ideje za darilo...hmmm
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^amm....moji pojma nimam kje so kupli aaa ... sej pomojem bi mogli met tudi v Big Bangu al pa Harvey Normanu al pa kaki taki trgovini ... evo recimo tole sm našla na strani od bofa, pomojem bi mogli met tudi v big bangih po sloveniji ... tko da pomojem tudi boljše v trgovini kot po internetu .. nevem no, jst nimam izkušenj s kupovanjem prek interneta pa sej dobiš garancijo zraven ne?
Let's swim to the moon .....
-
mikimišššš - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2008
Js pa razmišlam da bi mojmu kupila karte pa bi šla skupaj na go-kart ali pa karting. Zadnič mi je tako navdušeno govoril pa mi je takoj padlo to na pamet. Zdej me pa sam zanima če je že katera bila v BTC-ju ali pa v Krškem v Racelandu. Hvala lp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Profesor, ki me je učil me je v nedeljo kliknil na gmailu in vprašal kako sem...pa sm rekla da vredu...no in je rekel ker imam v petek popravca iz poslovne matematike, da če želim priti v šolo naslednji dan da mi pomaga...no in seveda sem bia vesela...saj mi je tako dal veliko motivacije in zagona za učenje...v treh dneh mi je razložil snov, katero moram znati za popravni izpit. Tako, da sedaj lahko rečem, da sem pripravljena za popravca...eni profesorji, ki so me videli že tri dni vsak dan na šoli so me vprašali kaj delam...pa sem rekla da mi pač ta pa ta profesor pomaga in so kr mal pogledal...ker on je znan da je res dobr in rad pomaga...midva se pa že tako lepo razumeva...no saj tudi z ostalimi profesorji ampak on res pomaga...
No pa da nebi mislili da je kaj med nam al pa kej...
No sedaj me zanima kaj bi bilo kaj primernega, da bi mu dala v zahvalo ker mi je tako vedno pomagal z besedami med šolskim letom tudi bodril sedaj me pa vcelo inštruira čeprav dijakov nikoli ni inštruiral.
Hvala za predloge..
No pa da nebi mislili da je kaj med nam al pa kej...
No sedaj me zanima kaj bi bilo kaj primernega, da bi mu dala v zahvalo ker mi je tako vedno pomagal z besedami med šolskim letom tudi bodril sedaj me pa vcelo inštruira čeprav dijakov nikoli ni inštruiral.
Hvala za predloge..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Jaqueline napisal/-a:En drag, fajni kuli oz. peresnik.
To je bila tudi moja prva misel. Čeprav ni nujno, da je precej drag, saj je samo pozornost.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Moj ma kmal rojstni dan in se mi že kr mudi z darilom. U mislih mam že par stvari...sam še zmer iščem še kj mal bolj izvirnega. Taprva stvar k sm hotla je da kupm nek eno lepo majčko pa dam pol gor kej natiskat, druga je pa da bi mu kupla hmm ne vem kako se reče..tist k se pol nardi maketo (npr. helikopterja, aviona, ladje...ful rad to počne in že 4 leta ni nobene sestavu).
A ma katera še kakšno idejo?
Pa ne me napadat da bi mogla sama vedt za svojga fanta,..sm mu kupla že tok enih stvari da sm že čist brez idej.
A ma katera še kakšno idejo?
Pa ne me napadat da bi mogla sama vedt za svojga fanta,..sm mu kupla že tok enih stvari da sm že čist brez idej.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja kupi mu maketo, ki jo potem sam sestavi...poskusi najti tisto stvar, ki jo ima rad....
Naprimer meni Helikopter
Pa eno tortico mu speci...
Naprimer meni Helikopter
Pa eno tortico mu speci...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
jst mam pa isti problem k buubbika, mami ma v torek brzdej pa ma tut ful probleme s križem je bla že trikrat na operaciji itd. masažne izdelke ma vse,rožo ne mislm kupovat..res da jih ma rada sam to ji že skor vsak let kupujem, pa že cela bajta samih rož je res sm brez idej
-
Tigi - Cosmopsiho
Pelji jo v toplice malo kopat...imata lepo cel dan zase
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov