ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 25. Dec. 2008 17:04

da še jst razodenem svoja famozna darila :D ...
dobila sem:
od mame in njenga moža: posteljnino in eno ful fensi kremco za telo
od mojga: finančni prispevek k nakupu že omenjene pregrešno drage jakne in uhančki swarovski
od ome (babice): kuverto, merci, dozo za cuker in tradicionalno dve brisače... pa k sm res naivno upala, da je že ižčrpala vso to silno zalogo brisačovja (kr tok k sm jst že dobila enih brisač bi lohk že zdavni štacuno odprla)... ampak pišuka da ni...zgleda da ma to ona eno fabrko brisač nekje v kleti, o kateri se men niti ne sanja in če jo bom podedovala bom RICH :yau:

dala pa:
- mami kremce za obraz in oči, k pa ji še niso ble izročene ker sm jih naročila s tujine in naša iberfunkcionalna pošta itak rab deset let da dostavjo stvari... tko da je tolažilno za prvo silo dobila maskaro
- maminmu možu: copate
- mojmu: usnjene rokavice in vinjeto 09
- omi: basket of goodies (nivea kremca, provansalski gel za tuširanje, med in flašo olivnega olja)
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 25. Dec. 2008 19:06

podarila:
mami: okvir z najino sliko
očimu: kremo za po britju Nivea
očetu: okvir z najino sliko
bratu: veliko Milko čokolado
Mojemu: dve majčki + veliko Milko čokolado

dobila:
od mami + očima: parfum Paco Rabanne (katerega sem si mooočno želela), knjigo "Življenje je tvoje" in majčko Espri
od tete + strica: srebrn prstan in €€
od babice + dedeka: posteljino in €€
od očetove sestrične + njenega moža: homa made svečko (naredila njuna dva otroka) in €€
- in to je nekako za enkrat to :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 27. Dec. 2008 9:54

sem že enkrat napisala darila, ki sem jih dobila, zdaj pa dodajam še od mojega pa njegovih staršev: jopico, najlepšo res :oops: pa parfum, ki noro diši :freude:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lučkica » 27. Dec. 2008 17:09

js sm pa dobila samo eno darilo... denar od dedija pa babice. starša sta letos denar dala družini, ki so pred 2 tednoma ostali brez hiše. fant in prijatelji pa niso take vrste, da bi se obdarovali.
mal sm sam jezna na starše, k sta mi oblubla da dobim novo čelado za božička, na koncu pa tud čokolade ni blo pod jelko ;/

js pa sm tus obdarvala sam fanta, kolegicam pa morm še dat.

ene pa ste za božič doble tolk daril, k js v celem živlenu... ampak se tolažm s tem da imam popolno družino in popolnega fanta, ki pretehtajo vsa vaša darila skupi.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Dec. 2008 18:10

Lučkica napisal/-a: ampak se tolažm s tem da imam popolno družino in popolnega fanta, ki pretehtajo vsa vaša darila skupi.

nisi edina! :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 27. Dec. 2008 18:39

Jochie napisal/-a:
Lučkica napisal/-a: ampak se tolažm s tem da imam popolno družino in popolnega fanta, ki pretehtajo vsa vaša darila skupi.

Eni mamo vse to, pa še darila. :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Dec. 2008 19:00

Poison Girl napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

Eni mamo vse to, pa še darila. :D

jp :)

tud men je božičk prnesu, in sicer;

od mojga; zlato verižico z zlatim obeskom, fuuuuuul lepo :hearts: sicer je to darilo še za rojstni dan in za obletnico, ker mava v parih dneh use nametano skupaj.Ful sm zadovoljna, reeeees :love:
od njegouga brata in njegove punce: obema copatke (njemu sive, meni roza), komplet mislm da 30ih čajnih svečk z božičnim okusom cimeta in japkou, veliko škatlo čokoladnih medenjakou, stekleno šalčko za svečko z rožicami.
od njegovih staršev (oba): dve ful kjutiš čokoladne šalčke za velikkk vroče čokoladke z najboljšo instant (za home made) vročo čokolado, cel kup sladkarij
od njegove babice: šalčko zdravja s poslikavo Maje the Bee( :hearts: ), čajček z okusom cimeta (ja noraa na cimet :D ) in kostanjev medek+sladkarije
-od mojih: mami mi je en obrok za stole plačala (cerka 80eurou) :jump:
-kolegica: velikoo škatlo čokolatinou, s tem da ji biu pomen kovinska škatla z angelčki, fuul lepa

od mojih doma (fotr, babi) pa nisem dobila nič, glede na to, da mi bodo verjetno za rojstni dan subvencionirali LCD televizor, ker televizor nujnoo rabm, ker mi moj ne dela.

skratka lepa darilca in uporabna...veselaaa...In prekrasen in najnajnajlepši božič!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 27. Dec. 2008 19:20

hruška :) napisal/-a:... home made koledar...

NORO!!!! :zustimm:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Dec. 2008 19:39

p!ka napisal/-a:Podarila
mama: kozmetiko Matis Paris
ata: flaša Martinija
Tadej: šalčka z njegovim imenom, ponev za palačinke, 3 keramične šalčke, da si bo lahko shranjevau čaj
Matej: šalčka z njegovim imenom, paket Raziskovalec-človeško telo
Moj: brisača, 2x masažne krtače za pod tuš, komplet za brit, piling in gel za tuširat

Dobila:
mama: obisk pr kozmetičarki, vago
ata: Milka srčki
Tadej: miška za laptop
Matej: keramična šalčka z očmi
Moj: ne vem (še)

Edit: Moj: Remingtonov fen
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 27. Dec. 2008 21:45

Podarila:
Moj: božično vrečko polno sladkarij in brivnik PHILIPS
Sestra: rokavičke brez prstkov in šal, oboje črno
Sestra od mojga: okvir;
Starši, moji in njegovi: vsakemu svojo šalčko z imenom;
Nonotom (vsem): piškote;
Teta: šal, ki ji je bil full všeč, prav vesela sem bila;

Dobila:
Moj: lučka, ki sem si jo ful časa želela in si jo vedno ogledovala, tista, ki je not tekočina in magma hodi gor pa dol; pižamca od Snoopyja, knjiga in Lindor čokolatini, vse Slika
Od mojih: nekaj evrčkov in Lindor čokolatine (ja, vsem sem namignila, kaj ljubim lol), in moj je dobil isto;
Od nonotov: evrčki
Od tete: evrčki, s tem, da morem tu še poudarit, da mi stalno nekaj kupuje in nosi in jo imam res rada :bussi:
Od "tašče": evrčki
Skratka, bil je res lep Božič, pa sama lepa darila. Sploh pa so vedli, da greva v Rim in so nam tko pomagali.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Dec. 2008 21:58

aja, kaj sm podarila....To sm pa pozabla povedat :D

tašča&tast: Kilo kafeta+4 vstopnice na Joker kartici za Kolosej
-od mojga bratu in punci: set steklenih prozornih mal posebnih šalčk za sladice (ker mata lih nou stanovanjček)+tofife
-njegovi babici: kilo kafeta+pojočo šalčko božične grafike (ker je enkrat govorila kok je mela kot mlada eno tako šalčko)
-moji mami: svečko, v kateri so ulita zrna kave, ker je velka kofetarca :D in pa mal večjo božično zvezdo
-moja babica; mal večjo božično zvezdo+ene čokolatine
-moj ati: usnjen pas + tople pletene rokavičke
-moj fant: smučarska bunda :)
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 28. Dec. 2008 0:53

hruška :) napisal/-a:juhuu, božičk je tut pr ns nosu :)

*od staršev sm dobila: oblekco (ful luštno), koledar (z roza pujski hehe...), copatke (tople tople...), kodralnik (skupi s sestro) , verižico in depilator (skupi s sestro).
*od babice sm dobila biserno ogrlico :eek: daleč najlepše darilo...to je pa res za skos :hearts:
*od tete&strica: namizno mini lučko+vstopnico za ogled razstave slovenskih impresionistov
*od fantovih staršev sm dobila pa čaj iz čajnice (božični) in posodico za shranjevanje čaja (tut zelo zelo lepa), moji so pa njemu podaril kapo k si jo je res žele, neko kocko za sestavljanje, čokoladke pa štumpfe (ne me sezuvat hehe)

skratka, res najlepša darila...s fantom se bova pa obdarovala za novo leto in mu nameravam podarit home made koledar, pivo (več vrst-->idejo sm dobila v tej temi), eno smešno knjigo pa rokavice :D

Sm pogledala par strani nazaj pa nism zasledila te ideje s več vrtami piva? Glede na to, da skor ne poznam tipa k ne bi biu zalubln u per me zanima še mau več o teli ideji :D Drgac pa koledar ga zmaga ;)
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lučkica » 28. Dec. 2008 13:47

nekatere res živite pod srečno zvezdo!! (tud js, sam da js nism tolk zahtevna :)
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 28. Dec. 2008 14:25

uf, tole za pivo je blo omenjeno nekje na začetku tele teme...skratka že dolg nazaj :) ideja mi je pa ušeč predvsem za to ker je moj res ljubitelj piva in tut zbira razne flaše, pločevinke itd. zdej morm samo še v leclerc, mercator&interspar da naberem ene 5-10 različnih vrst :D

idejo za koledar sm pa dobila v ikei k sm zagledala tole zadevo:
Slika

sm si nekak zamislila da bo na 1/2 najina slika na drugi pa pač koledar k ga morm še zrisat in oštevilčt pa tko...me čaka še 1 dan dela ker morm dat še slike delat pol pa use skup zlimat in bo fertik. Upam da bo ratal!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Dec. 2008 14:42

Koledar bi jaz dala izdelat na osnovi lastnih fotografij kar kakemu studiu, saj danes imajo to v ponudbi že skoraj vsi.

Drugače pa dodajam sličico darila, ki sem ga podarila jaz (ga imam tudi sama) in mi je najbolj posrečeno v zadnjem času - torbica za mobitel: :D
Slika

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov