ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Dec. 2008 22:11

^^ sej ni nujno, da je nekaj ful obsežna.. Sicer pa, ideja je, greš pogledat, če je hvalabogu, za vsak primer pa raje še kar naprej nabiraj ideje tukaj gor, če slučajno ne bi bilo nobene primerne knjige pač :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Dec. 2008 22:25

nazadnje bom kupila šal...ker sem res čist brez idej

(BTW: kak me nervirajo ta darila).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Dec. 2008 22:36

^^ če veš, kakšen šal bi mu lahko bil všeč potem vredu :D

tudi meni gre počasi že vse skupaj na živce.. vsi se obremenjujemo s tem, da bo obdarovancu darilo fuuul všeč in ne vem kaj še vse.. bistvo tega obdarovanja pa naj bi bilo to, da nekaj podariš s srcem, kakšno malenkost, vendar to vse že izginja :/
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Dec. 2008 22:50

^^ Si mislim (upam) da s črnim šalom ne morem falit. Pa tud če...

Js drgač nisem navajena kupovat darila ta čas- to sam zato ker imajo pri fantu doma navado da se obdarujejo, in ker vem da bom js kej dobila od njih, seveda ne izgleda, da js njim nič ne kupm :( pa že tak nimam denarja, ampak dobr...sej bo kmal mim!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 23. Dec. 2008 23:19

jst nism še nobenmu nč kupila, mogoče bom pol za nou let dala kkšno malenkost.sm šla dons pogledat po trgovinah.Sm hotla vzet paket dišečih svečk,ful lepo poslikane, cena pa okol 20€. ja itaq no :roll: pa kkšne šalčke za kavo, sam so cene res mal too much!
Načrtujem pa za mami: en topel pulovar, za fotra pa brata morm še mal razmislt k imata dost vsega. :?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Dec. 2008 0:54

Midva sva dons kupla sestrični za diplomo od Christine Aguilere komplet: parfumček (ta ta zadnji, k je pršu ven), shower gel in body lotion in Milka srčke v uni ta 'srčkasti' škatli :)
Za božička sva ji pa kupla take luštne dvoje dokolenke iz H&M, svečko s posvetilom, cappuccino in ta velko Milko, njenmu fantu pa oprijete bokserce iz H&M, Axe komplet: deodorant in shower gel, eno posebno flaško piva in ta velko Milko.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Dec. 2008 10:08

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Dec. 2008 11:20

joooj komi cakam jutri ko bodo darila pod jelko :D

sam, ce verjamete al pa ne - bolj se veselim tega, kako bodo ostali veseli ko bodo moja darila odpirali, kot pa svojih daril :D

aja, vceraj sem kupla se darilo za psa (KI JE STALO 25€ in je blo tako drugo najdrazje darilo hahahah :D ) - no v bistvu sva ga skup s fantom kupila ker je najin pes:

- igraca Kong (za tiste ki ne vete ka je to - ena zadeva iz neke posebne gume, ki je kao neunicljiva, znotraj je votla, notri se nabasejo posebni briketi, in pes jih ne more ven dobit, tako da grize grize grize dokler se ne zdrobijo in padejo ven po kosckih - ful fajn zadeva za zobe)
- briketki za v kong
- nova pinky ovratnica (ceprav je psicek, men je bla taka fora uzet pinki hahaha :D ) - staro je prerastu ker je majhen in ful hitro raste

men je tk smesno, ker bo pes dobil najmanj 4 darila - ker mu vsak neki kupi...LOL :D
no, zdaj pa res konec nakupovanja :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Dec. 2008 11:40

^^Super, kong je ful kvalitetna igrača, bolš, da sta dala mal več denarja, pa veš, da je dobr in zanimiv za psa :wink:
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 24. Dec. 2008 11:46

Men je pa moj učeri ob polnoči prnesu oooogromno škatlo, tko šalabajzersko zavito, jo odprem pa notr mandarine, plišast miško pa domači piškoti (mam namreč brzdej dons). Pa se mu (najbrž vidno razočarano) zahvalm, pa potegne iz žepa še mejhno škatlco, pravi aja še to sm ti pozabu dat, notri pa rozast (ok, barvo je pač mal sfaliu, sam kdo bi mu zameru) iPod nano 16gb. Srčeeek je. :)
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 24. Dec. 2008 14:16

Midva s fantom pa misliva dati njihovim staršem njegovi mami čokoladni liker njegovem očetu pa teranov liker,kaj se vam zdi?
En kolega njegov ko danes gre v Srbijo pa misleva dati tuš gel-da je majhna pozornost.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 24. Dec. 2008 14:32

Meni se zdi liker precej "babja" zadeva. Tako bi jaz raje materi dala teranov liker, fotru pa liter dobrega terana.
No, če veš, da ima fotr rad teranov liker, pol ni panike. ;)

Kolegu gel za tuširanje? Zakaj pa ne. Sploh, če veš kaj uporablja/rabi. Kaj pa kake tople štumfe? Ali rokavičke, šal?

Sprašujem, ker sama ne maram poklanjat gelov za prhanje in krem. Ker sem sama tako občutljiva (res redkokateri mi ustrezajo, ne glede na "nežnost", ceno ali znamko), da te zadeve po navadi romajo dalje.
Imaš, da me vikaš!
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 24. Dec. 2008 15:08

...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Dec. 2008 16:40

Če to^^ zate pomen, da si čist broke, pol pa res ne vem, kaj si vi kupujete za darila...jahte??? :D Brez zamere :wink:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Dec. 2008 16:51

^^ Mene so prešinile iste misli. Poison Girl to so pa čist solidna darila in nič ne kažejo nato da bi bla broke.

Jst mojga vidm šele v soboto, tko da bom šla v soboto dopoldne kupit še sladkarije- celo vrečo sladkarij :D , pa umes mu bom dala še kakšne malenkosti. Razmišljam pa tud o kakšnem puloverčku. Da bo dubu še kej prov zanjga, ne samo hrčka hehe.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov