ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 16. Dec. 2008 17:27

LoLLypoop=)) napisal/-a:moj pa dobi za božička več daril...vse imajo nek določen namen in vse so poleg tega še zelo uporabne...da bo vse skupaj izpadlo izvirno pa bom poskrbela z zavijanjem...vsaka stvar bo namreč zavita v svoji škatli....škatla na škatlo pa do velikosti njegovega telesa in na koncu veeeeliko mašno :) komej čakam šoping iiiiiiiiii :jump:

kok je pa velik :P hehe
Uporabniški avatar
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLLypoop=)) » 17. Dec. 2008 10:45

pika911 napisal/-a:
LoLLypoop=)) napisal/-a:moj pa dobi za božička več daril...vse imajo nek določen namen in vse so poleg tega še zelo uporabne...da bo vse skupaj izpadlo izvirno pa bom poskrbela z zavijanjem...vsaka stvar bo namreč zavita v svoji škatli....škatla na škatlo pa do velikosti njegovega telesa in na koncu veeeeliko mašno :) komej čakam šoping iiiiiiiiii :jump:

181cm...jaoooo bo to veselja :D :P
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 17. Dec. 2008 11:18

jaz sem mojo bučoza božično darilo (predčasno) peljala na izlet na predbožćični dunaj, ker še nikoli ni bil in je bil čist navdušen... ker se pa valjda tud pod smrekco mora nekaj znajti bo pa dobil še koledarček z dm-a z najinimi fotkami... po mojem bo nvušen...

za ostale ne nameravam nič kaj dost kupovat, ker nimamo te navade... edino mati in fotr bosta dobla dvd predvajalnik... :D
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 17. Dec. 2008 11:37

Eko, nardila učeraj seznam in nekaj malega že nakupla. Budgeta mam nekje od 5-10€ po osebi (za tipa malo več)

Kolegice bojo dobile štumfe. Vedno praktiš.
Fotr bo dobu kak DVD. Mati uhane in kratko majčko. Tašča in tast olivno olje in refošk (oboje domače). Sestra od dragega bo dobila puloverček, njen mož pa kaj iz "THC free" trgovine. Mojega brata bom najbrž presenetla s štumfi in lego Sponge Bob. Njegova punca bo dobila flomastre s katerimi piše, ker sem vidla, da ima samo 3, pa je pravla, da ima rada pisane zapiske + čokolado. Dragi bo dobil dumper na daljinca (ker skozi pravi (dasiravno v hecu), da bi ga mel).
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Dec. 2008 12:39

mami bom kupila pižamo ali pa kodralnik za lase,bom še vidla. za fotra reeees nimam idej (oz. sm že vse ponucala) tko da bo najbrž dobil kaj od alkohola :D . bratovi punci bom kupla copate, bratu še ne vem kaj, fantu pa eno šalco in not bombone,ker je že za miklavža veliko dobil od mene.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Dec. 2008 14:00

Jst pa tok ne vem kaj nj kupm od fanta bratu pa sestri, sam pol če bom njima morm še njunima partnerjema..in res nimam pojma kaj. Morm mal mojga povprašat tud če ma kakšno idejo :D .
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Dec. 2008 14:06

a je res treba celi druzini od fanta al kaj? :( joj mi si nikol nismo med sabo nic kupovali, tut s prijateljicami ne! sploh nisem navajena tega...sploh ne vem ce bom kaj pri njih (takoj po bozicu greva sama za en tedn na pocitnice)

a bote use kuple tut fantovim starsem in bratom in sestram? :?:

ampak ve ste verjetno vec pri njih doma ane? midva skup ziviva in sem tam res ful redko...a bo zlo nevljudno da jim pac nic ne dam? =)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 17. Dec. 2008 14:10

^^ Sej tu ni nobenih pravil, naredi tako, kot si navajena, oz. kot se ti zdi prav.

Meni njegovi že vsa 4 leta kaj kupijo, z njegovo sestro se veliko družim (tako kot z bratovo punco), s kolegicama, ki ju bom obdarila pa se poznamo že 20 let.

Bi blo fino imet manjši krog obdarovancev letos. S stališča denarnice, seveda :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Dec. 2008 14:14

hehe..ampak sej ponavadi, tok daril kot das, jih tut nazaj dobis :P

morem premislit...v skrajnem primeru pac ne bom sla tja na obisk med prazniki lol :D

se vam je ze zgodilo kdaj da vam je nekdo nekaj dal vi pa niste meli nic za njega/njo? :oops:
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 17. Dec. 2008 16:21

red_rose napisal/-a:a je res treba celi druzini od fanta al kaj? :( joj mi si nikol nismo med sabo nic kupovali, tut s prijateljicami ne! sploh nisem navajena tega...sploh ne vem ce bom kaj pri njih (takoj po bozicu greva sama za en tedn na pocitnice)

Jz za božič (vsaj mislim da) ne bom pri fantu, ker mi je to mal tko ... Preveč družinsko in ne vem kaj naj jz tm zravn delam. Moji sicer odpotujejo 24.ga (na moj roj. dan), moj se bo pa vsaj kej oglasu pr men, pol pa gre domov na večerjo, I guess. Čeprou mi je predlagou, da grem z njem k njihovim na večerjo, ker že mojih ne bo, se mi to ful ne zdi neki primerno. Kaj ve mislite? Mam pol občutek, kokr da se štulim, lol.

Mam pa prštiman (bom magar njemu dala, ko bo šou od mene) za "taščo in tasta" v darilni vrečki vino, Merci, božičn čajček, kavo in škatlo domačih piškotov; ter za sestro od fanta darilni paketek iz Lo'ccitana (za sestringa fanta nimam nič, sm ga samo 2x vidla). Pozornost pač, ker sm tud jz od njih dobila za Miklavža.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Dec. 2008 16:40

pa ja ne boš kar sama na božični večer,ki je povrhu še tvoj rojstni dan? če ti je fant predlagal da prideš k njim ne vem zakaj bi blo narobe,če greš. pa če ti je pri njih prinesel Miklavž ste verjetno v dobrih odnosih,ne?
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 17. Dec. 2008 17:22

softTouch napisal/-a:pa ja ne boš kar sama na božični večer,ki je povrhu še tvoj rojstni dan? če ti je fant predlagal da prideš k njim ne vem zakaj bi blo narobe,če greš. pa če ti je pri njih prinesel Miklavž ste verjetno v dobrih odnosih,ne?

Se strinjam. In tudi lepo bi bilo, če greš. Če so te povabli se ne štuliš, ne se bat ;)

Drugače pa red_rose:
Ja, se je že zgodilo, da nisem imela nič, ko sem kaj dobila, pa sem podarila ob drugi priložnosti.

Moja darila, ki sva jih kupila skupaj s fantom (razen on meni in jaz njemu bvalda sami), pa takole:
*njegovi sestri nameravamo kake štumfe al gatke, bova še vidla
*sestri moji sva kupila rokavice "brez prstkov" in šal iste barve
*moji teti sva kupila šal
*mojim staršem bova paneton
*njegovim isto
Pač bađet sva zaokrožila nekje 10 evrov na osebo, evro več, evro manj, recesija :D
Drugače pa sem njemu kupila brivnik, ki si ga je ful želel. Nekje nameniva 50 evrov jaz zanj in on zame.
S kolegicami smo se včasih obdarovale z malenkostimi, čokoladice, to leto pa nič, ker se tudi bolj malo vidimo.
Plus še eno veliko darilo za novo leto je potovanje z njim v Rim, komaj čakam :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 17. Dec. 2008 17:45

U glavi mam že use kaj bom komu kupla.
Za Mojga sm že nakupla; to leto so darila tematike kopalnica- velika brisača s Snupijem, piling in gel za telo, 2x masažni krtači za tuširanje za po hrbtu, komplet za bitje.
Za tamaladva bom kupla usakmu šalčko s svojim imenom. Tadeju še ponev za palačinke, ker si ful želi in še keramično skledo, da si bo lahko shranjevau njegove čaje. Za Mateja je reku, da bo Moj zbrau. Mami bom kupla komplet kozmetike, ker vem, da sama si je ne bi mogla prvoščit. Atu pa nek strojček, ki si ga ful želi. Za cimro pa ne povem, da ne bo slučajno prebrala. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Dec. 2008 18:48

Dedek Mraz alias Babi Aloha ma letos na zalogi:

*najlepše gold magic Elanke - za mamico
*neki (se še išče) s predpono golf - za fotkota
*joico komplet na hard zadeuščin za neukrotljive, kuštrave laske, (še u tisku) sleeping majčka s kere se mršči rozna blowfish in okol kere se vije napis (nekaj najinega pač), ena posebna home made stvariteu in tisto neki ... - za mojo lubezn
*pisani mafinčki s srčki + čokoladno sramežljiu rudolf + posvetilo by aloha - za prjatlčke
*ta vikend se bom premierno spraula pečt piškotke, mal po receptu, mal po svoje, kar bo ratal bom u kombinaciji z božično obarvano podlago zapakirala u že kupleno darilno škatlo, na njo zataknla par lesenih okraskou (jelenček, smrekca in snežinka) in dodala doma narjeno voščilnco - za njegova starša in njegovo sestro s familijo
*male bedarije za mačji in pasji deu družine
Zadnjič spremenil Aloha, dne 17. Dec. 2008 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 17. Dec. 2008 19:01

LoLLypoop=)) napisal/-a:
pika911 napisal/-a:

181cm...jaoooo bo to veselja :D :P

morš mu rečt... da si mu prpravla 181cm veselja :P hehe

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov