ideje za darilo...hmmm

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a black » 23. Jul. 2008 21:35

black napisal/-a:Masažno olje :) Fun za oba.

Shit, mogoče bi moral prebrat da išče darilo za fotrovo 60. letnico ...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Jul. 2008 21:37

^^pa mogoče bi mogu tudi prebrat da je post star že 3 leta :P

zdej v tej temi kr nadaljujemo pogovor o idejah za darilo - trenutno iščemo idejo za eno drugo darilo :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
PokaLala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PokaLala » 23. Jul. 2008 22:00

kaj kupit ockotu za 50. rojstni dan za nekje do 50 eur?
hvala za ideje..
ssaaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2004
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a ssaaby » 24. Jul. 2008 7:27

Libido. hvala za eno idejo še, nism vedla da se da fotko natisnt tud na kakšnga medvedka
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Jul. 2008 20:44

^^amm....moji pojma nimam kje so kupli :D aaa ... sej pomojem bi mogli met tudi v Big Bangu al pa Harvey Normanu al pa kaki taki trgovini ... evo recimo tole sm našla na strani od bofa, pomojem bi mogli met tudi v big bangih po sloveniji ... tko da pomojem tudi boljše v trgovini kot po internetu .. nevem no, jst nimam izkušenj s kupovanjem prek interneta :D pa sej dobiš garancijo zraven ne? :P
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Jul. 2008 20:57

ni zakaj :) poročaj pol, kako si se odločla, pa če sta starša (oz. mami) zadovoljna :)

aja, pri tistem iz bofa mi je najbolj tole všeč - dodatno : vodoodporen - uporavlja se lahko pod tušem :D hehe .. :P
Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mikimišššš » 25. Jul. 2008 23:58

Js pa razmišlam da bi mojmu kupila karte pa bi šla skupaj na go-kart ali pa karting. Zadnič mi je tako navdušeno govoril pa mi je takoj padlo to na pamet. Zdej me pa sam zanima če je že katera bila v BTC-ju ali pa v Krškem v Racelandu. Hvala lp
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Avg. 2008 20:48

mene pa zanima kako se je potem buubbika odločla in če je mami zadovoljna ... :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 20. Avg. 2008 13:22

Profesor, ki me je učil me je v nedeljo kliknil na gmailu in vprašal kako sem...pa sm rekla da vredu...no in je rekel ker imam v petek popravca iz poslovne matematike, da če želim priti v šolo naslednji dan da mi pomaga...no in seveda sem bia vesela...saj mi je tako dal veliko motivacije in zagona za učenje...v treh dneh mi je razložil snov, katero moram znati za popravni izpit. Tako, da sedaj lahko rečem, da sem pripravljena za popravca...eni profesorji, ki so me videli že tri dni vsak dan na šoli so me vprašali kaj delam...pa sem rekla da mi pač ta pa ta profesor pomaga in so kr mal pogledal...ker on je znan da je res dobr in rad pomaga...midva se pa že tako lepo razumeva...no saj tudi z ostalimi profesorji ampak on res pomaga...

No pa da nebi mislili da je kaj med nam al pa kej...
:? :?

No sedaj me zanima kaj bi bilo kaj primernega, da bi mu dala v zahvalo ker mi je tako vedno pomagal z besedami med šolskim letom tudi bodril sedaj me pa vcelo inštruira čeprav dijakov nikoli ni inštruiral.

Hvala za predloge..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 20. Avg. 2008 13:38

En drag, fajni kuli oz. peresnik.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Avg. 2008 13:40

Jaqueline napisal/-a:En drag, fajni kuli oz. peresnik.

To je bila tudi moja prva misel. Čeprav ni nujno, da je precej drag, saj je samo pozornost. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Avg. 2008 14:13

Moj ma kmal rojstni dan in se mi že kr mudi z darilom. U mislih mam že par stvari...sam še zmer iščem še kj mal bolj izvirnega. Taprva stvar k sm hotla je da kupm nek eno lepo majčko pa dam pol gor kej natiskat, druga je pa da bi mu kupla hmm ne vem kako se reče..tist k se pol nardi maketo (npr. helikopterja, aviona, ladje...ful rad to počne in že 4 leta ni nobene sestavu).

A ma katera še kakšno idejo?

Pa ne me napadat da bi mogla sama vedt za svojga fanta,..sm mu kupla že tok enih stvari da sm že čist brez idej. :oops:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 20. Avg. 2008 14:18

Ja kupi mu maketo, ki jo potem sam sestavi...poskusi najti tisto stvar, ki jo ima rad....

Naprimer meni Helikopter :wink:

Pa eno tortico mu speci...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 21. Avg. 2008 0:58

jst mam pa isti problem k buubbika, mami ma v torek brzdej pa ma tut ful probleme s križem je bla že trikrat na operaciji itd. masažne izdelke ma vse,rožo ne mislm kupovat..res da jih ma rada sam to ji že skor vsak let kupujem, pa že cela bajta samih rož je :D res sm brez idej :nixweiss:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Avg. 2008 9:19

Pelji jo v toplice malo kopat...imata lepo cel dan zase :)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov