ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
No jst sm dons kupla za polsestro kristalne kozarce za belo vino al pa šampanjc (baje si jih želi imet), pa enga anglčka, ker jih obožuje...zavila sm pa sama, tkole...
...he, he, anglčku sm tako mašno nardila okol vratu, da zgleda, k da bi ga en zadavu
Od fanta mi je pa božiček prnesu:
tako seksi spalno srajčko in tangice, komplet svečk (cimet in pomaranča) in ful lep svečnik, 3 vrečke moje kave (3v1 od Jacobs), gel za tuširanje z vonjem medu&pomaranče in indijske oreščke, k jih mam ful rada.
Od sestrične in njenga fanta sm pa dubla res lepo afriško vazo (se vid na zgornji slikcu v ozadju ), tud tangice, en res mini parfumček od Moschino in Ferrero rocher.
...he, he, anglčku sm tako mašno nardila okol vratu, da zgleda, k da bi ga en zadavu
Od fanta mi je pa božiček prnesu:
tako seksi spalno srajčko in tangice, komplet svečk (cimet in pomaranča) in ful lep svečnik, 3 vrečke moje kave (3v1 od Jacobs), gel za tuširanje z vonjem medu&pomaranče in indijske oreščke, k jih mam ful rada.
Od sestrične in njenga fanta sm pa dubla res lepo afriško vazo (se vid na zgornji slikcu v ozadju ), tud tangice, en res mini parfumček od Moschino in Ferrero rocher.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ulala, zdej pa vidm, da sm jst v bistvu pr darilih fuul pršparala, ker nism obdarovala vseh povprek in za vsakega najmanj po 3 darila...
Men se je zdel "velik" že to, da sm sestri kupla dodatno še eno stvar, k sm jo slučajno vidla in mi je bla ful všeč poleg tega, da sm ji že za Miklavža neki
pa v L'Occitanu sm nenačrtovano zapravla še dobrih 20 € za prjatlco in njenga moža
Men se je zdel "velik" že to, da sm sestri kupla dodatno še eno stvar, k sm jo slučajno vidla in mi je bla ful všeč poleg tega, da sm ji že za Miklavža neki
pa v L'Occitanu sm nenačrtovano zapravla še dobrih 20 € za prjatlco in njenga moža
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Če to^^ leti name, morm povedat, da sm jst sestri tele kristalne kozarce kupla za vselitev v novo hišo, ne za božička.
Za božička se ne obdarujemo več, ker nas je čist preveč in skor bankrotiraš Jst za božička obdarujem fanta, sestrično in njenga fanta, mami pa za Miklavža...in obratno.
Za božička se ne obdarujemo več, ker nas je čist preveč in skor bankrotiraš Jst za božička obdarujem fanta, sestrično in njenga fanta, mami pa za Miklavža...in obratno.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm se pa letos lotla delanja ful takih lepih škatlc, pa še ene luštne trakce sm kupla zravn, da pol okrog navijem ... v glavnem, res lepo zgleda. Slikca kot dokaz :
Nism pa nč posebnga kupvala, pač simpatične malenkosti. Sm pa dobla ful fajne stvari, komplet za ustvarjanje (več stvari, ful zakon), eno darilce iz lusha (mmm), copate, dvojne spodnje hlače, obesek me to you, moje najljubše schoko bonse pa kr dost dnarja, več kot sm pričakovala (ravno prav, ta december me je kr spravu na beraško palco skor). Aja pa seveda najlepše cosmo darilo, gel za tuširanje Sentiment.
Nism pa nč posebnga kupvala, pač simpatične malenkosti. Sm pa dobla ful fajne stvari, komplet za ustvarjanje (več stvari, ful zakon), eno darilce iz lusha (mmm), copate, dvojne spodnje hlače, obesek me to you, moje najljubše schoko bonse pa kr dost dnarja, več kot sm pričakovala (ravno prav, ta december me je kr spravu na beraško palco skor). Aja pa seveda najlepše cosmo darilo, gel za tuširanje Sentiment.
Zadnjič spremenil no angel, dne 25. Dec. 2008 0:11, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
midva z ženo sva pa takole nastavila pod smrekco:
jaz ženi: darilni bon za lisco
mami: nek boschev sekljalnik
sestri in svaku: namizni električni žar elektrolux
nečaku 5 let: otroški teleskop in sladkarije
nečakinji dobro leto: pižama in sladkarije
očetu: žepni nož victorinox in neki losioni od eucerina
teta (ki ima vse - takim je najtežje darilo kupit): digitalni okvir za slike (seveda moram še slike naložit vanj!)
tašči in tastu: copate (pol cokle pol copate) Kopitarna
ženinem bratu in punci: Bulgari parfum vsakemu
božiček mi je prinesel:
od žene: denarnica Gant
od mame in fotra: kot vsako leto bele bombažne spodnje gate in majice! + rjuha za posteljo
od sestre in svaka: torba Samsonite, čokolada in arašidi
od tete: aftershave in eau de toilette Christian Dior - Eau Sauvage....bela kuverta z vsebino!
jaz ženi: darilni bon za lisco
mami: nek boschev sekljalnik
sestri in svaku: namizni električni žar elektrolux
nečaku 5 let: otroški teleskop in sladkarije
nečakinji dobro leto: pižama in sladkarije
očetu: žepni nož victorinox in neki losioni od eucerina
teta (ki ima vse - takim je najtežje darilo kupit): digitalni okvir za slike (seveda moram še slike naložit vanj!)
tašči in tastu: copate (pol cokle pol copate) Kopitarna
ženinem bratu in punci: Bulgari parfum vsakemu
božiček mi je prinesel:
od žene: denarnica Gant
od mame in fotra: kot vsako leto bele bombažne spodnje gate in majice! + rjuha za posteljo
od sestre in svaka: torba Samsonite, čokolada in arašidi
od tete: aftershave in eau de toilette Christian Dior - Eau Sauvage....bela kuverta z vsebino!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov