se tiče personaliziranih majic, jih lahko preprosto v itak parku naredite, jst sm eno dobila za darilo in je res luštna
- Bikica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
Tryanna napisal/-a:Kar se tiče personaliziranih majic, jih lahko preprosto v itak parku naredite, jst sm eno dobila za darilo in je res luštna
Jaz imam tudi Itak! majčko, je kar malo drzna ker tako poudariti oprsje potem pa še na njej piše Kva bulš. Itak!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
25.6. se bliža jaz pa še vedno nevem kaj bi naredila...to je njegov prvi rojstni dan odkar sva skupaj in bi rada da bi izvedla nekaj posebnega...premišljevala sem, da bi eni dala delat dve prevleki kjer bodo gor hudički na drugi pa angelčki kar si želi mi je že enkrat mimogrede omenil za v njegov avto zadej za na sedeš...
Po eni strani pa nekaj posebnega, da greva samo midva...sem pa katastrofa za izpeljat take zadeve
Po eni strani pa nekaj posebnega, da greva samo midva...sem pa katastrofa za izpeljat take zadeve
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Dead_kid, če iščeš trgovino Master of metal, pol je ena takih trgovin v Ledina centru v Lj, mal naprej od železniške postaje (samo naravnost). Sam nism pa zihr če tm tut tiskajo majce.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Bikica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
Na majice in ostale zadeve zagotovo tiskajo v Copyland-u. Preverjeno. Sem za lubija tam dala natisniti napis. Samo pazite, ker imajo res ekstra velike majice, sicer pa obseg majic najdete tudi na njihovi spletni strani. Se pa nahajajo na Vidovdanski 2 v LJ...
Napis ali sliko kar pošlješ po mailu pa še po pošti ti pošljejo izelek, če želiš.
Napis ali sliko kar pošlješ po mailu pa še po pošti ti pošljejo izelek, če želiš.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Dejte kake take ideje, kaj date vašim fantom za obletnice, pa da niso to glih nevem večerje, spodnje periloa al pa kaka kopanja. Zanima me, kaj je kej tazga..nenavadnega? Jst sm popolnoma brez idej, pa rabm nekej extra, da mu bom dala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]