Hrvaška glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ziher ni dobro, ce kozmo maturantko benajo iz kozmo foruma ze po parih dneh?
srtpnost je mati modrost!
drugace pa ja. laufer so tudi poslušljivi

srtpnost je mati modrost!
drugace pa ja. laufer so tudi poslušljivi

-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
Tina Verbič napisal/-a:^^ U ladice svoje ja stavit ću sve ponosne pobjede... pol ne znam več naprej... vem pa, da je nekje vmes še nekej v smislu: puštam pauzu, stišćem play... bit ću okej?!![]()
A mislim ta pravo?
Daa da da da

-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
No, je kar v redu, ja... Drugače pa - če poslušaš Elemental, potlej so ti najbrž dobri tud Connect? TBF? Shorty?

-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
uff ... je da
mislim...sicr jih ne poslušam aktivno tak, ampak sm pa že čula kere njihove pesmi
in so mi ful fajn
sam ne poznam jih pa tulk ko npr. Elementar ipd.

-
Gustafi - Sanjati ćemo žuto

-
Koktelsi so itak klasa zase...
Evo jih:

-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst hrvaško glasbo kar dobro poznam, že od malega, ker veliko poslušamo hrvaške radijske postaje in veliko gledam hrvaško TV, največ, v bistvu ... Če gledam nasplošno se mi zdi hrvaška glasba dosti bolj kvalitetna od slovenske. Hrvaško na radiu brez problema poslušam, če bi pa skoz morala poslušati slovensko, bi pa po moje kar kmalu obupala. Tudi izvajalcev imajo veliko kvalitetnih (npr. Gibonni, Thompson, Tony, Jacques Houdek (top glas), Žanamari Lalić, Giuliano, Ivana in Marija Husar, Natali Dizdar, Ivana Kindl, Jelena Radan, Jelena Rozga ...), ampak to mislim kar se glasov in petja tiče (kar pa ne pomeni da imajo slabo glasbo). Meni drugače ni všeč "domača" glasba (slavonska, dalmatinska ala Grdović, zagorske pa sploh ne prebavljam
), na živce mi gredo tud skupine kot so Colonia, Karma - vsaka pesem enaka
So mi pa zelo dobri Prljavo kazalište in Vatra (novejša rock skupina)
Tudi Parni valjak in Hladno pivo so mi všeč, pa kakšen Gibonni ... Tony mi ima poslušljivo glasbo, ampak samo tko, za poslušat na radiu, da bi pa šla z namenom poslušat njegovo glasbo, to pa ne. Zadnje čase se tudi navdušujem nad Markom Toljo - obožujem njegov glas, tudi takšna glasba mi je všeč. Za njega pravijo da je hrvaški Michael Bublé
Se pa najde veliko posameznih hrvaških pesmi, ki so mi zelo pri srcu, predvsem starejših (če smem dati primer - Opča opasnost - Jednom kad noć).
Kar se pa Grdovića tiče, ko ste ga omenjale, za njega je že splošno znano, da ima probleme z alkoholom, je bil že na zdravljenju in podobne zadeve
Sem pa presenečena za Tonya, sem mislila, da je bolj profesionalen.

Kar se pa Grdovića tiče, ko ste ga omenjale, za njega je že splošno znano, da ima probleme z alkoholom, je bil že na zdravljenju in podobne zadeve

Use your head and follow your heart.
- hajdukst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2010
Najboljši hrvaški izvajalci: Mišo Kovač,Mladen Grdović,Vinko Coce,Oliver Dragojević,Tomislav Ivčić,Dražen Zečić,Gibonni,Džo Maračić maki,,Meri Cetinić,Novi Fosili,Prljavo Kazalište,Jole,Goran Karan,Tony Cetinski,Dalibor Brun,Severina,Jura Stublić,Hari Rončević,Alen Nižetić,Dubrovački Trubaduri,Kićo Slabinac,Danijela Martinović,Duško Lokin,Bare i Plačenici,Majke,Jasna Zlokić.Milo Hrnić,Gustafi,Đurđica Barlović,Tajči,Zadruga,Alen Vitasović,Neno Belan,Matko Jelavić,Klapa Intrade,Berekini,Giuliano,Marijan Ban,Davor Borno BO DOVOLJ
)

-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Hrvaška glasba mi je všeč. Zdi se mi da je bolj raznolika kot slovenska.
In tudi starejši hrvaški komadi še vedno na vsaki fešti zažigajo
In tudi starejši hrvaški komadi še vedno na vsaki fešti zažigajo

* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov