ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Apr. 2009 21:00

Ma sanjalo se mi bo o tej tvoji kavi!!! :D :lol:
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 07. Maj. 2009 17:40

^^ hm, če poznaš kaj njen stil oblačenja oz. kak nakit nosi, ji lahko kupiš kake uhane/ oglico iz Mullerja/Name (kič pač) pa kako čokolado/bonbonjero zraven.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Maj. 2009 17:58

srebrn prstan 300€? :eek:

ma kupi ji ferrero rocher pa mirna bosna...

ali pa liter vina, če bo kakšna žurka... :D
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 07. Maj. 2009 18:10

^^ pol pa kič res odpade. drgač pa kot je jochie reku, s kakih ferrerotom in vinom ne morš zgrešit (pa tut to ni tk pocen). al pa mogoče kaka podloga za miško (k so ene res lepe), če je nima oz. ma zdrmano al pa kak šalčka za dat not svinčnike na mizi oz. za pit čaj/mleko/kavo (to zmer prou pride).
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Maj. 2009 18:28

mater kako kompliciraš za so-cimro, ki ti pomeni en kurc...

kupi ji ferrero rocher pa konec...kaj si karitas??? :roll: :eek: :D
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 07. Maj. 2009 18:31

^^^ no, le prever. kaj una ideja s kozarcem za svinčnike pa ni ok zanjo? jao, sam je pa ta tvoja cimra kr zahtevna...rabš že celo znanost, da veš kaj kupt. dobr d maš potrpljenje. :)
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 07. Maj. 2009 18:36

no, sj perfekcionizem zna bit kr dobra lastnost v nekterih primerih. upam, d boš navdušla cimro s čimerkol pač že. js sm sicer že od nekdaj mnenja, da tut če osebe ne poznaš tolk dobr, probaš kj taga kupt kar bi osebi dejansko blo všeč in ne kar nekaj (da se pač vsaj nrdiš d jo mal poznaš, tut če je ne tolk). poročaj kej :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 07. Maj. 2009 19:31

^^ kup ji full testenin če to rada je.. falit ne morš, pa še pocen je :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 09. Maj. 2009 22:29

haley napisal/-a:Pred kratkim je od prijateljice fant praznoval rojstni dan. Njega tako dobro ne poznam, vidimo se kdaj pa kdaj tko na pijači ali pa na kaki fešti, več kot površinsko ga ne poznam. Pa sem mu kupila za rojstni dan eno veliko bonboniero in brisačo. Po besedah kolegice je bil zelo zadovoljen z darilom-ker je bilo nekaj za posladkat in nekaj praktičnega :)

Tudi meni je to lepo in uporabno darilo za nekoga, ki ga ne poznaš. Skoraj ne moreš zgrešit.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 11. Maj. 2009 17:31

Hm...sem res v dilemi.
Moja najboljša kolegica v petek praznuje rd in bi ji rada podarila nekaj osebnega, saj sva najboljši prijateljici že od 6ga leta. Sem najprej mislila foto knjigo najinih skupnih doživetij vendar bi to trajalo +10 dni, jaz pa imam časa samo do petka. Sicer ji bom spekla njeno najljubšo sladico in jo lično zapakirala v okrašeno škatlo (mimogrede a kdo ve, kje bi dobila kakšne takšne škatle za pecivo?), vendar imam še definitivno namen nekaj kupiti npr. do 25 eurov. Mora pa biti darilo res nekako osebno pa ne mislim zdaj npr. kaj v zvezi z njenimi hobiji, vendar takšno nostalgično darilo, ki jo bo spominjalo na najino prijateljstvo. Lahko je tudi home made darilo.
Torej kaj podariti osebi, ki vam pomeni ogromno?

Hvala za ideje
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 12. Maj. 2009 9:42

to bi mogla pa ti vedet :P hehe...lani je imela moja najboljša prijateljica 18 let. res sem ji hotla podarit nekej posebnega. pa sm ji kupila puščico + kulje, ker jo je ravno takrat zgubila, me to you medvedka, ker je nora nanje, najino slikco v okvirju, verižico s kitajskim znakom... dala sem ji pa tudi bon, da greva ko bo hotela na bled z motorjem(ker ga pač imam :D ) . jo peljem, častim itd...vsako darrilce sem tudi pesebej oštevilčila in napisala zakaj ga bo potrebovala. ko sem ji ga peljala na njen rojstni da, nisem dovolila, da ga odpre pred mano. ko sem prišla domov, me je že vsa navdušena klicala, da ji je darilo zelo všeč.
malo pomisli kaj ima rada, kaj sta skupaj doživeli, kaj vama veliko pomeni. sploh ni težko, ko začneš razmišljati, dobiš še preveč idej :)
vem,da ti nisem kaj preveč pomagala, pa vseeno :D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 12. Maj. 2009 9:47

*amber*, škatle majo sigurno v Mladinski knjigi :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 12. Maj. 2009 19:09

Amber, brez zamere, ampak poudarjaš, da si želiš podarit osebno darilo, pol pa za ideje sprašuješ mimoidoče , k ne poznajo ne tebe, še mnj pa tvoje prjatlce ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 13. Maj. 2009 10:08

Škatle za piškote dobiš v Merkurju.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 13. Maj. 2009 15:39

sm00tka ej med branjem tvojega posta sem dobila super idejo glede bona. Hvala :)

lakeesha in kalanhoja hvala za info glede škatel :)

Aloha: ja sej poanta ni bila, da mi uporabnica napiše npr. kupi ji parfum Christine Aguilere, poanta je bila, da bi ob branju postov uporabnic, ki opisujejo kaj so kupile, dobila kakšno idejo, ki bi jo povezala z najinim doživetjem. In tale ideja, ki sem jo dobila ob branju sm00tkinega posta je super, saj se bo bon navezoval na najino lanskoletno potovanje v Francijo, kjer sva se imeli super in verjamem, da bo to darilo lep spomin.

Lp

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov