ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Yesa napisal/-a:Js pa sm lih danes neki naredla za miklavža...No midva sma se spoznala na fitnesu, kr js tukaj delam. In danes mama lih 5 mesecev in še miklavž je. No in sm v darilno vrečkico nastavla ful ful njegovih najljubših čokoladic, boksarce in naredla sm en srček, pa ga celega popisala z ''ljubim te'' In vse skupaj mu bom nastavlo v omarico, tak da ko pride na fitnes danes ga tole čaka. Js že cela živčna tukaj sedim, sam še morem pazit da ne zajebem pa kermu drugemu dam tisti ključek od omarice
Kak se vam zdi ???
tole bo zdj cist moje osebno mnenje in nocem te napadat, ce se teb zdi vredu je seveda kul, potrudla si se! sam - a sem jst res edina punca k se nikol ne bi kej takega spomnla in se mi to zdi ful osladno in ne bi nikol mogla kej takega nardit fantu? :S al bo zdej moj dragi res tok prikrajsan in si v bistvu fantje zelijo takih pozornosti?! hmmmm ne vem no, ne potegnejo mi nobene razne fore z napisi: LJUBIM TE...te besede napisane mi ne pomenijo tolko, kot dejanja...zdej pa res ne vem a sem js cudna..ker vecina punc v tej temi ma neka taka darila z srcki in ljubim te in nevem kaj
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Yesa napisal/-a:Js pa sm lih danes neki naredla za miklavža...No midva sma se spoznala na fitnesu, kr js tukaj delam. In danes mama lih 5 mesecev in še miklavž je. No in sm v darilno vrečkico nastavla ful ful njegovih najljubših čokoladic, boksarce in naredla sm en srček, pa ga celega popisala z ''ljubim te'' In vse skupaj mu bom nastavlo v omarico, tak da ko pride na fitnes danes ga tole čaka. Js že cela živčna tukaj sedim, sam še morem pazit da ne zajebem pa kermu drugemu dam tisti ključek od omarice
Kak se vam zdi ???
Men se zdi ta ideja super! Posebej, ker si sama nekaj naredila. Tudi jaz sem mojemu za rojstni dan sama nekaj naredila in je bil zelo vesel. Za miklavža pa sem iz das mase naredila srček in vanj odtisnila še en srček (tako je videt kot 3 srčki v enem), polakirala pa sem z akrilnim sprejem. Ta srček pa sem položila v škatlico, ki sem jo tudi sama naredila. Poleg pa bom še priložila milko čokolado v obliki srčka. Meni se tvoj popisan srček ne zdi napačen, si pač vložila trud vanj. Kar si pa gor napisala, je pa itak tvoja stvar.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
glede srčkov... men se zdi osladno samo to da gor popišeš ljubim te itd... nekak mi full otročje deluje...
samo po drugi strani pa: men je fant za 1. obletnico naredil srček iz dasmase(kr ene 15 cm velik, za obest na steno)...res full lep ...pa zraven še svilen šal ki ga je sam pobarval, pa še polno enih majhnih srčkov iz iste mase, pa vse lepo zavil v škatlico...
tko, da ni nujno, da so fantje tisti, ki jim take stvar niso ql...
mislim, saj jst tud naredim recimo kakšno mini voščilnico in not napišem ljubim te itd...
samo po drugi strani pa: men je fant za 1. obletnico naredil srček iz dasmase(kr ene 15 cm velik, za obest na steno)...res full lep ...pa zraven še svilen šal ki ga je sam pobarval, pa še polno enih majhnih srčkov iz iste mase, pa vse lepo zavil v škatlico...
tko, da ni nujno, da so fantje tisti, ki jim take stvar niso ql...
mislim, saj jst tud naredim recimo kakšno mini voščilnico in not napišem ljubim te itd...
- Gost
Ne razumem, zakaj bi komu za Miklavža podaril srček. Saj vsako darilo pa res ne rabi namigovati na globoko ljubezen. Meni se to zdi pretiravanje.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ja hvala bogu da se obstajajo take ki tut tako mislijo sicer se men tut za obletnico zdi da se da na dosti bolj pristen nacin pokazat ljubezen kot z srckom ( ) vcasih res ne vem a sem js cudna al kaj...ampak okej...
ne vem, js bi bla bolj zalostna kot vesela ce bi od fanta dobila srcek za kakrsnokoli darilo..se mi zdi da more bit hudo brez idej da mi to podari...da se niti ne potrudi da bi izbral nekaj kar mama rada pa ceprav bi bla to majhna cokoladica, ker jih obozujem ne vem noo...kaj vidite v teh srckih..res bi rada razumela
ne vem, js bi bla bolj zalostna kot vesela ce bi od fanta dobila srcek za kakrsnokoli darilo..se mi zdi da more bit hudo brez idej da mi to podari...da se niti ne potrudi da bi izbral nekaj kar mama rada pa ceprav bi bla to majhna cokoladica, ker jih obozujem ne vem noo...kaj vidite v teh srckih..res bi rada razumela
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Kak se vam zdi ???
Ful simpatično, sam za moje pojme bolj primerno za valentinovo, če je že celo posrčkano
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni se tudi zdi simpatično. Pa naj bo srček, moj ga je bil vedno vesel
Kakorkoli, jaz sem mu za Miklavža kupila trojni paket tofifijev in rokavice za na fitnes
Kakorkoli, jaz sem mu za Miklavža kupila trojni paket tofifijev in rokavice za na fitnes
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]