ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
punce kolk keša pa ve zagonte za ta darila??? nekatere kupujete televizije za očete, ena je napisala da bo fantu kupla: parfum,dežnik,pulovar,nogavice,denarnico???
no ja... če bi mela kaj več denarja bi tud js kaj več kupla... namen imam fantu boxarce+spodnjo majčko, obesek za ključe sem mu že naredila. mamici in babici delam škatlo za piškote. atiju rafaelote, dediju sem naredila eno svečo. bratcu sem kupla kapo. prijatelcam pa bom spet nardila kakšno zapestnico. in sebi rokovičke in šal
no ja... če bi mela kaj več denarja bi tud js kaj več kupla... namen imam fantu boxarce+spodnjo majčko, obesek za ključe sem mu že naredila. mamici in babici delam škatlo za piškote. atiju rafaelote, dediju sem naredila eno svečo. bratcu sem kupla kapo. prijatelcam pa bom spet nardila kakšno zapestnico. in sebi rokovičke in šal
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
punce kolk keša pa ve zagonte za ta darila??? nekatere kupujete televizije za očete, ena je napisala da bo fantu kupla: parfum,dežnik,pulovar,nogavice,denarnico???
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Nu$k@ napisal/-a:punce kolk keša pa ve zagonte za ta darila??? nekatere kupujete televizije za očete, ena je napisala da bo fantu kupla: parfum,dežnik,pulovar,nogavice,denarnico???no ja... če bi mela kaj več denarja bi tud js kaj več kupla... namen imam fantu boxarce+spodnjo majčko, obesek za ključe sem mu že naredila. mamici in babici delam škatlo za piškote. atiju rafaelote, dediju sem naredila eno svečo. bratcu sem kupla kapo. prijatelcam pa bom spet nardila kakšno zapestnico. in sebi rokovičke in šal
To si pr men prebrala in če bi dobr prebrala, sm napisala kej od tega, kar rab...to so pač stvari, ki jih rab Drgač pa že delam, tko da...ampak glede na tole krizo na pohodu bo treba začet šparat
Drugač pa, tud tvoja darila so lepa, še več so vredna, ker si vzameš cajt in jih sama nardiš
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
MilkyWay napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička?
Js jim ponavadi kupim kakšne čokolatine...Še najbolj uporabno
jest sm (sicer za rojstn dan) fajn zadela z domačim pecivom in litrom domačega šnopca
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Jah za tasta bo pršu liter cvička k vem da ma to najrajš od vina,mogoče bom najdla še kakšno spšl steklenico.Za taščo pa pojma nimam,se morm nujno pozanimat kaj bi kej rabla,al pa kakšne želje ma.Za mojga dragega bom šla u zaro pa kupla pa mu kupla hlače pa kakšen lep puloverček,ker ga nikakor ne spravm u štacuno da si kej kup za oblečt,pa nč nima.Za njegovga brata pa neko čist mejhno malenkost.
Mtki bom najbrž en parfum kupla k si ga že ful doug želi,bratu pa pojma nimam,kakšno bedarijo najbrž sej je komi 8 let str.Fotru pa pojma nimam kaj nej kupm.
Babi sm rekla da nama ne rab nč kupvt,ampak nej nama nardi pouštre k nama jih itak ful manka.Mtki morm rečt da nej za miklavža mi kup štumfe,ker mam zadne cajte res pomankanje.Drgač pa vem da bom dobila še tone čokolade pa bonbonov in to je to,druzga pa ne rabm.
Mtki bom najbrž en parfum kupla k si ga že ful doug želi,bratu pa pojma nimam,kakšno bedarijo najbrž sej je komi 8 let str.Fotru pa pojma nimam kaj nej kupm.
Babi sm rekla da nama ne rab nč kupvt,ampak nej nama nardi pouštre k nama jih itak ful manka.Mtki morm rečt da nej za miklavža mi kup štumfe,ker mam zadne cajte res pomankanje.Drgač pa vem da bom dobila še tone čokolade pa bonbonov in to je to,druzga pa ne rabm.
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
trapa napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Kakšna pametna ideja kaj kupiti 'tašči' in 'tastu' za božička?
Kak liter dobrega refoška in domače olivno olje.
Jz tud dam ponavadi takšne uporabne stvari... Vino obvezno pa kšno bomboniero, čaj, kavo....
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Včeraj sem šla malo po trgovinah in sem si nagledala darilo - za 'tasta' 4x0,05l (čisto male) flaške nekega likerja Mozart v takem paketku.. za 'taščo' pa ena bomboniera pa ful lep svečnik a je to primerno sploh?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov