ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 16. Jan. 2009 11:03

Pri Wii-ju imaš joystick in pred ekran daš nek senzor, ki zazna premikanje joysticka. In če kupi wii se ti najbolj splača vgradit čip, da lahko potem igraš piratske igrice, ker z dvemi original igricami odplačaš čip. Je pa super zadeva wii res.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Jan. 2009 9:09

ok punce, prav ste mele :P včeraj sva se pogovarjala o nakitu in ni najbolj navdušen nad njim :D zdaj pa sem čisto, res popolnoma brez idej.. :gruebel:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2009 11:57

je tvoj dragi morda navijač nk maribora??? če je, mu podari dres s podpisi vseh igralcev. do podpisov prideš po kakšnem njihovem treningu. če ti ne bo zneslo, povej, ti bom dal tel.št. od nekoga pa boš samo rekla, da sem ti jaz dal št., pa bo zrihtano... :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Jan. 2009 12:00

Tamarra* napisal/-a:ok punce, prav ste mele :P včeraj sva se pogovarjala o nakitu in ni najbolj navdušen nad njim :D zdaj pa sem čisto, res popolnoma brez idej.. :gruebel:

no, vidis..sej to bi lahko vedla po tem da ga recimo pac nikol ne nosi? :)

kaj pa ma drugace rad?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Jan. 2009 12:29

jochie: Ja, moj dragi je velik navijač Maribora in Man Utd. A ti poznaš kakšnega igralca iz Maribora? Ker moj si namreč res zelo zelo želi dres od koga, ki tam igra iz te zadnje sezone (ne vem koliko je sploh to izvedljivo no :gruebel: ).

red_rose: sej ga nosi, sam pri njemu je problem to, da ima eno verižico, čisto navadno, z lesenim obeskom, ki mu ful dost pomeni in se od nje nikoli ne loči, tako da druge tudi ne želi. Kaj ma rad? Nogomet :D živi skoraj za nogomet in ne zanima ga ravno kaj drugega, zaradi tega je še večji problem..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2009 13:03

poznam direktorja maribora ter poznam enega navijača, s katerim tudi poslovno sodelujem (dobavlja navijaške artikle). pa ne bom za to direktorja obremenjeval ampak bom tega navijača ponucal...torej če želiš, ti dam njegovo telefonsko (seveda ga bom prej poklical), pa se bosta zmenila. samo reci... :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Jan. 2009 13:25

A bi se lahko ti z njim vse komplet zmenil? :oops: Ker pri takih stvareh pa jaz rada 'zmrznem', ko je treba kam klicat in se dogovarjat :oops:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2009 13:29

poglej, jaz ga bom sedaj poklical, mu povedal, da imaš fanta, navijača maribora, ter da bi mu rada za r.d. kupila nekaj od MB, mogoče dres s podpisi ali pa kaj drugega... on je tudi dobavitelj veliko navijaških artiklov maribora in ti bo lahko povedal tudi cene, tako da se boš ti odločila...

direktno se bosta tudi lahko dogovorila, kako bosta izpeljala, kje se bosta dobila, itd...ti javim na ZS, ko se zmenim...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2009 13:31

sem ga ravnokar zmotil na turnirju v Lukni, kjer igra Maribor z olimpijo...me poklice nazaj, tukaj ga ne smem motiti! :lol:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Jan. 2009 13:35

Dobro, res ti hvala :) :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2009 14:01

ZS te čaka! pa čimprej ga pokliči! pričakuje klic! :wink:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Jan. 2009 14:27

Evo, Jochie je vse zrihtal :respekt: je že vse dogovorjeno :) hvala še enkrat Jochie! :D
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 25. Jan. 2009 20:57

Novo! .. ali kar staro.. kakorkoli .. sicer sem danes pregledala vse strani te teme, vendar pa prave ideje kaj kupiti fantu in sestrični za njuno 18-ko še vedno nimam.. seveda imam par svojih idej.. ampak še kakšne od vas? :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 26. Jan. 2009 8:15

Mi smo si navadli kupovat kar lepo bone za RD. Samo še tipu in domačim kupim kaj, kar me navdihne in za kar sem prepričana, da jim bo zagotovo všeč.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Jan. 2009 14:19

alina.hh napisal/-a:Novo! .. ali kar staro.. kakorkoli .. sicer sem danes pregledala vse strani te teme, vendar pa prave ideje kaj kupiti fantu in sestrični za njuno 18-ko še vedno nimam.. seveda imam par svojih idej.. ampak še kakšne od vas? :)

Ja odvisno kaj imata rada. Mogoče sestrični kaj od kozmetike ali pa kak darilni bon za kako trgovino. Za fanta pa kaj takega da bosta imela oba kaj od tega...kako razvajanje v toplicah recimo.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov